2015. február 27., péntek

Home Decor Ideas - Fresh Like Spring


Home Decor IdeasMa olvasói kérésre egy lakberendezési ötletes poszttal készültem nektek. Egy üde, tavaszias válogatást készítettem. Nekem nagyon tetszik ez a zöldes árnyalat, főleg sok fehérrel, ezüsttel és szürkével párosítva. Ha meg akarjuk újítani az otthonunk kinézetét tavaszra, akkor szerintem legolcsóbban és legegyszerűbben néhány új díszpárnával, függönnyel vagy apró csecsebecsével, például egy gyertyatartóval, vagy vázával tehetjük meg. De egy szép virágcsokor és egy kellemes illatgyertya és képes teljesen megváltoztatni egy szoba hangulatát. ;) 

Mit szóltok ehhez a válogatáshoz? Milyen színekkel dekoráltok idén tavasszal? Mi a kedvencetek a képről? :) 

Nekem a díszpárnák, a zöld váza és a fehér horgolt puff tetszik legjobban. :)

5 megjegyzés:

 1. Juj, minden fehér dolog jöhet! :D A JYSK kosár nekem is megvan, sőt 3db is. Imádom!

  VálaszTörlés
 2. A párnák és a kosár nagyon tetszik, sőt, még a képkeretet is elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 3. A párnák és a képkeret jöhet! :)
  Épp most cserélem le a díszpárnahuzatokat a nappaliban zöldre és sárgára, most már csak egy hozzájuk illő asztalterítőt kell vennem.

  VálaszTörlés
 4. Kosár, virág és a képkeret.

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...