How to wear: Playsuits



Az utóbbi két nyári szezonban már találkozhattatok a rövidnacis overálokkal, de még sosem voltak olyan divatosak, mint idén. Tökéletes alternatíva azoknak, akik kényelmesen, lengén és divatosan szeretnének öltözni, de nem rajonganak a szoknyákért a nyári ruhácskákért. Vagy épp valami mást, különlegesebbet szeretnének viselni. 
Azt hiszem ez a ruhadarab is olyan, hogy sokan picit félve nézegetik, illetve nem nagyon merik még hordani, pedig rengeteg módon variálható és szinte minden alkalomra találhatunk megfelelő darabot. Viselhetjük lazán, hétköznapi szettben, elegánsan, de akár egy szexis buli outfit is összeállítható vele. Ha tetszik nektek ez a ruhadarab, de még nem nagyon van ötletek arra, hogy hogyan lehetne viselni, akkor nézzétek meg ezt a bejegyzést, mert a szokásos tippek, saját összeállítások mellett inspirációs képeket is láthattok benne. ;) Remélem, hogy hasznosnak találjátok majd és a végén néhány mondatban leírjátok a véleményeteket róla, a playsuit-trendről vagy épp megosztjátok velem és a többiekkel, hogy ti milyen variációkban viselitek/viselnétek. :)





1. Trend Icon


Ez a szett szinte az összes izgalmas nyári trendet magába vegyíti, anélkül hogy erőltetett hatást keltene. Szexi, laza, kényelmes, egy kicsit dívás, de mégis játékos. Tökéletes egy nyaraláson vagy egy forró nyári napon, amikor a barátnőiddel fagyizni mentek. ;) 
A hosszú szárú gladiátorszandálok majd nagyon divatosak, de érdemes észben tartani, hogy ezek, a hosszú szárú csizmákhoz hasonlóan összenyomják az alakot, tehát ha viszonylag rövidek a lábaid, akkor érdemes egy sima sarut választanod helyette. 
A szalmakalap azon túl, hogy elegáns és divatos kiegészítő, nagyon hasznos is, hiszen ar arcodat és a válladat is védi a napsugaraktól.
Ehhez a szetthez én egy buja barack vagy korall színű manit tudok elképzelni és egy nude ajkakkal megkoronázott zöld szemsminket. Akár úgy, hogy csak az alsó pillák tövébe viszünk fel egy zöld árnyalatot. Frizura tekintetében én egy laza beach-hullámot látok magam előtt, ha erre a szettre nézek. :) 


2. Sportos és játékos


Ez az összeállítás tökéletes viselet azoknak akik a kényelmes szetteket kedvelik legjobban. Egy ilyen szerkó szuper viselet egy kiránduláson, fesztiválon, strandon vagy egy rohanós hétköznapon is. A hátizsákok hódítanak ebben a szezonban is és tökéletes választás egy ilyen darab, ha egész napos programod van, legyen az akár egy zsúfolt hétköznap vagy strandolás. Belefér a naptejed, innivalód, a bikinid és az sos-kozmetikumaid is. 
Sminkben én egy egyszerű verziót választanék, ami a nagy melegben is kitart. Egy kis bb krém és púder, kevés bronzosító, szépen formázott szemöldök, vízálló tus, egy tartós spirál és egy fényvédős-ajakápoló. 
Viszont a körömlakkokkal lehet játszani és ehhez a szetthez istenien illik egy neon színű lakk. Ti milyen frizurát viselnétek ehhez a szetthez? Ha meleg van, én bizony a messy-bun mellett teszem le a voksom. :P 


3. Partykirálynő 


Ha imádod a nyári bulikat és a szexi szetteket, akkor azt hiszem, ez lesz a te kedvenc összeállításod. ;) Egy ilyen lenge, szexi fekete overál hétköznap is viselhető, de a szokásos kis fekete ruha helyett is bevethetjük. Én most egy dögös magassarkú szandállal párosítottam, ami szinte világít a szettben. Ezt jól ellensúlyozza a klasszikus kis láncos fekete táska. Kiegészítőnek egy látványos nyakláncot választottam,  ami a dekoltázsra és a nyakra tereli a figyelmet. Ehhez jól illik a gyűrűszett, ami remekül mutat egy szexi pink manikűr mellett. 
Ez a szett egyébként egy teltebb alakon is jól mutat, mert a lenge szabása miatt elfedi a problémás has-derék részt. A magassarkú pedig szépen formázza a lábat. A kényelem miatt érdemes beszerezni zselés sarokvédőt és talpbetétet. ;) 
Ehhez a szetthez én egy szexi fütös szemsminket tudok elképzelni. Itt találtok egyet, amely a Maybelline nude palettával készült, ami már nálunk is kapható és nagyon népszerű. Mivel az outfit elég merész, én a sminkben a rózsaszín ajkakat egy visszafogottabb nude árnyalatra cserélném. ;) Frizuraválasztáskor pedig érdemes olyat készíteni ami engedi érvényesülni a vállakat és a nyakláncot. ;) 


4. Bohémia


Ez az egyik személyes kedvenc összeállításom. Egyedi, laza, kényelmes és van benne egy csipetnyi bohém romantika is. A kardigánnal egy hűvösebb estén is viselhető. Általában az az alapszabály, hogy két feltűnő ékszert nem illik egymás közelében viselni, tehát ha statement nyakláncot választunk, akkor ne vegyünk fel mellé egy feltűnő fülbevalót, hanem inkább egy karkötőt vagy gyűrűt viseljünk. 
De ehhez a bohém, kicsit hippis stílusú szetthez szerintem nagyon jól illik a feltűnő nyakék és a tollas fülbevaló párosa. A csodás kardigán mellett pedig az ethno-stílusú táska teszi fel az i-re a pontot. 
Egyébként ezt a szettet viselhetjük tornacipővel, wedge szandállal vagy akár egy balerinával is. ;) Én természetesen egy laza hajfonatot választanék hozzá. Sminkben pedig egy bronzos-barna szemsminket, az alsó pillák tövében egy csipet zölddel vagy kékkel, mellé bronzos orcák és egy nude ajakszín jár. 


5. Barbie választása


Ha a csajos, romantikus stílust kedveled, akkor ez a te szetted. A virágmintás playsuit mellett remekül mutat a lenge, rojtos kimono és a kis batyuszerű táska. A neonszínű tűsarkú nagyon merész választás, de szerintem egy buliba simán bevállalható. Hétköznap pedig választhatunk helyette egy balerinát vagy sarut. ;) 
Én ehhez a szetthez a képen láthatóhoz hasonló lila szemsminket kreálnék, amit a képen lévő termékekkel el is lehet készíteni. 


6. Dívás


Ezzel a playsuittal már láthattatok egy összeállítást. Azért választottam ezt ismét, hogy megmutathassam, milyen különböző stílusokban lehet viselni egy ugyanazon darabot. Most egy dívás, szexi, nagyon trendi szettet kreáltam vele. Egy nyaralásra tökéletes, de ha lecseréljük a szandált egy kényelmesebb cipellőre és egy kisebb táskát párosítunk hozzá, akkor akár egy fesztiválon vagy egy buliban is megállja a helyét. ;) 
A dívás, nagy méretű, semleges színű táska igazi alapdarab, érdemes egy ilyenre beruházni. ;) A szetthez én egy feltűnő fülbevalót választottam és szerintem jól illene még hozzá egy-két flash tattoo is, ami a nyár egyik legnagyobb őrülete. :) 
Én egy arany vagy bronz holografikus lakkot választanék a szetthez, ami jó alternatíva, ha egy látványos manit szeretnénk, de nincs időnk nyomdázni vagy mintákat festegetni. ;) 
A szetthez illő smink szerintem egy természetes, matt nude-barna szemsmink lenne, kontúrozással kiemelt arccal és nude ajkakkal. ;) Én ehhez az outfithez egy fishtail fonatot készítenék. De egy laza hullámos frizura is szuperül mutatna vele. :) 


7. Dögös


Ez a szett azoknak készült, akik szeretik a kicsit extrémebb stílust és nem zavarja őket, ha kapnak pár fura-irigykedő pillantást az utcán. Ez a kényelmes overál akár a strandon is jól mutat, de simán el tudom képzelni egy otthon, a kertben pokrócon olvasgatós délutánhoz is. ;) 
Én most egy merész szettet kreáltam vele, egy vagány dzsekivel és egy cut out bokacsizmával. Az ezüst színű táskák és cipellők most hódítanak, ezért egy ilyen darabit választottam a szetthez. A statement nyaklánc mellé én feltűnő gyűrűket válogattam. 
Ez a szett szerintem egy buliba is jó választás, de én hétköznap is el tudom képzelni vagy akár egy csajos estére is viselhető. ;) 


8. Formabontás 


Habár a reflektorfényt ebben a szezonban a rövidnacis playsuitok kapják, azért a hosszú, buja overálok is nagyon divatosak. Ez a szett teltebb alakon is jól mutat és egy elegánsabb eseményen is viselhető, akár egy esküvőn vagy kevésbé formális partin is. :) 
Ha kifejezetten magas vagy, akkor nagyon jól fog állni rajtad egy ilyen overál. Arra figyelj csak, hogy egy kisebb sarokkal vagy épp egy lapos szandállal viseld.Viszont ha átlagos a magasságod vagy épp alacsony vagy, akkor nyugodtan válassz hozzá magas sarkú szandált. ;) Én most egy csodás virágos darabot néztem ki, amivel nagyon jól harmonizál a háncs táska és a színes kövekkel ékesített ékszerek. Én egy zöld-arany szemsminket tudok elképzelni ehhez a szetthez, arany highlighterrel kiemelt arccal és nude ajkakkal. :) 
A frizura választást rátok bízom! Ti milyen frizurát készítenétek ehhez a szetthez? :) 


Most pedig jöjjön néhány inspirációs kép a Pinterest világából. ;)


Ehhez az egyszerű fehér darabhoz csodásan illik ez a látványos kimono-kaftánszerű csoda.


Nagyon vagány. :)


Ezt akár egy elegánsabb eseményen is el tudom képzelni.


Csodás ez a szett.


Egyszerre laza és szexi. A fesztiválszezonra tökéletes. :)


Nagyon tetszik a kiegészítő-választás. Én egy sima fehér saruval vagy tornacipővel viselném. :)


Minimalista. De maximálisan csinos.


Egy saru vagy wedge szandi hozzá és kész is a tökéletes nyári randiszett. :)


Nagyon elegáns.


A strandon is sikkesen, :)


Csodás ez a darab. Én akár egy sportosabb szettben is el tudom képzelni, vagy egy tűsarkúval egy buliszettben.


A tökéletes buliszerkó.


Egy fehér basic tornacipővel tökéletes szett egy kirándulásra. :)

Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés és hasznosnak találtátok. :) 

Melyik a kedvenc szettetek? Az inspirációs képek közül melyik nyerte el legjobban a tetszéseteket? :) 

Megjegyzések

  1. Hű, én már szezonok óta imádom a rövidnadrágos overallokat! =) A hosszú is tetszik, de nagyon alacsony vagyok, ezért nem biztos, hogy jól állna... Három van a birtokomban, és mindegyiket szívesen veszem elő nyaranta. Újrafelfedezés a sima fekete, nyakbapántos overall (eddig pont azt nem hordtam olyan sokat), csak mostanában jöttem rá, hogy kiegészítőkkel variálva ezerféle alkalomra megállja a helyét.
    A szettek szuperek, a legjobban talán a bohémia és a dívás tetszik. =)

    VálaszTörlés
  2. Hát... Nekem az egyetlen jó dolog az alakomban a derék-csípő arányom, ami eléggé elveszik ezekben az overallokban.
    Az 5-nek a szabása egészen tetszik, de hát magamtól soha nem vennék fel ennyire virágmintás ruhát. Csupa feketében meg már nem sok különbség van egy szimpla nadrág-top kombótól.

    A kiegészítők/sminkek között viszont jópár van, amit elfogadnék:D Főleg azt az ezüst táskát (7).

    VálaszTörlés
  3. A kedvenc szettem a harmadik. Az első playsuitnak pedig meseszép a mintája. A képek közül pedig az első és a második tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  4. Annyira szépek, másokon nagyon tetszik, de úgy érzem, hogy rajtam már nem lenne az igazi. Bár lehet, hogy csak a hozzám illőt kéne megtalálnom! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagy kedvencem ez a trend.Eddig még csak egy rövidnacis overalom van de tervezek beszerezni többet mert nagyon kényelmes, a kedvenc ruhadarabom lett <3
    Az összeállítások közül mid testzik de legjobban az 1. és a 4.

    Anna

    VálaszTörlés
  6. Ó, te bánatos macskafütty !
    Bíz én írtam ide reggel. Jól eltűnt a technika univerzumában.
    Akkor mégegyszer.
    Másokon nagyon tetszik, de valamiért magamon nem tudom elképzelni. Valószínűlega telt alakom miatt. Aztán lehet csak nekem is a megfelelőt kellene felpróbálnom.
    Az általad kreált szettek közül a dívás, bohémia és a formabontó tetszik.
    Az inspirációs képek közül pedig az ötödik.
    Az a korallos nagyon vad. Persze a jó értelemben. Máson szívesen megnézném. A szürke nekem viszont olyan pizsi hatású.

    VálaszTörlés
  7. Nekem van egy ilyen cuccom, de eddig olyan kis utcára való pizsama-feelingként tekintettem rá...viszont a te összeállításaid és a pinterest képek nagyon dögösek. Jó néhányat elfogadnék közölük, ahogy vannak!

    VálaszTörlés
  8. A második az abszolút kedvenc illetve a bőrdzsekis virágos, világos szandálos :D

    VálaszTörlés
  9. A második az abszolút kedvenc illetve a bőrdzsekis virágos, világos szandálos :D

    VálaszTörlés
  10. A 3. nagyon szuper, de ami még nagyon tetszik a 6., az 1. és a 8.! :) Inspirációs képek közül pedig a 2. (chevron) és a minimalista fehér, valamint a púderszínű hosszú tetszik még nagyon, de a dögös korall is szuper!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm Lányok! :) Annyira jól esik, hogy ennyien írtatok. Látom, elég megosztó ruhadarab. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)