SOTW - Kimonos


SOTW

SOTW by missmoonangel featuring Bershka


Már tavaly is hódítottak a kimono szerű darabok, de idén végképp a nyár egyik vezető trendjévé nőttek ki magukat. Lehet csipkés, azték mintás, virágos, paisley-mintás, batikolt, horgolt, rojtos, hosszú, rövid... most mindegyik hódít. Tökéletes viselet egy nyári estére. Hordhatod sorttal, ruhával, farmerrel, a bikinid fölé.
Elegánsan vagy lazán, ahogy épp tetszik. teltebb alakú lányoknak is tökéletes választás. Ha magas vagy, akkor bátran válassz hosszú fazont. Viszont ha 165cm-nél alacsonyabb vagy, akkor érdemes maximum combközépig vagy csípőig érő fazont választani. :)

Nektek bejönnek ezek a darabok? Vettetek már vagy tervezitek? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! 

Nekem az első sor utolsó, második sor 1. és a harmadik sorból a 4. tetszik legjobban. :)

Megjegyzések

  1. Első és második sor középső!
    Már van tavalyról egy Promodos, de még nem mertem felvenni , talán majd most:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszenek, bár még egy darabom sincs. Ha vennék akkor valami török, perzsa vagy indiai beütésűt szeretnék. Bár nem tudom, hogy idén sort tudok -e keríteni a vételére.

    VálaszTörlés
  3. Bejönnek és tervezem :) A 3 kedvenc innen: 1. sor 1. és utolsó, 3. sor 2.!

    VálaszTörlés
  4. Ó jaj:(
    Szerintem most vallom be századjára (és hát nem te tehetsz róla), de egyszerűen kikészít és iszonyúan felidegesít, hogy ezeket a kardigánokat kimonónak hívják. Ez rosszabb, mint amikor a tudatlan külföldiek vesznek egy yukatát, és rámondják, hogy kimono...

    Egyébként semmi bajom a kardigánokkal, de amíg kimonó elnevezéssel él ez a ruhadarab a köztudatban, addig nem fogok ilyet hordani.
    Amúgy és egyébként én nem is tudom, miért hívják kimonónak.

    VálaszTörlés
  5. @Ami, engem is zavar és én sem értem miért pont kimono. Ezért írom legtöbbször, hogy kimonószerű. A legújabb a kaftán-őrület. Kb. annyira kaftán az amire rámondják, mint amennyire a bolti zabkása egészséges. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)