Essence "Fun fair" Trendkiadás


 Ismét egy tipikus nyári trendkiadás az Essence házatájáról. Szerintem zsinórban ez már a 4. év, hogy ugyanaz a téma köszön vissza, vagyis a pasztell színű édességek inspirálta kollekció. Ezúttal egy vattacukrosat kapunk, ami egyébként nagyon aranyos, mutatós, igazi nyári kollekció. Tényleg nem lenne vele semmi gond, ha nem lenne már rém unalmas, hogy állandóan ugyanazok a témák ismétlődnek. Gyerünk Essence és Catrice ideje lenne összeszedni magatokat! ;) 
A kollekció nálunk is kapható lesz. Nézzük mit találunk benne.


 Három szemhéjpúder eléggé felejtős árnyalatban. Nem tudom miért erőltetik állandóan ezeket a seszínű szemhéjpúdereket. Én személy szerint szívesebben láttam volna pasztell színű tusokat vagy szemceruzákat. :) 

A nevük: " You're Mint-Blowing"; " Plump It Up!" és "Be My Marshfellow!"


 A pirosítók egészen szépek, habár a csomagolás rémesen unalmas. Olyan helyes kis papírdobozos megoldást lehetett volna csinálni, valamilyen kreatív mintával, nem is értem miért nem játszották meg. 
A színek kellemesek, habár a két évvel ezelőtti Ice Cream kollekcióban szerintem pont ilyen árnyalatú narancsos pirosító szerepelt, amit be is szereztem.

A nevük: "Ring Around The Rosy" és " Sweetheart's Sweet Tooth"


 Nos még egy hasonmás az Ice Cream kollekcióból. Szerintem még a csomagolás is teljesen ugyanaz, csak a feliratot változtatták meg. (Megjegyzem a két évvel ezelőtti trendkiadás ugyanilyen terméke szebb csomagolást kapott.) 

A neve: "Keep Sweet And Sparkle On!"


 Milyen más  ajaktermék is kerülhetett volna a kollekcióba mint két rúzs? A színek egyébként nagyon kellemesek, a barackosat ki is néztem magamnak. 

A nevük: " Sweetheart's Sweet Tooth" és "Ring Around The Rosy"




 A lakkokkal ismét gondban vagyok, mert mint a dizájn, mint a színek szinte teljesen ugyanazok, mint a már sokat emlegetett Ice Cream kollekcióban. Pozitívum viszont, hogy ezeknek a lakkoknak szatén matt finishe van és cukorkaillatúak lesznek. A színek nagyon szépek, a két barackos kifejezetten tetszik, de azért nem estem hanyatt. 

A nevük: "You're Mint-Blowing"; " Sweetheart's Sweet Tooth"; " Ring Around The Rosy" és "Be My Marshfellow!"


 A kollekció legcukibb darabjai ezek a vattacukros körömdíszítők. Végre egy eredeti és aranyos ötlet, sajnálom is, hogy csak két színt kapunk, egy szép barackos vagy lila is nyerő lett volna szerintem. :) 

A nevük: " Candylicious" és "Sugar For My Honey!"
 

Végezetül pedig kapunk egy nyalókás hajgumicsomagot, ami szintén nagyon helyes. Fiatal lány rokonnak vagy ismerősnek szuper ajándék lehet. 

A neve: "Fun Fair Lolly Hair Ties - The Bright Ride Of Life"

Maga a kollekció aranyos, nyárias, vidám,  de nekem semmi hűha. Az egyik rúzst és a körömdíszítő akármicsodát kinéztem magamnak, de összességében hidegen hagy. Szerintem simán tehettek volna bele parfümöt, vagy akár pasztell színű hajszínezőt is, esetleg cukorka illatú körömlakklemosót. Nem tudom elképzelni, hogy miért nincsenek ilyen ötleteik! 

Ti mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? :)

Megjegyzések

  1. Jaj ezek annyira cukik lettek,tényleg mint valami cukorkák és vattacukrok,alig várom, hogy beszerezzek néhányat:)

    VálaszTörlés
  2. Hát az én tetszésem nem nyerte el ez a kollekció...
    Vagyis a körömlakkokat megszagolnám, de igazából szerintem is ugyanolyan semmilyen, mint sok előző volt...

    Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy ide mindig "ugyanazokat" a sémákat hozza hozzánk mind az essence, mind a catrice?
    (ilyen pasztelles cukorka árnyalatok, a kék-korall nyáron, catrice-nél most a pasztelleket látom folyton - lehet külföldön nagyobb a választék, de mostanában a hazai felhozatal szerintem nem túl izgalmas - oké cuki meg minden...de...nem igazán mozgatnak meg...pedig engem csomagolással is el lehet bűvölni gyakran...xD)

    VálaszTörlés
  3. NAH.
    Különben is, pasztell? Nem tudom, mennyivel a debütálás előtt vannak ezek a kollekciók megtervezve, de nem lehetne mondjuk a divatirányzatokat követni, ha már az eredetiség nem megy? Azok úgyis változnak évről-évre. Win-win. Nem kell ehhez bennfentesnek lenni, csak nézzenek meg húsz divatbemutatót (az interneten) meg olvassanak magazinokat online. Tök ingyen van, és még túl sokat gondolkodni se kell.

    De nem baj, most úgysincs pénzem:D

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok a pasztell színek elkötelezett híve, úgyhogy nem raktam le a hajam ettől a kollekciótól, egyedül a sötétebb rúzs az amire rá fogok repülni, de arra nagyon. :) Virág

    VálaszTörlés
  5. Gyenge, nem kicsit, nem kell semmi. Meg szerintem nálunk ez sem lesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)