Weekend Inspiration

Először is mindenkinek csodás hétvégét szeretnék kívánni! :) Tegnap megkérdeztelek Titeket Facebook-on, hogy hiányoljátok e a hétvégi képválogatást is, és a like-ok számából arra következtetek, hogy igen. Épp ezért most visszahoztam a rovatot. Remélem egy picit feldobja majd a napotokat. :)


Gyönyörűek! :)


Általáben me rajongok a hosszú körmökért és a kövekkel kirakott manikért, de ez így nagyon tetszik. :)


Csodaszép ez a szett! *.*


Sellős tusvonal. :)


Új nyári háttérkép. :)


Imádom ezt a ruhát! :)


Álomházikó és álommedence. :)


Nyami! :P


Nagyon tetszenek ezek a finom színek együtt. :)


Ki ne fogadná el szívesen ezt a kis csomagot? :P


Dögös. :)


Ez is háttérkép gyanús, ugye? :)


Imádnivaló ez a szett. :)


Awww! :) Két kis bársonytalpú. :) 

Mik a terveitek hétvégére? Melyik a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Csodás képek...az a torta...nyammi...

    Amúgy rokonozás...és közben szeretnék meggyógyulni is már...mert akkor betegszem le, amikor majdnem negyven fok van kint...(y)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök a hétvégi képválogatásnak! :) Hiányzott már! Szokásosan csodálatos képeket választottál! Kérlek, folytasd ezt a "rovatot" :)

    VálaszTörlés
  3. Sok álomház volt már és én kb. mindet szerettem is, de tudod mit? Ezt az egyet kérném szépen és örökre boldog lennék! :D Azon kívül a tengeres és a tusvonalas kép még a kedvencem, de az a fehér ruha is csodás..na jó, meg minden más is!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)