Weekly Inspiration

Odakint vakítóan tűz a nap már délelőtt és a késő nyári rózsák is kibontották a szirmaikat. De a park árnyas fái, a lombok között meglapuló gesztenyék és a hűvösebb éjszakák már az ősz ígéretét hordozzák magukban. 
Egy kicsit hosszabbak az éjszakák és megnyúltak az árnyékok is. A fény tompább, a nap már nem tűz olyan erővel a megüresedett gólyafészekre. Esténként a levegőt már az őszi gyümölcsök-virágok illata és a fecskék búcsúdala tölti meg. Búcsúzik a nyár, minden árnyékkal, virágszirommal, a mosolygó almákkal és utolsó ajándékként itt hagyja nekünk ezt a csodás utolsó augusztusi napot.


Ég veled nyár!


Hiányozni fognak a nyári ruhák és a forró napok is. Igen, én imádtam a fülledt nyári időt és egyáltalán nem zavart a meleg sem. :P


Suliba vagy munkába tökéletes ez a szolid rózsaszín lakk. :)


Sulikezdőknek, reggel sietve készülődőknek egy kis tipp. Egy szépen formázott szemöldök és egy szép tusvonal igazi alap smink. Ne pepecselj tízféle szemhéjpúderrel, kontúrral, strobinggal, stb. A szemöldököd keretet ad az arcodnak, a tusvonal és egy jó spirál élénkké tesz a tekinteted, egy szép szájfény vagy rúzs pedig színt ad az arcodnak is. Ha van 1-2 extra perced, esetleg egy visszafogott pírral egészítsd ki a sminked. :)


Néhány statement darabbal a legegyszerűbb sulis-munkahelyi szettjeidet is feldobhatod. :)


Nude, visszafogott, vagy épp merész? Ti melyiket kedvelitek? Nekem a 2. és a 7. tetszik.


Az egyik dolog amit várok az őszben, az ételek. Imádom az őszies salátákat. :)


A sulikezdőknek csodás tanévet kívánok! :)


Ha valaki olyan szerencsés, hogy a nyár alatt csodás színt sikerült szereznie, akkor bronzosítókkal kiemelheti és megőrizheti azt még ősszel is. :)


Imádom ezt a képet. :)


Hétfő, te csodás!


Nagyon szeretek ilyenkor kirándulni, mezei virágokat gyűjteni. :)


Na ez már gyűjtemény a javából!


Álomházikó.


Hiányozni fognak a rövidnacik.


Tegnap ananászt vacsoráztam és isteni volt. Ettől as képtől pedig azonnal jobb kedvem lesz. (Ami remélem látod :D)


Ennek a képnek valahogy olyan nyár végi hangulata van.


Csodaszép!


Lagúna-smink. :)


Mesés ez a szett és a frizura is. :)


Ez a tolóajtós, nyitott háló nagyon tetszetős így kép alapján, de ha belegondolok mennyi bogár jönne be így... brrr...


Elfogadnék egy ilyet. :P


Nemrég pillecukrot akartunk sütni, de persze pont akkor kezdett szemerkélni az eső, amikor mindent előkészítettünk a tábortűzhöz. Gondoltam mentsük ami menthető és kipróbáltam a s'mores dipet. 
Egy kerámiatál aljáéba darált kekszet szórtam, majd beborítottam apróra vágott csokival. Erre jöttek a pillecukrok, majd betettem a sütőbe. Figyelni kell rá, m,ert ahogy a nyílt tűznél, úgy itt is egy pillanat alatt odaéghet. Ha a teteje arany színű, akkor elkészült. Aztán lehet tunkolni a keksszel. Majdnem olyan finom, mint a tábortűz melletti változat. :)


Imádnivaló ez a konyha a sok fénnyel és a finom színekkel. A zöldellő kert már csak ráadás. :)


Imádatom örök tárgya! :)


Varázslatosan szép ez a ruha!


Nézzétel azt a tappancsot! *.*

Képek: Pinterest/Weheartit

Szép Hetet Lányok! 

Meséljetek, hogy telt a nyár? Melyik a kedvenc képetek? :) 



Megjegyzések

  1. Én is imádom a meleget, és szomorú vagyok,mert eltelt a nyár. Igaz, nekem még van egy hónap az egyetem kezdetéig.:D
    Már előre félek a hideg időtől...
    Csodás képeket válogattál össze ismét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is irtózom a hidegtől, az esőtől, meg a ködtől.

      Törlés
    2. Szemüvegesként kész rémálom... végre találtam gumicsizmát, így talán picit elviselhetőbb lesz. :)
      Azért remélem jó sokáig meleg lesz még.:)

      Törlés
    3. Nincs is szebb mint a meleg ősz. :) Olyan szempontból viszont rossz, hogy így a természet is lassabban változik. Nálunk tavaly október végén még szinte minden zöld volt. Szóval először legyen hideg, aztán utána október végén megint szép meleg 20 fok körüli idő, hogy lehessen kirándulni. :D

      Törlés
  2. Úh...de megkívántam a forrócsokit pillecukorral, tejszínhabbal, csokireszelékkel, esetleg egy pici mandulával...*-*
    (A pillecukor miatt...xD)

    Tényleg szépek megint a képek...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt én is nagyon szeretem, de ebben a melegben még nem gondolok rá. :D

      Törlés
  3. Nekem ez lesz életem utolsó sulis éve.. :) (okj, másodév) aztán kezdődik a "felnőtt-munkás" élet. :) a nyári-és a sok évközi szünet miatt hiányozni fog a suli. :D de abszolút ősz/tél gyűlölő vagyok. :( nekem a nyár az igazi, és a 40 fok - imádom! olyankor is, mikor mindenki szenved, hogy "ez már túl sok".. én akkor élvezem a legjobban az életet. :D nagyon jóók a képek amúgy, azt a gyűjteményt én is elfogadnám. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor élvezd ki, mert hiányozni fog. ;)
      Úgy tűnik ebben nagyon hasonlítunk. Mindenki panaszkodott a melegre körülettem, én pedig imádtam. Minden évszakot szeretek, de ha választani kellene, akkor a nyár az első számú kedvenc.

      Törlés
  4. Nekem is hiányozni fog a nyár:( Nagyon tetszenek ezek a képek, a pillecukros ötlettől pedig a nyálam is kicsordult:D

    VálaszTörlés
  5. Augusztus közepén ért a felismerés, hogy nem a nyarat, egy nyári napot sem tartottunk. Szinte minden hétvégén dolgoztam. A hónap vköepe vége egész jó volt. Voltunk Duna parton, fagyiztunk meg sétáltunk. Kisfiam strandolt is. Monostori erődbe akartunk menni, de pont akkor volt az Amerikai autók találkozója. Így ez még szeptember végén pótolva lesz. 20-án Mesterségek Ünnepén voltunk a Budai Várban. Az utolsó nyári napján pedig közölte vele a végrehajtó, hogy visszavan helyezve az autóm a forgalomba, lefoglalás feloldva, mert jogtalan volt. Meg is ünnepeltem gyorsan, megkóstoltam az ország tortáját. Utána pedig kimentem a Duna partra.
    Meleggel furán vagyok. Volt mikor sok volt, de hiányozni is fog. Ugyanakkor szeretem az őszt.
    Mikor harsány színekbe ötözteti magát a természet. Mintha szándékosan akarná titkolni, hogy haldoklik. Felölti talán még tavaszinál is szebb ruháját, hogy még egy utolsót bálozzon. S a bálon megannyi lény lejti ekkor násztáncát , mielött szép gyászruhájától is megfosztja az idő, hogy hosszú álom után újjászülessen, mint a Főnix madár.

    VálaszTörlés
  6. A kedvenc képeim most a salátás, meg a nyitott teres háló :) Még a bogarakat sem bánnám, ha ilyen szobában aludhatnék :)
    Hát ez a nyár nálunk nem telt túl eseménydúsan, mármint pihenés szempontjából. Sok kötelező dolgot kellett csinálnunk, ami a javunkat szolgálta, de nem volt pihentető, utána meg mikor lehetőségünk lett volna elmenni valahova olyan tomboló hőség volt, hogy csak szétfolyni volt erőnk. Szóval ez a nyár nem telt túl izgalmasan, talán majd jövőre jobb lesz :)

    VálaszTörlés
  7. Komolyan mindenhol azt olvastam eddig, hogy de jó, hogy vége a nyárnak, szóval végre valaki, aki nem a megváltóként köszönti az őszt! :D
    A képek meg szuperek, kedvencem a nyitott hálószobás (bár valóban rengeteg bogár jönne be valószínűleg :S) meg a tengeres-naplementés, tényleg olyan szomorkás :\

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)