Fashion Art

Autumn Lovin'

Megjegyzések

  1. Szuper őszi összeállítás! :) Pont hasonló poncsót vagy kardigánt szeretnék majd beszerezni Glamour-napokon, de egy ilyen farmer is kívánságlistás. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretnék egy hasonlót kardigánt, csak mintásban. :) Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. Uhh, ezt nagyon elfogadnám! A csizma, táska, poncsó a kedvenceime, de az összes többit is viselném! Szuper lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Még mielőtt ismét megvádolnál azzal, hogy szar az életem, mert nem vezetek semmiféle blogot és nincs gmail-es regisztrációm sem, leírom, hogy nem szar az életem. Névtelenül kommentelek ide is, mint ahogyan más lapokra is, az meg már más kérdés, hogy más lapokra lehet az érdekes, színes, olvasmányos kifejezéseket használni, míg a tiédre ezeknek épp az ellentettjei illenek.
    Olvasni, inspirálódni és kikapcsolódni járok a bloggyűjtő oldalakra, ahová te magad is beregisztráltál egy nyilvánosan vezetett bloggal, ergo, mindenki számára elérhetővé tetted. Te próbálsz olvasókat toborozni azáltal, hogy regisztrálsz pl. a magyarblogokra, tehát illő lenne kulturáltan kezelni a negatív kritikát is.
    Nekem a te bejegyzéseid nem tetszenek, mégis beléjük lehet futni nap mint nap, mert mindegy milyen gagyisággal, de szinte naponta jelentkezel. Ide kattintok, megnézem a bejegyzést, és leírom a véleményem. Ez ilyen egyszerű. Más oldalakon is ezt teszem, de szerencsére sok olyan lap van, ahová pozitív dolgokat is lehet írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves, akkor első körben tisztázzunk néhány fogalmat.

      Kritika fogalma:

      "Minősítő cikk, értékelő írás, amely egy irodalmi, tudományos, művészeti alkotás gyengéiről, ritkábban értékeiről szól személyes megítélés alapján. Fajtái: Értékelő vélemény, Minősítő cikk, összehasonlítás, maró-bántó leértékelés (a te esetedben azt hiszem erről lenne szó)

      Maró-Bántó leértékelés, aminek nincs valós alapja, vagy csak egy lényegtelen részlet hibájának eltúlzásán alapszik. Ez gonosz törekvés arra, hogy a célszemély eltűnjön, beszüntesse tevékenységét. Ugyanakkor burkolt próbálkozás, hogy a beszélő személy (ez lennél te) szégyenletes tetteiről és mulasztásairól elterelje a figyelmet."

      Forrás: http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Kritika

      Tehát, mindaddig amíg konkrétan nem tudod megnevezni hogy mi nem tetszik a blogomban, vagy nem tudsz javaslatokkal előállni (amit egyébként mindig szívesen fogadok az olvasóktól) hogy milyen jellegű témájú bejegyzéseket látnál szívesen a blogon, addig tisztelettel megkérlek és fogd be a kicsi szádat. Nyilván van olyan blog is, ami elnyerte a tetszésedet, inkább töltsd ott az idődet. De amíg a mocskolódáson kívül nem tudsz értelmes és valós, a szó jelentését kiérdemlő KRITIKÁT megfogalmazni, addig nincs miről beszélnünk.

      Habár azt hiszem a szövegértelmezésssel is gondjaid lehetnek, mivel a korábbiaknak egy szóval sem mondtam olyat, hogy nincs életed, ha nem blogolsz, csupán csak arra világítottam rá, hogy fel nem foghatom miért pazarolsz időt és energiát arra hogy egy számodra nem tetsző blogot olvass és (bocsánat a kifejezésért) fikázz.

      Szép napot Neked!

      Törlés
    2. Olyan fura, hogyha valakinek ennyire nem tetszik egy blog, akkor miért öl bele időt, hogy írjon egy gonoszkodó visszajelzést az írónak- amikor láthatólag mások szeretik is az adott bejegyzést. Megjegyzem én csak Annánál szoktam elolvasni az ilyen ruha témájú összeállításokat/bejegyzéseket, mert annyira jó szépérzékkel rendelkezik. Nem nyalás, ez az igazság, ezt bárki megmondja itt rajtam kívül- csak kevesen teszik meg, mert ők is inkább az örömüket lelik ebben a bejegyzésben, mintsem egy névtelen gonoszkodásával törődjenek. És ez így is van rendjén. Mindenesetre, ha lehetséges, akkor olvasgasd azokat a blogokat, amik elnyerték a tetszésedet, biztosan van sok, és jelezz nekik vissza. Így mindenki jól jár: te azt olvashatnád, amit szeretsz. Egyébként írhattál volna legalább egy példát, hogy milyen bejegyzés típusnak örülnél még, Anna biztosan fontolóra vette volna, ha van értelme. De mivel én csak azt látom, hogy csakis a panaszáradatodat akarod itt rázúdítani az bloggerre, így ennek nincs értelme amit csinálsz. Ez szimpla rosszindulat, ami egy kicsit normálisabbnak tűnik a többinél, de ugyanannyi gonoszság van benne (ha nem több..), mint azokban, ahol csak szimpla sz*r szóval illetik az ember munkáját.
      Szerintem mindenki biztassa azokat a bloggereket, akiket kedvel. Adjon visszajelzéseket neki(k), és ha kivetnivalója van, azt is el lehet mondani, és ötletet adni is lehet, ha éppen nem tetszik valami. De amit te csinálsz most névtelen, az nem vezet sehova, sőt, szerintem nagyban visszaveti a közösség fejlődését itt a blogon. Inkább építs Te is, hidd el, jobb érzés lesz a lelkednek is!
      Szebb napot!

      Anna, Te meg írj úgy, ahogyan neked bejön ez az egész, mert ettől lesz a blog a Tiéd. És ezért van... A blog szolgál téged, a lelkedet, nem Te őt. :)

      Törlés
  4. Pont nemrég vettem egy hasonló kardigánt, púderrózsaszínben, annyira puha, imádom - őszre tökéletesek ezek a darabok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretnék, valami mintásat. :) Neked nagyon jól áll a rózsaszín és a pasztell lila is, meg az összes pasztell szín. :)

      Törlés
    2. Köszönöm! :) Most kedvet kaptam hozzá, hogy megmutassam a blogon egy bejegyzésben, szerintem helyet fog kapni. ^^

      Törlés
  5. Nagyon tetszik az egész! Szívesen viselném. A poncsó és a bakancs a kedvencem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)