Catrice Kifutó Termékek 2016 Tavasz

Az év végével megérkeztek a Catrice kifutó és új termékei. De mielőtt még jobban szemügyre vennénk az új tavaszi-nyári szortimentet, nézzük meg, mely termékektől kell elköszönnünk. A kiárusítás a Müllerekben már elkezdődött, szóval ha kinéztek valamit, akkor jobb sietni, mert lesznek olyan termékek, amiket egy pillanat alatt elkapkodnak majd. Természetesen azt is elárulom majd, hogy én miket néztem ki. ;) A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetitek őket. 


Ezektől a mono szemhéjpúderektől kell elbúcsúznunk. A matt bordót szeretném majd megszerezni. :) 


Az Absolute Nude paletta is távozik a kínálatból. Szerintem ez fog először elfogyni. Több spirál is kifutó lesz, illetve szemceruzákból és tusokból is be lehet tárazni majd. :) 


Innét semmit sem sajnálok. 


A Multimizer spirálok is kifutók lesznek. 



A rúzsok közül többet is kinéztem, de maximum kettőt veszek majd, mivel a meglévő rúzsaimat sem tudom kihasználni. 


A Defining pirosítók közül is lesznek kifutó darabok, illetve a Nude Illusion alapozók közül 2 árnyalat, a Matt Mousse-ból pedig egy távozik. 


Lesznek kifutó púderek és az All Matt alapozók közül kettő is távozik. A Prime&Fine primer is távozik a szortimentből. 


A Photo Finish korrektorok is kifutó termékek lesznek. 


A Velvet Finish púderek is távoznak, ezek közül szeretnék majd egyet. Illetve az Illuminating pirosítót is kinéztem magamnak. 


Kifutó termék lesz a korrektor ecset is.


Illetve az alapozó ecset és a körömreszelő is. 


A lakkok közül az egyik Million Styles fedőlakkra és a Gel Like fedőlakkra szeretnék lecsapni. 


Innét is kinéztem pár lakkot, az első sor középsőt, a negyediket és a második sor 4. lakkját. 

Néhány igazi tavaszias árnyalat is kifutó lesz, ezekre is érdemes lecsapni. :) 

Ti vettetek már valamit a kifutó termékekből? Mi az amit kinéztetek? :) 

Megjegyzések

  1. Sajnos nálunk a teljes Catrice kollekció sohasem volt elérhető, pici állvány, és most vérzik a szívem pár darabért, amit már nem fogok tudni kipróbálni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán bővíthetnék a Rossmannban is két méteresre azt a fránya állványt! :D

      Törlés
  2. Egyedül a 190-es szemceruzát bánom...decemberbe nagy favorit volt nálam tusvonalként. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem Al Burgundi kell(ett) csak innen, és amikor elmentem kisebb vagyont költeni egy másik márkára, belefutottam akciósan...nem hagytam ott...:D

    VálaszTörlés
  4. Én ma jártam mullerben, hozzám konkretn 2 napja érkezett a hír, h most lesz az akció, de a Müller le.volt fosztva :( aa héten teszek egy kört a rossmann-dm felé, a nude palettara szeretnék lecsapni, de másra nincs szükségem.. Csak hát ugye olcsó és 'kell'.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én bízom benne, hogy a Rossmannban még el tudom csípni.

      Törlés
  5. az essence-ről van hír? mert én még a hét elején voltam egy müllerben, és az ottani dekoros eladó lány azt mondta, hogy már megkapták a listát meg az etiketteket, ilyesmiket, és 4-től kezdődnek az essence kifuttatások.. de én sehol sem találok semmit, hogy mik futnának ki.. még a hivatalos honlapom sem... tud valaki valamit erről? nem szeretnék potyára odamászni, mert tőlünk eléggé messze van, de félek, hogy 1 nap alatt elkapkodnak mindent (errefelé ez így megy :D) és megint nem tudok megvenni magamnak semmit :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én is úgy tudom, hogy a Müllerben már elkezdték a kiárusítást, a Rossmannban majd később. Hamarosan felrakom a kifutó és új termékeket is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)