Home Decor Ideas - Forever&Always


Home Decor



Akárcsak az öltözködésben, úgy a lakberendezésben is szeretem az időtálló, jól variálható, stílusokon átívelő darabokat. Igen, előfordul, hogy beleszeretek a rikító kék, hipermodern kanapéba, vagy a barokkosan eltúlzott dohányzóasztalkába, de aztán eszembe jut, hogy mennyire nehéz őket más stílusokkal összeegyeztetni és könnyen lehet, hogy 5-10 év múlva más színű falakat vagy szőnyegeket szeretnék.
Épp ezért szerintem sokkal praktikusabbak a letisztult bútorok, a klasszikus de mégis modern darabok amiket egy romantikus vintage vagy épp egy skandináv minimalista stílusú otthonba is belevariálhatunk. 
Ezeket a bútorokat feldobhatjuk különlegesebb kiegészítőkkel. Néhány új díszpárna minden évszakban, egy új szőnyeg vagy dekorációs tárgy azonnal egy kis frissességet visz a lakásba, anélkül, hogy egy vagyont kellene elköltenünk. 

Ti hogy viszonyultok az otthonotok berendezéséhez? Viszonylag gyakran változtattok rajta vagy egy bizonyos stílushoz ragaszkodtok? vajon olyan darab a képről amit szívesen látnátok a lakásotokban? :)

Megjegyzések

  1. Szeretnék egy nude kanapét már nagyon a szobámba. Az egyszerűbb típusból, pont ezért,hogy pár év múlva ne kelljen kicserélni. Illetve új függönyt és sötétítőt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretnék új függönyt. :) De szerintem varratok, nem készen veszem meg. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)