Húsvéti Gift Swap


 Korábban még sosem vettem részt a Rami által szervezett negyedévenkénti ajándékozásban, de most kedvet kaptam hozzá, hiszen a karácsony még messze van, és imádok meglepetést adni és kapni is. :) 
Én Bettit ajándékoztam meg, engem pedig a háziasszony, maga Rami lepett meg egy kedves és nagyon figyelmes kis csomaggal. Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést! :) 




 Először is, a csomagban lapuét egy gyönyörű virágos bögre, ami abszolút az én stílusom és ezer éve szerettem volna már egy ilyen bögrét. :) Nagyon figyelmes gesztus volt. 
A Bomb Cosmetics Hawaiian Flower szappannak is különösen örültem, hiszen nemrég fogyott el az előző Bomb szappanom és már gondolkodtam egy újabb beszerzésén.


 A csomagban lapult még egy Revlon műszempilla, aminek szintén nagyon örültem, hiszen néha szoktam viselni, főleg különleges alkalmakkor.


Kaptam még egy Cadeavera lehúzható arcpakolást, különféle termékmintákat és egy kettő cuki Húsvéti csokit is, amitől ismét kicsit gyereknek érezhettem magam, hiszen évek óta nem kaptam ilyesmit és nagyon örültem neki. :) 

A képek sajnos nem nem lettek a legjobb minőségűek, mert nagyon szűkös volt az idő és nem tudtam kivárni, hogy megfelelőek legyenek a fényviszonyok, így az első adandó alkalommal fotóztam, amikor időm volt rá. A többiek nevében is meg szeretném köszönni Raminak, hogy lebonyolította és megszervezte nekünk ezt az ajándékozást és köszönöm neki a csodás csomagot is! :) 

Kellemes Húsvétot Mindenkinek! 

A többiek bejegyzéseit itt találjátok: 


Megjegyzések

  1. Nekem is ilyen bögréim vannak. A Tescoban vettem. (:

    VálaszTörlés
  2. hú, szuper csomag! :) nekem is ilyen bögrém van, olyan szép...!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszett. :)
    A bögréről azonnal te jutottál eszembe :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper csomagot kaptál! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)