L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Alapozó Teszt/Vélemény


 Az utóbbi két évben szinte alig használtam alapozót és mindig inkább a gyenge fedésű BB krémekre és a korrektorra épült a smink rutinom. Alapjáraton nem szeretem az erős fedésű termékeket, de az tény, hogy néha sok időt kitölt a sminkelésben, ha egy alapozót még korrektorral ki kell egészíteni. 
Idén év elején kezdtem keresgélni ezen a téren, mert az eddig használt kedvenceim elfogytak vagy épp már nem működtek együtt a bőrömmel. Három kritériumot tartottam szem előtt. Természetes hatású legyen a finishe, ne igényeljen extra korrektor réteget (legtöbbször csak 1-1 pattanást vagy orr körüli pirosságot kell elfednie) és legalább 8 órán át ne kelljen igazítani. 
Végül hosszas keresgélés után a L'Oréal Infallible 24H-Matte alapozóra esett a választásom. Nézzük mennyire vált be. 



 A csomagolás nekem nagyon tetszik, hasonlít a klasszikus Infallible tubusára, de ez egy kicsit kecsesebb. 35ml alapozót kapunk. Az ára 3500-4000 Forint körül van. A Rossmann, DM és Müller drogériákban is kapható.


 Amit ígér. Nincs benne illatanyag és nem komedogén, azaz nem tömíti el a pórusokat. Ez szerintem nagyon-nagy pozitívum.


 Nekem nagyon-nagyon tetszik ez a csőrös, precíz adagoló, tökéletesen tudom irányítani, hogy mekkora mennyiséget szeretnék kinyomni, így egy csepp sem veszik kárba.


 Maga az alapozó krémes, de ugyanakkor kellőképpen folyékony is, én úgy mondanám, hogy a lehető legtökéletesebb állagú.


 Nagyon gyorsan szárad, ezért eléggé gyorsan kell vele dolgozni. Én a felvitelhez mindenképp ecsetet vagy szivacsot ajánlanék, ezekkel gyönyörűen, egyenletesen el lehet dolgozni. Én személy szerint a szivacsot preferálom (Ebelin) mert szerintem ezzel lesz a legtermészetesebb a végeredmény.


 A finishe teljesen matt, de nem maszk szerű, gyönyörűen illeszkedik a bőrképbe, egyáltalán nem mű hatású, csodásan belesimul a bőrbe. Én a 10-es Porcelain árnyalatot használom, ez a legvilágosabb és tökéletesen passzol a hulla hófehér bőrömhöz.


 A fedése erős közepes és nagyon jól lehet építeni, de önmagában is elfed mindenféle pirosságot és a kisebb pattanásokat is. A tartóssága tökéletes, nekem 10 óra után sem volt szükség semmiféle igazításra, púderezésre, nem kopott, nem oxidálódott. itt megjegyezném, hogy a Nivea After Shave Balm-ot használom primernek, nyilván ez is rásegített erre a hatásra, de akkor is... whao. Le a kalappal. 
Gyönyörűen lehet rá sminkelni krémes és púder állagú pirosítóval és kontúrral is nagyon jól együttműködik. 
Azért arra is kíváncsi leszek, hogy a nyarat és a 30 fokot mennyire fogja bírni, de én bizalmat szavazok neki és ő most a kedvenc alapozóm. 


Összegzés: Maximálisan teljesíti amit ígért, sőt annál többet is. Annak ellenére, hogy erősebb a fedése, egyáltalán nem maszk szerű és nagyon megkönnyítette a napi sminkrutinomat, hiszen nem kell mellé korrektort és púdert sem használnom és így is biztos lehetek benne, hogy nem fényesedik ki néhány, vagy akár 8 óra elteltével sem. A 24 órás hatásról ugyan nem tudok nyilatkozni, mert az a típus vagyok aki hazaérés után notórikusan mossa le magáról a sminket, de egy hosszú munkanapot, átbulizott éjszakát biztosan kibír. Kapható extra világos színben, illatanyag mentes, nem tömíti el a pórusokat és nem oxidálódik. A csomagolása, adagolása praktikus és azt hiszem az ára sem olyan vészes, én személy azt mondom, hogy teljesen megéri ezt a pénzt. 

Értékelés: 5/5 

Én nagyon megszerettem és a mindennapi sminkrutinom alappillére lett. Ha akarnék se tudnék benne hibát találni. Ha esetleg alapozót szeretnétek vásárolni most a Glamour Napokon, akkor vegyétek ezt is számításba, hiszen fél áron abszolút megéri. 

Próbáltátok már ezt az alapozót? Nektek mik az elvárásaitok egy jó alapozóval szemben?

Megjegyzések

  1. Igazából nekem ez a termék nagyon szimpatikus poszt alapján, de pont nem rég vettem.mattító alapozót és amúgy sincs szükségem újra egy darabig... De legközelebb mindenképp megnezem a tesztert, aztán lehet kuponozok is egyet valamikor-most spirált veszek a kuponnal...:D

    VálaszTörlés
  2. Pont ezen gondolkodom...Nagyon szeretem az Infallible sima változatát, lehet teszek ezzel is egy próbát. :)

    VálaszTörlés
  3. Annyi jót olvastam már erről az alapozóról, hogy következő körben muszáj lesz kirpóbálnom :)

    VálaszTörlés
  4. Én is ráizgultam, és most megerősítettél, biztató látvány, örülök, hogy írtál erről az alapozóról.

    VálaszTörlés
  5. Tegnap már meg is vettem 50%-os kedvezménnyel a Glamour napokon :)

    VálaszTörlés
  6. Én most a True Match-ot vettem újra, a régebbi verzióját használom és az bevált, de ha előbb olvasom a tesztet lehet, hogy erre neveztem volna be, felkeltetted vele az érdeklődésemet. Biztosan ki fogom próbálni, köszi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)