Avon Csipkebogyós testápoló Teszt/Vélemény


 Habár nagyon szeretem a testvajakat, nyáron mégis a könnyedebb, gélesebb állagú testápoló termékeket részesítem előnyben. Az Avon csipkebogyós testápolója első látásra szimpatikus lett, mert alapból imádok mindent ami csipkebogyós, így nagy kedvvel kezdtem tesztelni a terméket. Ebben a bejegyzésben pedig megosztom Veletek a tapasztalataimat. :)




 Egy hatalmas flakont kapunk, hiszen 400ml testápolóról van szó, ami jó ideig elég még napi használat mellett is. 
A színek és a forma mutatós. Jól záródik és könnyű adagolni a testápolót. 
Ígérete szerint C vitaminnal, csipkebogyó olajjal és E-vitamin komplexszel simítja, feszesíti a bőrt és intenzíven hidratál.


 A flakon hátulján megtaláljuk a fontosabb információkat. Ígérete szerint nem zsíros krém.


 Egy valóban könnyű, géles állagú testápolóról van szó, ami csodásan siklik a bőrön, egészen hűsítő érzést nyújtva. Gyorsan beszívódik és egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet a bőr felszínén. Ugyanakkor nagyon jól hidratál.


 Az állaga és hidratáló képessége egy álom, viszont a szaga... nos nagyon csalódott vagyok, mert a várt friss, kissé fanyar csipkebogyóillat helyett egy öreg nénis, kesernyés-savanykás illatot tapasztaltam, amit a legnagyobb jóindulattal sem tudok kellemesnek nevezni. Ráadásul az illata eléggé intenzív, így sokáig megmarad a bőrömön. Nagyon nagyon sajnálom ezt, mert a testápoló állaga egyébként tökéletes. 
Lehet, hogy ez az illat valakinek bejön, de én személy szerint csak akkor kenem magamra a terméket, ha biztosan nem megyek emberek közé.

 Az ára egyébként nagyon kedvező, hiszen most akciósan 649 Forintba kerül, ami 400 ml testápolóért, nagyon jó ár. Itt tudjátok megrendelni.


Összegzés: Nagyon nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen kellemetlen a szaga, mert egyébként egy szuper termékről van szó, ami a kedvenc nyári testápolóm lehetne, de emiatt a szag illat miatt, sokszor meg kell gondolnom, hogy fel merjem e kenni. Lehet, hogy valaki nem találja kellemetlennek az illatát, de én személy szerint nem vagyok vele kibékülve. Remélem a formulát megtartva más illatban (vagy akár illatagyag mentesen) is piacra dobják. Az ára nagyon kedvező, a csomagolás is rendben van. Az állaga, textúrája, hidratáló képessége pedig tényleg nagyon jó.

Értékelés: 5/3

Muszáj levonnom 2 pontot a szaga miatt, de mellette szól az ára és az ezért kapott mennyiség, illetve a korábbiakban már felsorolt pozitív tapasztalatok is.

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

 Ti próbáltátok már ezt a testápolót? Melyik a kedvenc nyári testápolási terméketek? :)

Megjegyzések

  1. Szia!
    Én már jó ideje használom a kakaóvajasat a testápolók közül, a doboz vége felé járok. Az illatát én nagyon szeretem (bár ez is személyfüggő) és nagyon jól hidratál, akár milyen száraz bőrt képes teljesen puhává varázsolni - na jó, a nagyon száraz bőrt rendszeresen kenegetni kell az eredményhez - hamar felszívódik és elég könnyű az állaga. Nem hagy maga után ragacsos érzetet, de kell egy kis idő, hogy teljesen eltűnjön a nyoma, ha kicsit többet használ az ember extra hidratálásért. Nagyon tudom ajánlani, ha tetszik az illata (kb ugyan az, mint a katalógusban) :)
    Üdv: Beatles_Lány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Imádok mindent ami kakaós és csokis! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)