Essence Little Eyebrow Monsters Trendkiadás


 Az az igazság, hogy fogalmam sincs mikor került ki ez a kollekció a drogériákba, én hétvégén fedeztem fel a Rossmannban. Korábban csak annyit tudtam, hogy ebben a drogériában lesz majd elérhető. Ennek ellenére mégis be szeretném mutatni Nektek, ha eddig még nem találkoztatok vele. 
Az Essence új trendkiadása csupa szemöldökformázó terméket tartalmaz. Nagyon szuperül összerakott trendkiadás, ami minden igényt kielégít és mindent megtalálunk benne, ami a szemöldök formázásához kell. 
Nézzük is meg a termékeket! 




Három szemöldökformázó tollat találunk a kollekcióban. Ezek tulajdonképpen kis tubusos termékek, szivacsos applikátorral. Ezekkel nehéz precízen dolgozni, így mindenképpen olyan esetben érdemes beszerezni őket, ha a szemöldök vonalán már nem akarunk változtatni, esetleg csak a színén, vagy a hézagokat szeretnénk kitölteni. 

"Little Miss Natural"; "Little Miss Bold" és "Little Miss Dark" a nevük. Itt találtok róluk és több más termékről teszteket.




A kollekcióban helyet kapott 2 szemöldökformázó spirál is. 

"Bert knows better" és "Ernie knows best" a nevük.


Két szemöldök formázó és kiemelő palettácska is került a kollekcióba. 

"Little Miss Natural" és "Little Miss Bold"


Két szemöldökcsont kiemelőt is találunk a kínálatban. 

"Lift'em up in white" és "Lift'em up in rosy"


Szemöldök fixáló zselé és szemöldökápoló. 

"Hold'em in place" és "No trick just treat"

Ezek szerintem nagyon hasznosak.


A kollekcióban van egy három darabos sablon is. 

"Say yes to statement brows"


Végül pedig találunk az állványon egy dupla végű kefe-ferde ecset duót és egy szemöldökcsipeszt. Szintén mindkettő nagyon hasznos és praktikus. 


Szerintem ez egy igazán szuper trendkiadás és tényleg hasznos termékek kaptak benne helyet. Amin én csodálkozom, hogy pomade állagú vagy mikro automata ceruzás termék nincs a kínálatban, mert szerintem azokra nagy igény lenne. A szivacsos applikátoros termék szerintem annyira nem a legjobb választás, illetve a palettákat láttuk már két éve az egyik őszi trendkiadásban, csak más formában, de ott is ezek a színek jelentek meg. 
Nekem leginkább a wax, a dupla ecset és a csipesz tetszik a kollekcióból. 

Ti mit szóltok hozzá? Találkoztatok már vele? Vettetek belőle valamit? :)


Megjegyzések

  1. A dupla ecset meglepően jó minőségű, abszolút nem bántam meg hogy megvettem. A szemöldökcsipeszt csak azért nem hoztam el mert nemrég vettem egy essence márkájút és azzal is nagyon elégedett vagyok.

    VálaszTörlés
  2. A szemöldökcsipeszt muszáj volt megvennem, mert hát annyira cuki :)). Amúgy szépen ki lehet vele szedni a szemöldököt. Ezenkívül még egy szemöldökcsont kiemelőt vettem, ami eddig elég jól teljesít.

    Ági

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)