Weekly Inspiration

Az égre bámultam, ott a semmi közepén. Végtelen volt körülöttem, ahogy az aranyló búzamezőkre, halkan susogó, haragos zöld lombokra és ráérősen utazó patak vízére ráborult. Abban nézték magukat a mindig változó felhők és ahogy a lágy szellő megtáncoltatta a vizet, úgy tűnt, mintha el is süllyednek benne. Le a patak medrére, oda a rozsdás rendszámtábla és a régi híd kövei közé, amik ott vannak már azóta, hogy az eszemet tudom. 
Ott van a vadkörtefa is, ágai között az elhagyatott madárfészekkel. Nem tudom miért hagyták el? Miért nincs lakója? Pedig ellenállt hónak, szélnek, fagynak, viharnak, az éveknek. 
Pedig az idő minden és mindenki legnagyobb formálója. Ez alakít, ez formál, ez adja vagy veszi el a holnapot. Fényt hoz, aztán rá sötétséget. Viharra napsütést, nyárra, őszt.
Lábnyomokat a göcsörtös út porában, aztán eltünteti őket. 
Épp ezért, vándor, az idő hosszú útján! Jól gondold meg, hogy miben hagysz lábnyomot. Porban egy pillanat alatt, amit eltüntet az első nyár zápor, vagy kőben, verítékkel, kemény munkával, szilárd akarattal és kitartással, ami aztán ott marad örökké...


"Azok a helyek, ahova vágyunk, mindig több tért foglalnak el az igazi életünkben, mint az a hely, ahol tényleg vagyunk." - Marcel Proust


Az a tükör! *.*


Csodás szett!


Minimalista gyönyörűség.


Cukiságok


Csodás konty!


Gyűrűimádat.


Bronz és rose gold csoda!


Cukorkaszínű szépségek.


Nagyon tetszik e rojtos csodanyaklánc. :)


Klasszikus, mégis modern!


Itt szívesen sétálgatnék most!


Mutatós, egészséges és finom reggeli.


Heti álomház. :)


Édes kis semmiség.



Lenge sikk.


Gyönyörű!


Nyami! :P


Egy kis képzeletbeli heverészés a pálmák alatt. :)


Nagyon egyben van! :)


Colourpop szépségek.


Nope, nope, nope!


Hálószoba szerelem!


Csodás ez a látvány!


Az a csempe! *.*


Csini!


Legcukibb tengerészes mani!


Végtelen zöld...


Whao!


Ritkán szoktam esküvős témájú képeket választani, de ez a ruha engem sem hagy hidegen! :)


Awww! *.*

Képek: Pinterest/Tumblr

Mit csináltatok a hétvégén? Melyik volt a kedvenc képetek a válogatásból? :)

Megjegyzések

  1. Annyira jól le tudod írni a pillanatot, igy látom a képet magam előtt.
    Tetszik a manikűr. Igaz a munkakörülmények miatt nekem a fehér az nem sokáig lenne ilyen szép. Igyekszem úgy csinálni a lakkozást, hogy a egész héten kitartson. Más színnel lehet kiróbálom. Továbbá jöhetne a lenge sikk és a gyűrű halom minden darabja. Plusz valamelyik ételt. Vége a munkaidőnek és korog a gyomrom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)