Weekly Inspiration

Hirtelen lett ősz. Mintha az éjszaka ecsetet ragadott volna és a sötétség leple alatt a fák és bokrok zöld leveleit aranyra és bordóra festette volna, csak mert megtehette. A reggel pedig ködkabátban ébredt fel, ami fehér harmatgyöngyökkel díszítette ki a kerítés pókhálóját, amiből pár napja eltűnt a pók. 
Délben pedig feltámadt a szél és akkor még nem tudtuk, hogy esőt hoz majd, mert a szürke égen nem látszottak a felhők. Ahol reggel még csak haragos zöld, ködvizes fű volt, ott délután már sárga faleveleken lépkedtem haza, és amikor a cserépkályha forró csempéihez szorítottam az átfázott tenyeremet, hirtelen dalra fakadtak az eresz csatornák, jelezvén, hogy megérkezett az igaz, őszi, véget nem érő eső, amik után faleveleket ringató tócsák és gyorsan növő gombák maradnak majd. 
A levegő illata is más lett, amikor este felsóhajtottak a kémények. Az eső, a haldokló falevelek, a fanyar csipkebogyó, a késő őszi rózsák és a mosolygó almák illata keveredett a füst aromájával, amiről ha behunyom a szemem, mindig csak egy szó jut eszembe: október.


Nektek mi jut eszetekbe az októberről?


Today's mood.


Varázslatos.


Ezer éve keresek egy ilyet.


Éljenek a poncsók!


Őszi bulikhoz.


Feketeerdő sonka és füge rukkolával... nyami!


Kellenek!


Erről a győri Batthyány park jut eszembe.


Háttérképnek? :)


Néha hiányzik a fonat.


A csillár! *.-


Valaki nem látott ilyen inget valahol? :)


Odavagyok azért a szőnyegért!


Save the Bees!


Magic Forest


Piknik? Valaki? :D


Csodaszép ez a gardrób!


Nyamiság!


Kirándulási tipp: Győr-Zirc kisvasút.


Nagyon cuki ez a kutyus-sarok!


Jöhetne még néhány meleg őszi, napsütéses nap!


Sleek Vintage Romance palettához smink ötlet.


Oh my...


Felkerült a kívánságlistámra egy ilyen pulcsi!


Sós karamellás forrócsoki! :P


Varázslatos.


Kell ez a ruha!


Kis vattapamacs! :) 

Képek: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

Ui.: Talán észrevettétek, hogy az elmúlt két hétben picit nehézkesen haladtak a dolgok a blogon. Jól esett egy pici szünet, és közben konyhát festettünk, meg netem sem volt. De a kényszerpihenőnek vége, és sok klassz bejegyzést hozok majd Nektek a következő napokban! ;) 


Megjegyzések

  1. Jöhet a manikűr, a bakancs, mindkét szemsmink és a folyékony rúzsok! Na jó, azt a karamellás kalóriabombát is elfogadnám, de csak titokban :P
    Hihetetlenül örülök, hogy végre itt az igazi ősz a maga borongós, melankólikus, álmosító hangulatával. Egyszerűen oda vagyok érte. Van valami mélabúsan romantikus ebben az évszakban, főleg az októberben, ami minden hűvösség ellenére megmelengeti a szívem. Ennek örömére megyek és csinálok magamnak egy jó forró levest meg egy finom, fűszeres teát ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű egy finom gombalevest most én is megennék! :D Köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. a kutyus sarok és az első kép a kedvencem *-*

    VálaszTörlés
  3. A folyékony rúzsok *.*
    Nekem az októberrel kapcsolatban olyan ambivalens a kapcsolatom, szeretem a melankólikus hangulatot, persze, nagyon inspirál, meg szeptember végén születtem, szóval az október igazán az én hónapom, de ugyanakkor a sok eső kikészít, lehetetlen a tömegközlekedésen létezni, és hát van jónéhány nagyon szomorú emlékem a hónapból, szóval nem csak melankólia, hanem tényleg igazi rossz napok is előjönnek, gyakrabban, mint máskor. De azért szeretem az őszt. És remélem lesz idén vénasszonyok nyara október vége felé...

    VálaszTörlés
  4. jesszus, de jó lett ez a válogatás! :)

    VálaszTörlés
  5. A Magic Forest a kedvencem, de a végén az apró betűs résznek örültem a legjobban. ;) Virág

    VálaszTörlés
  6. A bakancs valószínüleg Martens. Rock boltokban van. Ami az inget illeti és a pulcsit: otthon a kínai boltban mindkettőt láttam.
    A színes erdő és a második mani a kedvenc. Bár a lakber képek is sokat sohajtoztattak.
    Az őszről a színek, illatok, túrák jutnak eszembe.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)