Fürdőkedvencek az Avontól


 Egy hideg téli nap végén a legszuperebb érzés számomra, ha beülhetek egy kád illatos-habos forró fürdőbe, néhány gyertyával, esetleg valamilyen melengető itallal és relaxálhatok egy keveset. 
Az utóbbi hetekben azt Avon termékei voltak ebben segítségemre, amiket most be is mutatok Nektek ebben a bejegyzésben. 




 Elsőként a limitált kiadású karácsonyi habfürdőket kell megemlítenem, amik sajnos már nem kaphatóak online, de úgy hallottam, hogy a tanácsadónőknél meg be lehet szerezni. 
Ebben az az évben nagyon édes rénszarvasos és télapós csomagolást kaptak. 
Az illatuk szilvás-vaníliás és almás-fahéjas. Sajnos mint habfürdő nekem annyira nem jöttek be, hiszen nem csinálnak olyan sűrű és dús habot, mint az egy ilyen terméktől elvárható lenne, de az illatuk kárpótol ezért, így én tusfürdőnek használom őket.


Még egy apró negatívumként meg kell említenem azt, amit már tavaly is nehezményeztem, hogy a flakonok olyan kemények, hogy nagyon nehezen lehet csak kinyomni belőlük a habfürdőt, sőt ha félig van a flakon, akkor rendesen küzdeni kell vele. 


 A másik két kedvencem a mandulás habfürdő és a karamellás-mandulás tusfürdő, amiket együtt szoktam használni, a maximálisan ínycsiklandó illatélményért. Utóbbiból az 500ml-es kiszerelés most akciósan csak 649 Forintba kerül.


 A karamellás tusfürdő inkább géles állagú és nem sok habot képez. Az illata finom, édeskés, leginkább a pirított cukros mandulára emlékeztet. Sajnos az illata nem sokáig marad meg a bőrön.


A mandulás habfürdő puha habot képes, aminek az illata lágyan belengi az egész fürdőszobát, így igazán relaxáló fürdőélményt ad. 

Mindegyik nagy kedvencem lett, sőt a tusfürdőt már anyukám is beszerezte, miután megszagolta nálam. :) 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Nektek mik a kedvenc fürdőtermékeitek télen? Ezek közül próbáltátok valamelyiket?

Megjegyzések

  1. Engem pont a mandulás habfürdő párja varázsolt el, ami ilyen fűszeres-narancsos. Annyira télies az illata, intenzív és jól habzik. Sosem szerettem még ennyire habfürdőt, és a vicc az hogy saját magam vettem, nem is tesztelésre kaptam...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most rendeltem meg azt és egy lábkrémet. :)

      Törlés
  2. Én a hóembereset használom tusfürdőnek, a réniset pedig folyékony szappanként.. :) Szedd szét a tetejét, vedd ki a szűkítőt (pl egy olló vagy hullámcsat segítségével) és könnyű dolgod lesz ;) Szeretem őket, de lehetnének intenzívebbek az illatok! Remélem, hogy idén is lesz ilyen kiszerelés, szeretek rájuk nézni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)