Spring Haul - Notino, Cipők, Drogéria, stb...


 Ma estére egy zsákmányos poszttal készültem Nektek, amiben megmutatom, hogy miket szereztem be az új évszakra készülve. Akik követnek Instagramon, azok már találkozhattak ezekkel a darabokkal, ugyanis ott mindig frissen meg szoktam mutatni a friss zsákmányokat. 
A Glamour Napok előtt már nem akartam túl nagy vásárlást csapni, de néhány új cipőre szükségem volt, illetve a drogériából is beszereztem pár újdonságot. Ha pedig új évszak, akkor új parfüm. Ezúttal egy régi, újra felfedezett illattal bővült a gyűjteményem. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést! 




 Szerettem volna egy bokacsizmát. Valami nőiesebb, de ugyanakkor vagány fazont, amit nadrággal és szoknyával is tudok viselni. Végül ezt a Deichmann darabot választottam.


 Volt belőle barna és fekete változat is, de nekem legjobban ez a semleges szín tetszett.


 Itt vagy a Deichmann üzletekben tudjátok megvenni.


 Egy picit sportosabb fazont is szerettem volna, ami jó lesz a rohanós hétköznapokra.


 Körülnéztem több üzletben is, de ezek a sima tucat-sliponok valahogy nem nyerték el a tetszésemet. Végül a Cin Cin Amica üzlet kirakatában láttam meg ezt a masnis darabot, amibe azonnal beleszerettem. Itt vagy az üzletben tudjátok megvenni.


 A Jimmy Choo signature illatát már használtam korábban, nem sokkal azután, hogy az ikonikus márka piacra dobta. Aztán amikor elfogyott a kis üvegem, akkor utána a sok más parfüm mellett feledésbe merült, míg év elején az egyik parfümériában újra megszagoltam és ismét beleszerettem. 
A Notino-ról rendeltem meg a 60ml-es kiszerelést, ami szerintem egy évre elegendő lesz. Számomra ez egy olyan illat ami egész évben szerethető. Hamarosan lesz róla külön bejegyzés is.


Engem is elkapott a Garnier fátyolmaszk-láz. Elsőként az Aqua Bombot próbáltam ki, ami nagyon bejött, de amikor legutóbb a DM-ben voltam, már csak az üres helyüket találtam, így kapóra jött a Notino rendelés, mert hogy ott is kaphatóak. Egészen pontosan itt.


Még egy fátyolmaszk a kosaramban landolt, mégpedig a Missha Pure Source maszkok közül a teafa olajos változat.


A Ziaja Manuka Tree kollekció arctisztítója csillagos ötösre vizsgázott nálam, ezért megrendeltem hozzá a mélytisztító bőrradírt és a spray kiszerelésű tonikot is.


A kosaramba került még egy Catrice Camouflage tégely korrektor is. Ez az ötödik tégelyem belőle, szerintem ez sokat elárul arról, hogy milyen mély érzelmi szálak fűznek ehhez a termékhez. 😁


Megakadt a szemem ezen a Yankee Candle tarton is, mivel imádom a jázmin illatot. Tökéletes darab tavaszra. Friss, ugyanakkor púderes jázmin illata van.


Teljesen lecseréltem a hajmosáshoz használt termékeimet is. 
A Schauma sampont a csomagolás és az illata miatt vettem meg. A Garnier Ultra Doux hajbalzsamot már használtam korábban és nagyon szerettem. Az Essence Ultime hajpakolás pedig egy kis extra a hajápolási rutinomba, plusz jól jön, ha nincs időm a jól bevált kókuszolajos hajpakolást alkalmazni, ami kb. az esetek fele.


A Rossmannban járva az Essence és Catrice újdonságok is felkeltették a figyelmemet, habár Győrben még nem volt minden kirakva.


A listámról elsőként a mattító sminkfixáló spray-t pipáltam ki. Hamarosan érkezik róla vélemény.


A Catrice új szortimentjéből első látásra ezt a pici szemöldökceruzát szúrtam ki magamnak. Róla is készülök majd tesztet írni, összehasonlítva más márkák darabjaival.


Még január elején megfogadtam, hogy ha kibírok egy hónapot csokoládé nélkül, akkor meglepem magam valamivel. Mivel sikerült, így rendeltem két árnyalatot a Dose of Colours márka folyékony matt rúzsai közül, amikkel már hónapok óta szemezgettem. 
A Desert Suede és Mood árnyalatokat választottam. Róluk is hamarosan érkezik majd teszt.


Ti miket vásároltatok mostanában?

Megjegyzések

  1. Nálad olvasott alapján ígéretesnek tűnt a Ziaja arctisztító. Mivel kifogyóban volt a meglévő Garnier Pure Active és újat szerettem volna (mert már nem voltam elégedett a meglévővel) , megvettem Ziaja Manuka Tree lemosót, tonicot és arckrémet. A radirt azért nem, mert előtte héten vettem Himalája Herbaltól.
    Correktorból második tégelynél tartok.
    Ruhákra van most szükségem. Kifogytam belőlük, főleg a nadrágokból.

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a két cipellőt amit vettél, már instán is beléjük szerettem. :D
    Én is választottam egy bokacsizmát a CCC-ből. Nagyon nehéz döntés volt, kb. kört tettem a Deichmann és a CCC között, amíg kiválasztottam :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Én is imádom őket. Egyelőre még csak a bokacsizmát hordom, bár tegnap abban is fázott a lábam reggel.
      CCC-ben én sosem találok magamnak semmit. :D

      Törlés
  3. nálam vásárlás-stop volt egy rövidebb munkanélküli szakasz miatt, és kétszer meg kellett gondolnom, hogy mire költök. azonban szerencsére sikerült hamar új munkát találnom, és már várom az első fizetést, hiszen nekem is vannak tavaszos kínánságlistás dolgaim, illetve 1-1 elfogyott terméket szeretnék újravenni. elsőnek a Catrice HD liquid alapozót, annyira megszerettem! csak sajnos 1 hete elfogyott, és nem éppen az alapozó volt az első, amit a véges pénzemből veszek, szóval már nagyon várom, hogy beszabadulhassak a boltokba. :D a camouflage korrektort bevallom, sosem próbáltam még, pedig elég régóta népszerű. lehet, hogy majd lecsapok rá, jelenleg a MUR korrektorpalettát használom, de annyira nem jó amúgy, csak egynek elmegy. :) cipőt én is szeretnék, bár én megrögzött tornacipő mániás vagyok, a kis szandikat még korainak érzem beszerezni. illetve ruhatárfrissítés sem ártana, és bevinni valami újat az öltözködésembe, és nem megragadni a farmerpólótornacsuka szettnél mindennap. bár azt hittem, tizenéves korom után kinövöm, de nem, annyira én vagyok ez, hogy nehéz lenne váltani. :D
    a jimmy illatot sosem szagoltam még, a közelben lévő egyetlen Müllerben nincs ez a márka sajnos. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Douglasban van Jimmy Choo.
      A Catrice alapozóval én is szemezgettem, amikor megjelent, mert a Photo Finish alapozójukat nagyon szerettem.
      De az HD mindegyik árnyalat olyan sárga. Felkentem a kezemre és pár óra múlva ott konkrétan narancs lett a legvilágosabb árnyalat. Plusz sokaktól hallottam, hogy csúnyán oxidálódik, bár ehhez a bőr is hozzájárul, lehet hogy rajtad nem sárgul be. :) érdemes először kézfejen kipróbálni.

      Törlés
  4. A matt rúzsok nagyon izginek tűnnek, meg a parfüm is. Az én egyik kedvenc tavaszi parfümöm is ettől a márkától került ki :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik illat?
      Én eddig az Illicitet és a Flasht próbáltam és mindegyik bejött. :)

      Törlés
  5. Egy csomó mindent rendeltem mostanában, szóval a pénzköltés megvolt, most meg várok a dolgokra :D De még utolsó utáni leárazásokban vettem egy-két ruhadarabot, meg egy csizmát (jó lesz jövőre!!:D). Aztán úgy döntöttem, inkább nem várok a szállításra, és megvettem a Rossmannban a Makeup Revolution New-trals vs Neutrals palettáját, és már használtam is egy csomószor, asszem lesz róla teszt is, mert nagyon-nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gáááh nálunk egy Rossmannban sincs MUR. :-/
      Én is vettem már egy évvel előre csizmát, sőt téli kabátot is.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)