2017. április 2., vasárnap

For Him - Avon "Destination Wilderness" Parfüm


Ma a férfi olvasók számára szeretnék ajánlani egy illatot, mégpedig az Avon "Destination Wilderness" nevű kreációját. Egy illat azoknak, akik szeretik a természetet, szeretnek kirándulni és a szabadban lenni. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes bejegyzést. 

A parfüm üvege egyszerű, letisztult, jól záródik, így akár egy hátizsákos túrára is bepakolható.

Illatjegyek: pacsuli, fenyő, boróka, pézsma, bőr, grapefruit. 

Ez a parfüm szerintem egyértelműen egy tavaszi kreáció. Nagyon zöld, nagyon természetközeli. Elsőre azonnal kiérződik belőle az édeskés fenyő aroma, amit karakteressé és fűszeressé tesz a pézsma. A pacsuli végiglengi a parfüm egész jelenlétét. Néhány perccel a bőrre fújás után megérezhetjük a bőr különleges aromáját, majd az illat egy kissé gyümölcsös, kesernyésen édes esszenciában teljesedik ki. 


Tökéletes nappali illat, a tartósságára sem lehet panasz, hiszen 5-6 órán át intenzíven érezhető a bőrön és ruhán tovább is. Én elsősorban a 25+ korosztály számára ajánlanám. 
Egy nagyon kellemes, abszolút nem tucat-illatról van szó. 
Az Avon webshopban jelenleg nem elérhető, de itt meg tudjátok rendelni. 

Ismeritek ezt az illatot? Milyen jellegű férfi parfümöket kedveltek leginkább? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...