Spring Beauty Haul - Glamour-Napok, Notino, Tesztelésre érkeztek


Már több hete a mappámban várják ezek a fotók, hogy bejegyzés kerekedjen belőlük, és mivel hétvégén ismét kuponos ámokfutás veszi kezdetét, így nem halogatom tovább, hogy megmutassam Nektek, miket vásároltam eddig idén tavasszal. 
A Glamour-Napokat idén én teljesen kihagytam, időm és energiám sem volt a tömegnyomorhoz, így csak a Rossmann webshopjából rendeltem pár dolgot. 
A Notino-ról is beszereztem néhány apróságot, illetve két olyan tesztelésre érkezett terméket is megmutatok, amikről hamarosan részletesen is olvashattok majd a blogon. 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést! 



Glamour-Napok 

Ezúttal a teljes kuponos shoppingolást letudtam a Rossmann webshopban, ahonnét feltöltöttem a készleteket mosószerből és tisztítószerekből is. Én személy szerint feleslegesnek érzem, amikor valaki egy beauty blogon, vagy az ahhoz tartozó Instagram oldalon a szépségápolási termékek mellett lefotózza a mosószert, a tampont, a papírzsepit és társait. Úgy érzem, hogy sokaknál a kuponos napok esetében ezek a zsákmányok már inkább arról szólnak, hogy minél nagyobb legyen a kupac, mert érdekes módon, random, évközbeni haulokban ritkán látok mosogatószert, tisztasági betétet, stb. 

Ha esetleg valakit érdekel egy lifestyle poszt keretein belül, hogy milyen tisztítószereket használok, akkor szívesen készítek ilyen bejegyzést is, de szerintem a legtöbben a szépségápolási termékek miatt vagytok itt, így tiszteletből megadom Nektek a választás lehetőségét, hogy kíváncsiak vagytok e ezekre a dolgokra. Bloggere válogatja, de én így gondolom, ezért csak a blog szempontjából releváns dolgokat tettem bele a bejegyzésbe. 


Több régi kedvencet is beszereztem, de néhány új dolgot is, amit már ki akartam próbálni. 


A Maybelline Fit Me! korrektorról már rengeteget jót hallottam, így gondoltam teszek vele egy próbát. 


Kakukktojás a felsorolásban a Balea szárazsamponja, amit a DM-ben szereztem be. Korábban nagyon szerettem az epres darabjukat, így erre esett a választásom. 

A Jimjams fekete szappan arclemosót egy ismerősöm ajánlotta és mivel erre is volt kupon, így adtam neki egy esélyt. 


Szempillaspirál fronton picit túlzásba estem, mert nem tudtam választani a régi imádott Maybelline The Falsies és az új Colossal Big Shot között. 
A Lovely Pump Up spirálról szintén nagyon jókat olvastam, így a Rossmann dekorkozmetika kupont erre használtam fel. 


A Maybelline filces tusát korábban nagyon szerettem, így ismét erre esett a választásom. 


Notino

Ismét időszerű volt egy Notino rendelés is. Ezúttal csak pár dolog landolt a kosaramban, illetve néhány parfümminta, de ezeket nem tettem bele a bejegyzésbe. Ha esetleg érdekelt titeket parfüm-kívánságlista, akkor szóljatok. 😉


Innét szinten rendeltem kívánságlistás darabokat is, és egy régi kedvenc is a kosaramban landolt. 


A Missha fátyolmaszkjai nagyon bejöttek eddig, így gondoltam, hogy teszek egy próbát az Aloe verás változattal is. 
A Garnier hármasából pedig a rózsaszínűt még nem próbáltam ki, így ebből is rendeltem. 


A Vichy Normaderm arckrémje évek óta hű társam, ha a bőröm problémássá válik, főleg tavasszal. Mivel idén is így volt, ismét a polcomra került.
A Maybelline Fit Me! Matte+Poreless alapozót pedig mindenképpen ki akartam próbálni. Ennél egyébként érdemes figyelni, mert nem a 105, hanem a 110 a legvilágosabb árnyalat. 


Tesztelésre érkeztek 


A Magister Products-tól érkezett termékekről pár nap múlva olvashattok a blogon. Elöljáróban annyit, hogy a Maccarone habkrém személyében új nagy kedvencet avathattam. 😊

Ezek voltak tehát az utóbbi hetek szerzeményei. Ti mit vásároltatok mostanában? 😊

Megjegyzések

  1. A Glamourt én is gyorsan letudtam, itt a helyi lakótelepi Rossmannban. Rendeltem nemrég az angliai Superdrugból, de nem szállítanak külföldre, úgyhogy a barátom szülei elhozzák, amikor jönnek látogatóba:D Addig, amíg arra várok, legalább mondhatom magamnak, hogy ne vegyek semmit... (Ja nem, megvettem a Lovely Milky Brown-t, úgy megörültem az új színeknek.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem valamiért hidegen hagynak azok a Lovely rúzsok. De ugyanígy vagyok a Kylie cuccokkal is, hiába vannak hypolva.
      Ha egyszer beszabadulnék a Superdrugba... :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)