Weekly Inspiration

Egy picit úgy érzem, hogy ez az ősz egy picit zsúfolt és hajtós. Mindenki listákat ír, hogy mit szeretne csinálni, mit szeretne venni, stb. Én is. Közben meg az üzletek már tele vannak karácsnyi dekorációkkal és díszekkel és én is azon kaptam magam hétvégén, hogy megvettem a karácsonyi csomagolópapírt. 
Azt gondolom, hogy túl sok időt töltünk azzal, hogy listába szedjük mi tenne minket boldoggá, legyen az a falevelek között ugrálás, vagy egy pumpkin spice latte, esetleg az új, legtrendibb szempillaspirál, mint hogy kimenjünk és kiélvezzük az évszakot, teljes szépségében.Egész hétre gyönyörű napos időt mondanak, de előre látom, hogy nagyon sokan a bevásárlóközpontokban fognak tolakodni a féláras dezodorért és a listájukon szereplő tételekért, hogy mielőbb kiposztolhassák Instagramra. Nem mondom, hogy ne tegyétek, de az őszben sokkal szebb dolgok is vannak, mint egy sablonos Tumblr lista, a Glamour napok, vagy egy papírpoharas kávé. Inkább arra kellene koncentrálni, hogy megéljük az adott pillanatot és észrevegyük az ősz szépségeit, a változó természetet, a színeket, az illatokat. Ne a sablonos, hashatggel leírható élményeket keressétek, hanem azokat, amikre nincsenek is szavak, és amikről nem kell fotót készíteni, mert anélkül is örökre emlékezni fogtok rá.  


Úgy döntöttem, hogy két óránál többet nem vagyok hajlandó a tömegben tölteni. Ha sikerül megvennem, amit tervezek, akkor klassz, de ha nem akkor sem tragédia. Helyette inkább kihasználom majd az időt pihenésre és kirándulásra. 😊


Csini


Mehr és a Whirl már a gyűjteményem része. Most a Twig és a Kinda Sexy között vacillálok. 


Pulcsihoz passzolós mani. 


Gyönyörű ez a leányzó és a smink is. Picit Audrey Hepburnre emlékeztet. 😊


Gyűrű szerelem. 


Nagymamám egyik őszi receptje volt a bundás alma fahéjas cukorral. Ti kóstoltátok már? 


Jelenleg a Fireside Treats illatozik nálunk, ami az egyik kedvenc kora őszi illatom. 


Hangulatos 


Még tavaly beszereztem egy ilyen dzsekit, aminek nagyon örülök, mert úgy tűnik ez lesz az ősz és tél legtrendibb darabja. Ráadásul nagyon meleg is. 


Csak én kapok frászt, amikor valakit a reggeli 15 fokokban kivillanó meztelen bokával látok? 😁


Alig várom már azt a néhány hetet, amikor az őszt teljes pompájában csodálhatjuk. 


Mit szóltok a Tarte új palettájához? Szerintem mesés! 


Nagyon tetszik ez a hálószoba. 


Imádom az őszi dekorációkat. 


Imádom az őszies salátákat. 


Nagyon dögös! 


Meseszép ez a nyaklánc. 


A szemöldök nekem picit túl mű, de a smink valami csodás. 


Gyönyörűséges ez a manikűr. 


Kedvenc szettem ebből a válogatásból. 


Hangulat 


Heti álomház. 


Imádnivaló ez a fürdőszoba. 


Csodaszép ez az ecsetkészlet. 


Heti háttérkép. 


Ezt a színösszeállítást egy palettában is el tudnám képzelni. 


Lenyűgöző látvány. 


Nem hiszem, hogy felvenném ezt a ruhát, de így fotón nagyon tetszik. 


A ti cicátok is szeret a falevelek között játszani? 😊

Képek: Pinterest/Tumblr 

Szép Hetet Mindenkinek! 

Várjátok már a Glamour-Napokat? Melyik volt a kedvenc képetek a válogatásból? 

Megjegyzések

  1. Mennyire igazad van!!!Egy hete minden blogon csak a glamúrnapi kívánságlisták jönnek velem szembe és mindegyiken ugyanaz szerepel. A természetbe meg csak azért mennek hogy a képet ki lehessen rakni.
    Én három dolgot fogok venni hétvégén. Egy szempillaspirált, a kisfiamnak kabátot és egy kávéfőzőt, aztán megyünk az állatkertbe. Mennyivel jobb az mint a plázában guzsorogni a millió ember közt!!!

    Marika

    VálaszTörlés
  2. Én már 2. éve vagyok Glamour nap mentes és annyira felemelő :D már csak mosolygok a rengeteg leányzón és sajnálom a sok pasit, akik mögöttük kullognak. Azt a pénzt inkább fordítom utazásra. Rá kellett döbbennem, hogy megvannak az alapdarabok, amiket használok smink, ruha terén, így nem fogom fölösleges költekezésbe verni magam.

    VálaszTörlés
  3. Mi péntek délután letudjuk a vásárlást. Igazából most nem a Glamour-napok a lényeg, mert egy konkrét eseményre keresünk ruhát, amit amúgy is kellene, és így jött ki, hogy akkor tudunk mindketten menni. Igazság szerint rosszul vagyok már van tömegtől ami ilyenkor van, de most ez így alakult. Lehet, rendelek addig magamnak inkább webshopból, hogy legalább az én részemet megússzuk. :D
    Hétvégén inkább sétálunk egy nagyot, lehet felmegyünk a Gellérthegyre, imádom onnan csodálni a várost. 💓

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)