Weekly Inspiration

Évek óta nem írok és teszek már újévi fogadalmakat, mert szerintem felesleges. Ha valamit nagyon akarsz, akkor azt mindenféle lista, fogadkozás nélkül is véghez lehet vinni. Valamint, szerintem ezek általában inkább arra emlékeztetnek, hogy mennyi minden van az életünkben, a külsőnkben, amit nem szeretünk, amin változtatni akarunk. Persze, az év eleje mindig motiváló, hiszen magában hordozza valami új kezdetét, a "tiszta lapot", de én személy szerint nem hiszek benne, hogy az életünk megváltoztatása csak ezen az egy napon, vagy hónapon múlna. 
Én a kitűzött célokban hiszek. A szilárd elhatározásban és nem a nagy felindulásokban. Abban a folyamatban, ami lassan, nagy szavak és világgá kürtölések nélkül történik, de mégis megtörténik és nem vész a feledés homályába pár hét alatt, mint a fogadalmak nagy része.   
Vannak céljaim erre az évre, de nem szedem őket listába, nem kell hozzájuk kicsinosított bullet journal és nem írok róluk blogbejegyzést sem. Nem tűzöm ki őket a tükörre, a hűtőre és nem híresztelem fűnek-fának sem. Tavaly sem tettem és valahogy az év végére, amikor visszatekintettem a 2017-es évre, azt láttam, hogy végül minden megvalósult. Ez a különbség a fogadalom és a cél között. Az egyik szavakon alapszik, a másik tetteken.
Boldog Új Évet Mindenkinek! 


Valahogy úgy vagyok vele, hogy a havas hideg időt idén már csak képeken szeretném látni.


Nagyon tetszik ez a kabát.


Imádnivalóan kecses darab.


Mutatós


Végül az év végére a pompomos pulcsi is meglett.


Ez a kép egyszerre szomorú és édes.


Mit szóltok a Sleek új palettájához? Én úgy érzem, hogy picit elkéstek ezzel a barackos vonallal, ezt valamikor nyáron vagy ősz elején kellett volna piacra dobni. Ennek ellenére tetszik és lehet, hogy be is szerzem majd.


Ha a Szilveszter smink lenne.


Nem rajongok túlzottan a márkaneves ruhadarabokért, de ez a dzseki nagyon tetszik.


Tökéletes évindító finomság.


Varázslatos


Imádom ezt az időszakot, amikor még megvan a karácsonyfa, mindenhol égnek az ünnepi fények és még van némi madárlátta karácsonyi süti s szaloncukor is.


Csodaszép ez a fülbevaló.


Hogy ünnepeltétek a Szilvesztert?


Ez a konyha valami fantasztikus!


Csodás ez az outfit.


Heti háttérkép.


Jó lenne találni egy ilyen szoknyát.


Ezzel teljesen egyet értek. A parfüm a személyiség része, a kisugárzáshoz tartozik, érzéseket, hangulatot és lelkületet közvetít.


2017-ben számomra a Jimmy Choo EDP volt A PARFÜM. Tavasztól kezdve egész évben viseltem. Igazi szignatúra illat, ami nem csak egy évszakhoz köthető. Ha elfogy biztosan újraveszem majd.


Szuper kis DIY projekt egy ilyen sapi elkészítése.


Odavagyok ezért a tükörért.


Mesebeli hely.


Heti álomház.


Az új évet én új hajszínnel és fazonnal kezdem majd.


Blake Lively az abszolút stílusikon. Sikkes, de nem erőltetett, mindig divatos, de közben egyedi.


Legcukibb téli manikűr.


Álomszép ez a smink.


Imádom ezt a sportos, de mégis nőies outfitet.


Heti cukiság. 

Képek: Pinterest/Tumblr

Mindenkinek csodás Új Évet és gyorsan elröppenő január első munkahetet kívánok!

Mik a terveitek az idei évre? Ti szoktatok fogadalmakat tenni? Melyik volt a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Nem tettem fogadalmat,pár dolgot szeretnék csak. Befejezni a mester képzést, felvételizni a katona zenekarba,ismét leadni pár kilót. Imádtam ezeket a képeket is. Talán a róka a legédibb :)

    VálaszTörlés
  2. én sem teszek évek óta fogadalmakat. minek? :D ezer évvel ezelőtt mindig január elsején majd én leteszem a cigit, majd én lefogyok meg edzeni járok, meg fogadom hogy nem fognak felidegesíteni és kihozni a sodromból blablablabla :D a cigit ugyan sikerült letennem immár 3 éve, de egyik napról a másikra egy ködös februári napon, nem január elsején. :D a lefogyok és edzek háááát, lusta egy ember vagyok bevallom, tehát nálam inkább hullámok vannak. :D van, amikor nagyon odafigyelek mindenre, és sikerül eljutnom mozogni is, de van, amikor hetekre/ hónapokra hanyagolom, mert hogy én jó vagyok így.. :D oké, hogy az új év egy új kezdet is, de szerintem butaság ehhez kötni valami nagy dolgot. én kitűztem célnak, hogy idén végre otthagyom a munkahelyemet egy jobbért, de ez sem tudom pontosan, hogy mikor valósul meg. nyilván nem adom be a felmondásomat az első napon januárban, mert új év új én van. :D a képek nagyon jók, a végén az a kis havas róka iszonyat cukii :3

    VálaszTörlés
  3. Igen minden fejben dől el,amikor az ember eljut egy ponra és jön az elhatározás akkor úgy is véghez viszi és valószínű hogy nem jan.1.-én.A róka a legcukibb:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)