5 "must have" termék a strandtáskádba


Habár az idei nyár eddig nem bővelkedett az igazi forró, strandolós napokban, mivel júliust írunk, szerintem nagyon is van létjogosultsága egy ilyen posztnak, hiszen sokan utaznak most nyaralni. Nemrég megnéztem néhány strandolós "must have" termék videót és szuper ötleteket is láttam bennünk, de sokszor elképesztően sok felesleges kozmetikumot is felsoroltak benne. Például szerintem senki sem feküdne ki a Balaton partjára szem alatti tapaszos maszkkal és nem hiszem, hogy egy strandolós délutánhoz három különféle korrektort kellene magunkkal vinnünk, de nyilván ha valaki úgy érzi neki ezek nélkülözhetetlenek, akkor hajrá. 
Ebben a bejegyzésben öt olyan terméket gyűjtöttem össze, amiket én mindenképpen belepakolnék a strandtáskámba. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik ezek, olvassátok el a teljes bejegyzést. 





Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálok sminkben napozni vagy sportolni. Ezek a kendők nagyon praktikusak, mert szépen precízen le lehet törölni velük az arcsminket, anélkül, hogy például a szemöldökfestéket vagy szempillaspirált elmozdítanánk a helyéről. Sosem kenjetek sminkelt vagy izzadt arcra fényvédő krémet, pont ezért praktikus, ha tartotok magatoknál egy csomag arctisztító kendőt.


Farmona olajmentes fényvédő arcra

Az arc fényvédelme kiemelten fontos nem csak nyáron, de egész évben. Érdemes egy magasabb spf faktorú terméket beszerezni a nyári hónapokra, amit nem csak a strandon, hanem a hétköznapokon is tudtok használni, mert a káros sugarak nem csupán a vízparton károsítják a bőrt, hanem minden alkalommal, amikor napfénynek tesszük ki magunkat.



Sajnos még mindig él az a tévhit a köztudatban, hogy naptejjel nem lehet lebarnulni. Ez természetesen nem igaz, sőt a szép, egyenletes, egészséges barnuláshoz elengedhetetlen a naptej. Sőt, kaphatóak már olyan termékek is, amik kifejezetten segítik a barnulást, miközben egyidejűleg védik is a bőrt. Strandoláskor minimum 30-as SPF ajánlott és érdemes legalább két óránként újrakenni magunkat. 


Szerintem egy frissítő termálvíz spray még a strandon is jó szolgálatot tesz, mert nyugtatja és ápolja a bőrt, ami a klóros víz és a sós víz esetében különösen fontos. Használhatjuk arcra és és ha extra frissítő hatást szeretnénk, akkor érdemes beletenni a hűtőtáskába.



Strandolás után én mindig le szoktam öblíteni a hajamat, sokszor mát a vízparton és mindig van nálam egy hajmaszk. Felkenem a hajamra majd kontyba csavarom és addig 20-30 percig, amíg hazaérünk vagy nyaraláskor visszaérünk a szállásra, rajta marad a hajamon. 
Ezrét azért fontos, mert a napfény és a klóros-sós víz nem nem csak a bőrt károsítja, de a hajunkat is. Szóval ne felejtsétek ki a hajpakolást vagy egy extra ápoló balzsamot a strandtáskátokból. 

Ha nyaralásra készültök vásárolni, akkor érdemes figyelni holnaptól a Notino oldalát, mert 07.09. és 07.15. között egy különleges Black Friday akció lesz érvényben,  aminek keretein belül több márka termékeit 20% kedvezménnyel és ingyenes szállítással szerezhetitek be. Szerintem érdemes körülnézni az oldalon, mert a bőrápolási termékek mellett, sminktermékek, Yankee Candle gyertyák és Remington termékek is részt vesznek az akcióban. 

Ti milyen termékeket visztek magatokkal a strandra?

Megjegyzések

  1. Termálvíz spray-t vagy hasonlót szeretnék beszerezni újra én is. A törlőkendő alap, már csak kéztörlésre is nálam. A Yamuna fényvédő ígéretesnek tűnik, a poszt pedig hasznos. Nekem már az is sok, amikor valaki a fél szekrényt a táskájában hordja, mindenféle sminkkel, szóval strandra pláne fölöslegesnek érzem, de kinek mi :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)