Drogériás Újdonságok - Essence "Adventure Awaits" & Rival de Loop Young "Tropical Heat" Teszt/Vélemény


Egyre ritkábban fognak meg a drogériás márkák trendkiadásai, de ezen a nyáron különösen jól sikerült kollekciókkal jelentkezett a Rival de Loop Young és az Essence is. A legutóbbi RdLY Palm Beach kollekcióból egy pirosítót szereztem be, amiről itt olvashattok. 
Ezúttal pedig a Tropical Heat nevet viselő trendkiadásból választottam pirosítót, valamint az Essence Adventure Awaits nevet viselő kollekciójából hoztam el egy bronzosítót és egy fénylő testápolót. 
Mivel mindkét trendkiadás csak nemrég került ki a polcokra, gondoltam írok róluk egy első benyomásra alapuló véleményt. 




Mindkét kollekciót a Rossmann üzletekben keressétek. 

A Rival de Loop Young trendkiadásában cuki flamingós pirosító, bronzosító, lakkok és nagyon érdekes, átlátszó ajakbalzsamok kaptak helyet. 
A bronzosítóból én sajnos már nem találtam, de a pirosítóból elhoztam egyet. 

Az Essence trendkiadásáról Vandánál olvashattok részletesen.  Nagyon sok terméket tartalmazó kollekció és amikor én szembetalálkoztam a displayel, a rúzsok kivételével még mindenből volt. 
A paletta is birizgálta a fantáziámat, de végül nem hoztam el, mert kb egymillió ilyen színem van már.


A bronzosítók közül a "01 My Happy Place" nevet viselő darabot hoztam el, ami egy semlegesebb, inkább arany fényű, kevésbé narancsos bronzosító, ami a világosabb bőrűeknek passzolhat. Tényleg hatalmas nagy méret, az ára ha jól emlékszem 2000 Forint környékén volt, de szerintem cserébe évekre megoldódnak a "bronzosító gondjaink" ezzel a darabbal.


Ez az azték vagy törzsi minta szerintem csodaszép, majdnem sajnáltam belepiszkálni a termékbe. 


Külön-külön is használhatóak a benne lévő púderek, de én magamat ismerve összekeverve fogom használni. A textúra, kellemes, egyáltalán nem porzik, nem is túl puha, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy túl sok púder kerülne az ecsetkénkre. 


Bal oldalon a bronzosítót láthatjátok, jobb oldalon pedig a testápolót, amire külön ki fogok majd térni. A bronzosító szerintem nagyon szép, igazi nyári-kora őszi darab, amivel nagyon szépen ki lehet emelni a nyaraláson-strandoláson megszerzett barnaságot. Összekeverve csodás arany fénye van. 
A tartósságát tekintve is szuper, rajtam egy teljes napot kibírt, anélkül hogy maszatos lett volna a melegtől, vagy egyszerűen eltűnt volna, ahogy sok olcsóbb bronzernél megfigyelhető a nap végére.


 A testápolónak egy nagyon kellemes, visszafogott illata van. Nem hagy ragacsos érzetet a bőrön ős szinte azonnal be is szívódik. Nem brutál csillámos, inkább egy ilyen irizáló arany fényt ad a bőrnek, hogy a képen is láthatjátok. Nagyon szépen ki lehet vele emelni a  barna bőrt. Nem azt mondom hogy must have darab, de bulikba, nyaralásra egy cuki kis termék és még a csomagolása is szépséges.


Engem kilóra meg lehet venni mindennel, ami flamingós, hibiszkuszos vagy trópusi madaras, ennek a Rival de Loop Young pirosítónak a csomagolásán pedig mindenből van. Az egyik legszebb drogériás csomagolás amit valaha láttam. Újfent a Benefit termékekre hajaz.


A dobozban találunk egy kis ecsetet is, ami egy műanyag védő kupakban pihen. Az ecsetet akár ki is dobhatjátok, borzalmas minőség, konkrétan vedlik a szentem, ráadásul nagyon durva, szúrós sörtéi vannak. 


A pirosítónak egyébként van egy minimális illata, de egyáltalán nem zavaró, de ha valaki érzékeny az illatos sminktermékekre, erről jobb tudni.


A panben sokkal sötétebbnek tűnik, ez kicsit csalóka lehet. 






Maga a pirosító nem matt, van egy nagyon-nagyon finom szatén arany fénye, ami szerintem még szebbé teszi. A textúra csodálatos, bár minimálisan porol, de szépen lehet vele dolgozni. Eléggé pigmentált, így érdemes egy szellősebb ecsettel belemászni elsőre, hogy ráérezhessünk.


A színe pedig egy fantasztikus, gyönyörűséges flamingó szín, ami tökéletes keveréke a baracknak és a rózsaszínnek. Ez az az árnyalat, ami szerintem mindenkinek jól áll. 





Szintén jól bírta a meleget, bár a nap végére már picit megfakult, illetve a csillogása is eltűnt. Az ára 1000 Forint körül van, ha jól emlékszem. Ennyi pénzt szerintem megér ez a hiper-szuper csomagolású darab. Sajnálom, hogy a bronzosítóra nem sikerült lecsapnom.


Mindhárom termék jól vizsgázott nálam. Ha kedvencet kell választanom, akkor egyértelműen a pirosítóra szavazok, egyszerűen mesés ez a csomagolás. Az Essence termékek is nagyon tetszenek, hosszú-hosszú ideje először hozott lázba olyan kollekciójuk, ami itthon is kapható. 
Szerintem mindkét trendkiadás jól sikerült és mindegyikből érdemes beszerezni egy-egy darabot. 

Mit szóltok ezekhez a kollekciókhoz? Ti vásároltatok belőlük valamit?

Megjegyzések

  1. Én is felkaptam a fejem erre a két új kollekcióra. Most bronzosítót kellene vennem, így valamelyik kollekcióból jó volna le csapni egyre. A Tropical Heat-nek is van elvileg egy bronzosítója. Azt nem próbáltad véletlenül?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)