Dove Kedvencek


A Dove termékeire nem igazán figyeltem az utóbbi években. A tusfürdőiket mindig is szerettem, de mást nem használtam tőlük. Az utóbbi hónapokban viszont három kedvencem is lett, így gondoltam bemutatom őket egy bejegyzésben, hiszen nyakunkon a tél, amikor fokozottan kell figyelnünk a bőrünk ápolására. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


 
Nagyon kellemes, télies shea és vanília illata van. A klasszikus Dove illat, csak egy krémesebb, édesebb változatban, ami szerintem tökéletes a hideg hónapokra. Amellett, hogy gazdagon táplál, meglepően gyorsan beszívódik, így a használata is nagyon egyszerű. Én a kisebb kiszerelést vettem meg, és napi használat mellett egy hét alatt a fele fogyott el. Ennek a kiszerelésnek az ára 690 Forint, amit én nagyon korrekt árnak tartok. 
 
 
Dove  Makadámia és rizstej bőrradír

Mivel néha önbarnítózok, ezért szükségem van egy nagyon jó bőrradírra. Nem szeretem a durva, karistolós, cukros radírokat. Ennek a bőrradírnak valami elképesztően kellemes illata van. Szintén a klasszikus Dove illat, de egy krémes, makadámiás változatban. Az illata nagyon tartós, használat után órákon át érezhető a bőrön. Az apró szemcsék kíméletesen végzik a dolgukat, de abszolút hatékonyan, mindemellett nem irritálja vagy szárítja a bőrt. Nagyon nagy kedvencem lett, már a második tégellyel vásároltam belőle. Több illatban is elérhető a drogériákban. 



Ennek a kézkrémnek nagyon kellemes, friss, zöld illata van. Avokádó olajjal és körömvirág kivonattal ápolja a bőrt. Nem nehéz és zsíros érzetű, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést a bőrön. Én általában lefekvés előtt használom és eddig nagyon bevált, bár nincs kifejezetten száraz bőröm. Mindennapos használat mellett a 75ml kiszerelésnek még csak a fele fogyott el egy hónap alatt, így nagyon gazdaságos is.


Ezek voltak tehát a Dove kedvenceim. A pozitív tapasztalatok után egyre több terméküket fedezem fel újra magamnak. Már kinéztem a habos tusfürdőket és egy testvajat is. Egyébként a Notino Black Friday akciója keretében 25% kedvezmény van érvényben a termékeikre, így most nagyon megéri rendelni. 

Ti kedvelitek a Dove termékeit? Vannak kedvenceitek?





Megjegyzések

  1. A kézkrémet kedvelem én is, a testradírok közül pedig az egyik változat beszerzése tervben van :)

    VálaszTörlés
  2. A kézkrémet én is tervezem beszerezni, mert használtam ebből az illatból tusfürdőt, és az nagyon tetszett.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)