Kathleen Lights x Colourpop Dream St. Paletta Teszt/Vélemény


A Dream St. paletta nem számít újdonságnak, hiszen már nagyjából egy éve kapható a Colourpop webshopban, de nekem csak pár hete sikerült beszereznem, amikor ingyenes szállítás volt a márkánál. Ez Kathleen Lights első palettája a Colourpoppal, korábban csak folyékony rúzsok,szemceruzák és Super Shock szemhéjpúderek készültek együttműködésben a beauty guruval. 
Én azóta ácsingóztam már utána, mióta megjelent, de aztán valamiért végül mindig mást rendeltem, többek között a Zodiac palettát, amiről itt olvashattok és ami Kathleen Lights második palettája a márkával. 
Ebben a bejegyzésben részletes tesztet és véleményt olvashattok a Dream St. palettáról, nagyon sok fotóval kiegészítve. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


A Dream.St paletta tizenkét színt tartalmaz, a csomagolása a márka jól megszokott karton dobozos megoldása. Mágnessel záródik, így én utazáshoz mindenképpen eredeti karton dobozába csomagolva pakolnám el. A csomagolás szerintem gyönyörű. Márványos fehér és rose gold. 
Az eredeti ára 16 dollár, de most akciósan 12.80 dollárért szerezhetitek be, ami nagyon jó ár érte. 
Tükör nincs benne és nekem személy szerint nem is hiányzik. 

A palettában hat matt, egy szatén és öt metál finishű szemhéjpúder található. Utóbbiból három duochrome hatású. 


A palettában találhatunk színt a mélyítővonalba, satírozó és kiemelő árnyalatot, valamint egy nagyon szép meleg sötétbarna színt a füstös, sötétebb hatású sminkekhez. A merész árnyalatok mellett, nagyon szép, finom nude színek is találhatók benne, így natúr sminkek, alkalmi elegáns look-ok és extrémebb kreációk is készíthetők vele. 
Ami még nagyon tetszik, hogy ez sem kifejezetten évszakhoz kötött színösszeállítás, hanem olyan árnyalatok vannak benne, amik szerintem egész évben jól kihasználhatóak.


Shooting Star: Matt  meleg lágy barna szín. Tökéletes crease árnyalat. 
Magical: Matt nude barack. Nagyon jó satírozószín.
Star Dust: Metálos rózsaszínes bronz. 
Twinkle: Metálos rose gold.
Sweet Dreams: Barackos rózsaszín metálos árnyalat, arany irizálással. 
Water Bearer: Hideg tónusú matt teal. 
Potion: Matt pirosas rozsdaszín. 
Spark: Matt pinkes piros
Kaleidoscope: Ezüst fényű metálos nude
Elfish: Meleg matt sötétbarna
Moony: Szaténos rózsaszínes lágy pezsgőszín
Mermaid Boy: Metálos zöldes-barnás színben játszó teal

Most pedig jöjjön néhány fotó, amiken közelebbről is megnézhetitek az egyes árnyalatokat.


A Kaleidoscope árnyalat nagyon érdekes. Sosem láttam még ezüst fényű nude színt. Nagyon érdekes, néha már-már kékes-zöldes fénye van, méskor valahol az ezüst és arany határán egyensúlyoz. 


A Mermaid Boy a panben csak egy sima metálos teal színnek tűnik. De csak várjátok ki a swatchokat!


A Sweats Dreams csodás fénye.


 A Star Dust és a Twinkle szín hasonlóak, de mégsem érzem azt, hogy bármelyik is felesleges lenne.


A Water Bearer csodás kékes-zöld matt.



Még egy kép a Sweet Dreams mesés fényéről. 


 A Twinkle az egyik legszebb rose gold amit valaha láttam.


A Shooting Star és Magical elsőre unalmasnak tűnhet, de Az első szín tökéletes crease árnyalat a világos bőrűeknek, míg a Magical nagyon jó satírozó szín, ami melegséget ad a sminknek. 


A Potion az egyik legpigmentáltabb matt amivel valaha dolgom volt. Az ecset szinte belesüllyed a színbe, annyira puha, szinte krémes. A Spark egy egy nagyon különleges pinkes-piros, ilyen árnyalatom még nem volt.


Sikerült elcsípni a Kaleidoscope csodás szín-játékát. 
Az Elfish csalóka, mert a panben egy nagyon sötét, hideg barnának látszik, de nem az.


A Moony színt Kathleen többször is a tökéletes highlightnak nevezte és valóban az. Szaténos, belesimul a bőrbe, egyszerre visszafogott és mégis csodás fényt az .


Első sor, benti természetes fényben. A színminták alap nélkül készültek.


Shooting Star: Nagyon kellemes matt lágy barna, minimálisan potyog és szépen lehet satírozni. 
Magical: Lágy barackos matt, ami szintén szépen satírozható. 
Star Dust: Ez a szín egy picit csalódás volt, mert a csillámok valahogy nem akartak "átjönni" csak az alapszín. A csillámok olyan furán megülnek a bőrön és eléggé potyognak. De egy ragacsosabb alapra vagy fix plussal működhet szerintem.
Twinkle: Csodás bronzos rose gold. Minimálisan potyog, nagyon selymes, szépen satírozható, a Magical színnel tökéletes párost alkotnak.


A Shooting Star eléggé nagyon csalódás volt, de az összes többi szín szuper.


A második sorban egy metálos és három matt szín található. 


Sweet Dreams: Ezzel megint gondban voltam picit, mert inkább csak csillám, mintsem pigment, tehát építeni kell, hogy ne csak fény, de némi szín is kerüljön a szemhéjunkra. Pedig ez a halvány rózsaszín, arany fénnyel irizáló árnyalat olyan mesés a panben. Remélhetőleg egy kis fix plussal elő tudok belőle csalogatni a pigmentációt is. 
Water Bearer: intenzíven pigmentált csodás matt teal. A satírozásához kell egy kis türelem, mert jó ecset híján hajlamos foltosodni. Minimálisan porzik. 
Potion: Lehetséges olyan, hogy egy szemhéjpúder túlságosan pigmentált? Ha igen, akkor ez a szín olyan. Épp, hogy beleérintettem az ujjamat és egyetlen húzással ilyen intenzítást értem el. Mesés, szinte krémes matt, amit álom satírozni. Gyönyörű, különleges pirosas rozsdaszín, csodásan együttműködik a paletta bronzos árnyalataival. 
Spark: Egy igazán különleges pinkes matt piros. Egy picit hajlamos foltosodni, ezért türelem kell a satírozásához. Minimálisan porzik.


A Sweet Dreams csalódás volt, de a másik három szín fantasztikus. A Potion árnyalat egyszerűen leírhatatlanul mesés.


Az utolsó négyesben kaptak helyet a paletta legkülönlegesebb színei.


Kaleidoscope: Ezt a színt is építeni kell egy picit, de cserébe egy meseszép és nagyon különleges nude árnyalatot kapunk, ami ezüstös, aranyba hajló, néha zöldes-kékes fényben játszó metál finisű csoda. 
Elfish: Matt, meleg sötétbarna. Csodásan pigmentált, nagyon szépen lehet satírozni, nem porzik. Az egyik legjobb barna, amit valaha használtam. 
Moony: Egyszerűen tökéletes. Lágy, szinte krémes szatén, ami belesimul a bőrbe. Visszafogott, mégis különleges highlight szín, ami tökéletes kiegészíti a paletta többi árnyalatát. 
Mermaid Boy: Csodás zöldes-kékes barnás duochrome metál finissel. Nagyon különleges és szépen pigmentált, de egy kicsit potyog. A satírozáshoz kell egy jó ecset és némi türelem, de megéri a fáradtságot.


Ebbe a négyesbe nem tudok belekötni, mert ugyan nem hibátlan minden szín, de mégis annyira szépek és különlegesek, hogy ha van is hibájuk, elnézhető nekik.


Összegzés: A Dream St. nem egy basic paletta, nem is egy "kezdő" paletta. Habár vannak benne "alapszínek", mégsem az a paletta, amit a kezdő sminkelőknek ajánlanék. Lehet vele hétköznapi és alkalmi sminkeket készíteni, lehet vele extrémebb dolgokat is kreálni és tényleg minden megvan benne egy komplett sminkhez. Évszaktól függetlenül is jól kihasználható, az ára pedig nagyon kedvező, bár a 10 dolláros szállítási költség miatt érdemes figyelni az olyan akciókat, mint ami most is megy. De kinek is ajánlanám ezt a palettát? Mindenképpen olyan sminkelőnek, akinek már van egy kis gyakorlata és rendelkezik pár jó ecsettel. Olyannak, aki valami extrábbat, különlegesebbet keres. Habár vannak hibái a Dream St.-nek, mégsem bántam meg, hogy megvettem, mert lett belőle néhány kedvenc színem. A csomagolása gyönyörű, igazi sminkgyűjtőknek készült darab. 

Értékelés: 5/4

Egy pontot levonok, mert volt néhány kevésbé pigmentált és problémás szín, amikkel azért dolgozni kell. Egyébként nagyon megszerettem és szívesen használom. 

Mit szóltok ehhez a palettához? Van kedvenc palettátok a Colourpoptól?

Megjegyzések