Summer Haul - Nyári Szerzemények


Csak pár napja került ki a blogra a nyári kívánságlistám, de néhány dolgot már sikerült kipipálnom róla, illetve az utóbbi hónapokban több dolgot is beszereztem, amire régóta vágytam. Gondoltam összeszedem őket egy külön bejegyzésbe. Szóval ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 



 Kívánságlistás darab volt, ez a H&M nadrág, ami szuper kényelmes, nagyon lenge, tökéletes ebben a picit hűvösebb nyári időben. Instagramon most megnézhetitek sztoriban, hogy mutat felvéve, illetve highlightba is betettem a Style&Fashion kategóriába.


Még a tavaszi kívánságlistámon szerepelt egy leopárdmintás nadrág, amit  akkor nem vettem meg, viszont most leárazva lecsaptam rá, így 1900 Forintért szerintem nagyon megérte. Szűk bokanadrág, nagyon kellemes anyaga van. Ezt is megnézhetitek Instagramon felvéve.


 Szintén a tavaszi kívánságlistámon szerepelt egy lenge szoknya, amit most leárazva szereztem be. Nem sok pirosat viselek, így egy picit féltem tőle, de végül is tetszik. Nagyon kis szellős és kényelmes. Ezt is megmutatom felvéve Instagramon.


Basic felsőből sosem elég, így minden évszakban veszek néhányat. A H&M-ben ezúttal egy nude árnyalatot választottam, mert ez tényleg mindenhez illik. A felsőt is megnézhetitek Insta sztoriban a virágos és leopárdmintás nadrággal viselve is. 


Egy szürke topot is beszereztem a H&M-ben. Ez is le volt árazva, ha jól emlékszem 990 Forintba került. 


A csíkos és vasmacskás felsők párban voltak, szintén leárazva. Szerintem mindkettő nagyon cuki, nekem bejön nyáron ez a tengerész stílus, már tavaly is több ilyen darabot beszereztem. 






A vasmacskás felső a kedvencem. Szerintem nagyon mutatós. A piros szoknyával is jól néz ki, de egy sima farmerral is szívesen fogom viselni szerintem. Az anyaga is nagyon kellemes, szellős.


Még május végén szeretem be ezt az oversize Pull&Bear Marvel felsőt, épp az Endgame előtt, így természetesen ebben néztem meg. Ha jól tudom még mindig lehet kapni. 


Mindkét nyári kívánságlistás cipellőt sikerült beszereznem és jelentem, mindkettő szuperkényelmes. Ha valakinek megtetszenének, mindkettő kapható még a H&M webshopban. 


A legújabb kattanásom a cukorkaszínű sportcipők. Gyors egymásutánban kettővel is bővült a gyűjteményem. 


A púder-rose gold Versace Jeans. 


A kék pedig Pull&Bear. Csak 10 000 Forint volt és nagyon kényelmes, ebben utaztam Ausztriába is és az egész napos gyaloglás alkalmával sem fájdult meg benne a lábam. 


Most először rendeltem a Housebrand webshopból. A hátizsákra nagyon régóta vágytam és tényleg iszonyat praktikus. Ezt vittem magammal Bad Ischlbe is. Habár elsőre picinek tűnik, de elfért benne a pénztárcám, egy fél literes vizespalack, egy szendvics, egy banán, a fényképezőgépem, a powerbankem, a szemüvegtokom és még egy kis méretű neszesszer is. Szóval tényleg minden amire szükségem volt. 
A pénztárca egy sima bézs színű darab, minden kártyát elfér benne és eléggé strapabíró is.


Szépségápolási termékek terén most nem szereztem be semmi különlegeset, főleg azt vettem újra, ami elfogyott, viszont vásároltam két Dove tusfürdőt és mindkettőnek fantasztikus illata van, szerintem tökéletesek nyárra, ha valaki friss illatra vágyik. Az egyik a zöld teás-uborkás, a másik pedig a matcha teás-cseresznyevirágos, ami szintén nagy kedvencem lett.  
Nyáron leginkább a hab állagú testápolókat kedvelem, ezúttal a Nivea málnás-fehér teás darabját szereztem be. Isteni illata van, majdnem olyan jó mint az uborkás, de továbbra is az a kedvencem. 
Ha kíváncsiak vagytok valamelyik termékre, írjátok meg kommentárban és írok róluk egy részletes posztot.

Ezek voltak tehát az utóbbi időszak szerzeményei. 

Ti mit vásároltatok mostanában?

Megjegyzések

  1. Nagyon szuper cuccokat vettél, a kiegészítők pedig a kedvenceim, imádom ezt a színvilágot! Én is sok mindent szereztem be mostanában a leárazásokon, még gondolkodom egy poszton, mert elég basic és hasznos dolgokra sikerült lecsapnom. :) Szeretek nyári dolgokra lecsapni, de ilyenkor már az ősz is a szemem előtt lebeg ám! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)