Autumn Haul - Őszi Szerzemények


 Nagyon ritkán vásárolok ruhát, szinte csak a leárazások, a kuponos és egyéb akciók alkalmával és mindig igyekszem tudatosan választani. Megvannak azok az alapdarabok, szabásvonalak, színek és stílusok, amikhez ragaszkodom, ezeket próbálom kiegészíteni extrább darabokkal az aktuális trendeknek megfelelően. Ugyanez vonatkozik a szépségápolási termékekre is, általában a kuponos akciók alkalmával mindig csak a jól bevált termékeket veszem újra és csak néha csúszik be egy-egy újdonság. A hétvégi Glamour-Napokat természetesen én is kihasználtam és sikerült néhány szuper darabot vásárolnom, valamint nemrég érkezett egy Notino rendelésem is. Ezeket mutatom meg Nektek ebben a bejegyzésben. 


A Glamour-Napokon a szokásos háztartási-tisztítószeres köröm után néhány jól bevált termék beszerzését tűztem ki célul. Az egyik ilyen a Garnier Bio citromfüves arclemosója volt, a másik pedig az Isana szárazsamponja.


A Bourjois kupont a 123 Perfect CC krémre használtam fel. Ezt is használtam már tavaly ősz óta és nagyon megszerettem, hétköznapokra tökéletes ha a korrektort nem érzem elegendőnek. 
Szintén újravásároltam a L'Oréal Tattoo Signature filces tust. Ebből is elhasználtam már párat, ennél jobbat nem sikerült találnom drogériás viszonylatban. 
Szükségem volt egy púderre is. Végül a Maybelline kupont felhasználva  Face Studio fixálópúder került a kosaramba. 
A Rimmel Stay Matte folyékony rúzsokkal rég szerettem volna megismerkedni, most végül beszereztem egyet, a Love Bite árnyalatot, ami egy csodás pirosas barna, igazi őszi szín.


Notinoról is rendeltem pár dolgot, Köztük a DW Home Vanilla Bean  dupla kanócos gyertyáját. Rég szemezgettem már a márkával, de mivel nem ismertem őket, elsőre egy olyan illatot választottam, amivel nem igazán lőhettem mellé. Hamarosan érkezik majd róla egy külön poszt is. 
A virtuális kosaramban landolt még a Yankee Candle Viberant Saffron illatviasza is, valamint ajándékba kaptam egy kis mintát a YSL új illatából a Libréből és Atyaég ez valami fantasztikus, levendulás illatorgia.


Két bőrápolási terméket is beszereztem, mindkettő szerepelt az őszi kívánságlistámon. 
A másik pedig a Revolution Skincare Hydration Boost géles krémje. Már elkezdtem tesztelni őket, így pár héten belül érkezik majd róluk egy külön poszt.


A Revolution Conceal&Define korrektorát is újravásároltam. Számomra ez a tökéletes korrektor, hétköznapokon általában csak ezt használom, pici púderrel fixálva. 


 Tavaly sikertelenül kerestem átmeneti kabátot és az igazat megvallva idén is voltak kétségeim, hogy sikerül e megtalálnom a tökéletes darabot. Sajnos a kabát felhozatal nagy része vagy túl vékony, vagy már kifejezetten télinek mondható, arról nem is beszélve, hogy a szobásvonal sokszor nem előnyös azok számára akik 75B-nél nagyobb mellmérettel merészelnek rendelkezni. 
Viszont idén végre sikerrel jártam, sőt a kívánságlistás mustársárga dzsekit sikerült megvennem a H&M-ben mégpedig 20% kedvezménnyel a kuponnak köszönhetően. Igaz, hogy nem túl hosszú, de én tíz fok alatt már általában a téli kabátjaimat viselem.A szőrös csuklya levehető és a van benne egy prémes bélés is, így a hűvös reggeleken sem fogok fázni benne.


Még október elején sikerült beszereznem néhány pulcsit és a kinézett sárga kardigánt, amit már az előző bejegyzésben is láthattatok. 


Mindig is szerettem a leopárdmintát, így nagyon örülök, hogy az elmúlt két évben ennyire népszerű lett. Szerettem volna egy leopárdmintás pulcsit, végül a H&M-ben találtam meg a tökéletes darabot, ami nem túl vastag és picit rövidebb fazon, így akár egy szoknyával is tudom hordani. Az anyaga nagyon kellemes.


Már tavaly is nagyon tetszett ez a pulcsi, de sajnos nálunk nem volt már belőle méret, amikor meg akartam venni, így nagyon örültem, hogy idén is visszahozták, így gyorsan le is csaptam rá a webshopban.


Szerettem volna egy basic pólót is, végül erre a bordó darabra esett a választásom. Nagyon kellemes anyaga van. Szintén H&M-es szerzemény.


A Glamour-Napok alkalmával beszereztem egy 7-es csomag zoknit, amiből a fekete és a szürke a férfiemberé lett, mivel az összes zoknija fekete és szürke, szóval a mosás után úgyis nála kötnének ki. 😄
Viszont a cuki leopárdmintás és zebramintás darabok az enyémek. Pont ilyeneket szerettem volna. 

Ezek voltak tehát az őszi szerzeményeim. Sok mindent kipipálhatok a kívánságlistámról, de van még pár dolog, amit be szeretnék szerezni. 

Ti mit vásároltatok mostanában? Voltatok Glamour-Napokon?

Megjegyzések