Autumn Wishlist 2019 - Őszi Kívánságlista 2. rész


Ahogy ígértem, az őszi kívánságlistám második részében felsorolom Nektek azokat a kozmetikumokat, amiket idén ősszel be szeretnék szerezni. Ha valaki lemaradt volna az első részről, itt olvashatjátok el. 
Érdekes egyébként, hogy vannak olyan hónapok, amikor szinte semmi sem ragadja meg a fantáziámat és csak azokat a termékeket veszem meg, amik már jól beváltak. Máskor pedig sorra fedezem fel az újdonságokat, amiket szívesen kipróbálnék. Ez az ősz is ilyen, szóval hozzatok rágcsálnivalót, főzzetek egy finom teát, mert hosszú lista lesz. 😀



 Én nem vagyok az a típus, aki a Glamour és Joy napok alkalmából őrült vásárlásba kezd. Nem landol a kosaramban tíz tubus fogkrém és fél évnyi tampon mennyiség sem, de a jól bevált termékekből mindig szoktam vásárolni. 
A Garnier Bio citromfüves arctisztítóját már hónapok óta használom és nagyon megszerettem, ezt biztosan be fogom szerezni. 
A másik kedvenc arctisztítóm a Mixa Anti-Redness, amiből már több flakont elhasználtam. 
A jó öreg Garnier micellás vizet csak kuponnal szoktam venni és általában pont fél évre elegendő egy flakon.






A Niacinamide+Zinc szérum a bőrápolási rutinom biztos része lett az elmúlt másfél évben. Eddig a The Ordinary márka termékét használtam, de most szeretnék egy próbát tenni a Revolution verziójával is. 
Szintén kívánságlistás lett a Revolution Skincare Hydration Boost géles krémje, amivel a Balea mindenmentes zseléje után maradt űrt szeretném betölteni.


Szintén kívánságlistás lett a Revolution Skincare Pink Clay méregtelenítő arcmaszkja, mivel nagyon szeretem az agyagos arcmaszkokat. 





A Revolution márkánál maradva, mindenképpen újra fogom venni a jól bevált Conceal&Define korrektort, amiből már hármat elhasználtam és a lelkesedésem továbbra is töretlen iránta. Télen-nyáron bevált, nem cserélném le semmire. 
A márka egyik újdonsága a Revolution Conceal&Hydrate alapozója, ami egy közepes-teljes fedésű alapozó hyaluron savval, kifejezetten kiszáradásra hajlamos bőrre. Ezzel is szeretnék tenni egy próbát, mert a bőröm nagyon szereti a hyaluronsavas termékeket.


Szintén Glamour kuponnal szeretnék majd beszerezni egy púdert, egyelőre a Rimmel Insta Fix&Matte tűnik nyerő választásnak, de ha van tippetek, hogy mit érdemes kipróbálni most a drogériából, akkor ne tartsátok magatokban. (Rimmel Stay Matte és Maybelline Fit Me sajnos nem igazán váltak be.) 



 Szemhéjtust is szinte mindig kuponnal szoktam venni. A L'Oréal Tattoo Signature tusát már egy éve használom, kettőt elfogyasztottam belőle. Ez is egy olyan termék, ami télen-nyáron bevált, ezért újra fogom venni. 
A L’Oréal Paris Color Riche Matte Free The Nudes rúzsai már megjelenésükben is csodálatosak. Ezekből a nude árnyalatokból szerintem mindenki talán kedvére valót. Én a "10 No Pressure" árnyalatot néztem ki magamnak.




A NYX új On The Rise szempillaspirálja nagyon szimpatikus és mivel lassan két spirált is elhasználok, így szerintem be fogom szerezni. A márka Suéde rúzsaival már szemezek egy ideje, több színt is kinéztem, de azt hiszem elsőre egy szép nude árnyalatot fogok beszerezni, ezekkel kisebb az esély, hogy mellé lőjek. 





A Maybelline kupont valószínűleg egy Superstay Lip Crayonra fogom felhasználni. A Colourpop  Lippie Stixjei nagy kedvenceim és remélem, hogy ez is van olyan jó. Egy szép bordó vagy piros árnyalatot szeretnék.


A Colourpop kb. minden ötödik percben piacra dob valamilyen újdonságot, de az az igazság, hogy nekem hónapok óta nem tetszett meg egyetlen új termékük sem. Viszont az őszi kollekció és Kathleen Lights új palettája... Atyaúristen mindegyik kellkellkell. A Whatever palettát őszre szeretném beszerezni, míg a So Jadeddel szerintem megvárom a Black Friday akciót. 
A Whatever paletta szerintem a tökéletes őszi paletta ezzel a sok bordóval és arany-bronz színnel. 


Nagyon szeretem a Colourpop Ultra Matte és Ultra Satin rúzsait. Egész szép kis kollekcióm jött már össze az elmúlt két évben. Viszont nagyon sajnálom, hogy sok színt nem lehet már kapni (Monday, Strut nagy kedvenceim voltak) illetve, hogy a színek minden formulaváltáskor változnak egy picit. 
Az Ultra Matte rúzsok legújabb formulájával még nincs taoasztalatom, de most két árnyalatot is kinéztem, az egyik ez a csodás burgundi, ami a Rocket Man nevet viseli. (Ki imádta még a Az Elton John filmet?) 


A másik árnyalat pedig ez a csodás barackos nude ami a Sunny Side nevet viseli. Szerintem tökéletes lenne hétköznapokra. 





Két parfümöt is kinéztem a hidegebb hónapokra, az egyik a Jimmy Choo újdonsága, a Fever. A márka Signature illatának klasszikus üvegét kapta egy pink újragondolásban. Ez egy gyümölcsösebb-édes illat.


A Versace Crystal Noir illatot már használtam korábban és nagyon szerettem. Picit maszkulin, nagyon karakteres édes kókusz-szantál aroma, ami szerintem tökéletes őszre és télre. Ráadásul az üvege is lélegzetelállítóan szép. 

Ez volt tehát az őszi kívánságlistám második része. Remélem, hogy tetszett nektek ez a bejegyzés és tudtatok belőle ötletet meríteni. 😊

Ti milyen kozmetikumokat szeretnétek beszerezni idén ősszel?

Megjegyzések