DW Home Hyacinth Bloom Illatgyertya Teszt/Vélemény


Habár az illatos gyertyák és illatviaszok fő szezonja egyértelműen az ősz és tél, én tavasszal és nyáron is szívesen használom őket és úgy vettem észre, hogy a mostani helyzetben, még gyakrabban kerülnek elő a különféle lakásillatosító termékek, hiszen mégiscsak kellemes egy jó illatú otthonban tölteni a szabadidőt, vagy épp dolgozni. 
A DW Home márkától már próbáltam egy gyertyát korábban, amiről itt írtam részletesen, és mivel nagyon jó tapasztalataim voltak, több illat is felkerült a kívánságlistámra. Az egyik ilyen volt a DW Home Hyacinth Bloom, amiről ebben a bejegyzésben olvashattok.


A gyertya küllemére a legjobb kifejezés a légiesen letisztult. Nekem nagyon tetszik ez az egyszerű, elegáns, mégis minimalista design. A fém tetőt kár alátétként is lehet használni. Én a legkisebb, 113,4 grammos kiszerelést választottam, de ez is egy elég tekintélyes méret, különösen azt figyelembe véve, hogy milyen sokáig kitartanak ezek a gyertyák.


Az illat egy nagyon kellemes, friss és üde tavaszi aroma, engem leginkább egy virágos öblítőre emlékeztet. Egyáltalán nem tolakodó de meggyújtás után körülbelül öt perccel már érezni lehet az egész szobában. Pont emiatt nem is szoktam negyed óránál vagy húsz percnél tovább égetni, hiszen még így is sokáig megmarad az illata. 


Ezt az illatot azoknak találták ki, akik nem szeretik az édes, fűszeres vagy gyümölcsös aromákat, inkább a friss tisztaságillatokhoz húz a szívük. Én a hálószobába tettem a gyertyát, mivel általában itt dolgozom most otthonról, így a reggeli kis rutinom részévé vált, hogy szellőztetés után, meggyújtom egy negyed órára, így más finom illatban tudok nekiállni a napi teendőknek. Egy hét mindennapos használat után nekem körülbelül a negyede fogyott így el, ezért elmondható, hogy nagyon gazdaságos ez a kisebb kiszerelés is. 


Egy újabb pozitív tapasztalat után egyre nő és gyarapszik a DW Home kívánságlistám és biztosan fogok még vásárolni a márka gyertyáiból. 

Ti használtok most illatgyertyákat az otthon töltött idő alatt? Van kedvencetek?

Megjegyzések