NYX Professional Makeup - On The Rise Szempillaspirál/Vélemény


Ha jól számolom, ez a harmadik szempillaspirál a NYX Professional Makeuptól, amit kipróbálok és a tapasztalataim eddig eléggé vegyesek voltak. Viszont pár hónapja több review-t is olvastam és néztem erről az újabb termékükről, így gondoltam teszek vele egy próbát most, hogy két szempillaspirált is elhasználtam. A Maybelline The Falsies Lash Lift nekem meglehetősen nagy csalódás volt, így kissé félve álltam neki a tesztelésnek. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy beváltotta e a hozzá fűzött reményeket a NYX On The Rise, akkor olvassátok végig a bejegyzést.


A NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara (mert hogy ez a teljes neve) egy lezárt kartondobozban érkezik. Én jobb szeretem a letisztult, sima, elegáns csomagolásokat, de az tény, hogy ez a pink-fekete kombinációt könnyű kiszúrni még a legzsúfoltabb neszesszerben is. 
Egyébként nekem tetszik, hogy a NYX nem használ egyen-designt a szempillaspiráloknál, ahogy sok márka, mint például a Rimmel vagy a Maybelline általában ugyanolyan alakú tubusban dobja piacra a termékeit.


Ígérete szerint az On The Rise 95%-al dúsabbá és 94%-al megemeltté teszi a szempillákat. Az elvárásokat a dobozon lévő fotók is meglehetősen emelik, hiszen az eredmény nagyon látványosnak tűnik, míg az egészen aprócska pillájú modelleknél is. Itt kiemelném azt is, hogy számomra nagyon szimpatikus, hogy nem csak egy olyan modellen mutatják be a terméket, akinek alapból a homlokáig érnek a pillái.


A kefe nagyon érdekes, hiszen nem csak az alakja változik elforgatva, hanem a szilikon szálak mérete is. A festék állaga tökéletes, nem túl folyós, de nem is sűrű. Különösebb illata nincs és a színe intenzív fekete.


Kezdjük ott, hogy nem vagyok a szilikon kefék nagy kedvelője, különösen nem a tüskés verzióké, hiszen mélyen ülő, kicsi szemeknél ezt nem túl egyszerű úgy használni, hogy az ember ne tegyen kísérletet legalább egyszer saját maga megvakítására. 
Viszont ez a kefe annyira jól van kialakítva, hogy még a legkisebb pillákat is el lehet vele érni. A festék nagyon gyorsan szárad, így nem kenődik el és a tartósságára sem lehet panasz. Rajtam tíz órát simán kibírt anélkül, hogy potyogni, maszatolódni kezdett volna, sőt egyszer még edzéshez is fent hagytam és így sem kenődött el. 
Ugyanakkor a lemosása nagyon egyszerű egy sima micellás vízzel is lejön, nem is kell túl vehemensen dörzsölni. 
Most pedig jöjjön a lényeg, vagyis az előtte-utána képek.



Szerintem ti is látjátok, hogy egyetlen rétegben is milyen látványos eredményt lehet elérni. Az én aprócska pilláimat duplájára hosszabbította és nagyon szépen meg is emelte őket, nem is volt szükség szempillagöndörítőre. Nagyon látványosan dúsít, de anélkül, hogy összetapasztaná a pillákat.
Ugyanakkor nem nehezíti el őket és szépen lehet építgetni, rétegezni is. 

Engem abszolút meggyőzött és szerintem teljesen megérdemelt a hype körülötte. Mióta megvan, csak ezt használom és egyetlen negatívumot sem tudnék kiemelni vele kapcsolatban.


Összegzés: Nekem nagyon bevált. Végre egy szempillaspirál, amivel nem csak azok tudnak szép pillákat varázsolni, akiknek alapból hosszú szempillái vannak. A használata egyszerű és nagyon tartós lesz az eredmény, mégis a lemosása gyerekjáték. Az árát tekintve egy picivel drágább, mint az átlagos drogériás termékek, de egyáltalán nem a megfizethetetlen kategória.

Értékelés: 5/5

Az utóbbi évek egyik legjobb szempillaspirálja, amit próbáltam. Nem tudok benne hibát találni. Pici, gyenge pillákkal is látványos eredményt produkál és még tartós is. 

Ti próbáltátok már a NYX valamelyik szempillaspirálját? 

Megjegyzések