Tavaszi Szerzemények


Az elmúlt hetekben sikerült néhány dolgot online beszereznem (nem mintha a jelenlegi helyzetben lenne más opció) a Tavaszi Kívánságlistámról. Ebben a bejegyzésben ezeket szeretném megmutatni Nektek és ha valamiről szívesen olvasnátok részletes bejegyzést, akkor kommentár formájában tudjátok jelezni. 
Fura dolog úgy vásárolni, hogy tudom, a ruhákat, kozmetikumokat csak a heti egy szokásos nagybevásárlás alkalmával tudom viselni, akkor is a 2020-as év legmenőbb kiegészítőivel, a gumikesztyűvel és arcmaszkkal viselve. De úgy vagyok vele, hogy most ki kell bírni ezt a néhány hetet otthon, a lehető legkevesebb érintkezéssel másokkal, a külvilággal és akkor a dolgok (remélhetőleg) mihamarabb visszatérnek a rendes kerékvágásba, lehet ismét programokat, utazásokat szervezni és viselni az új szerzeményeket. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes bejegyzést.


A Notinoról rendeltem néhány dolgot, köztük NYX Professional Makeup terméket, amikre már rég vágytam. Az egyik a Soft Matte rúzsok közül a Kyoto árnyalat, ami egy narancsos nude és szerintem tökéletes tavaszra. 
A másik az On The Rise szempillaspirál amiről nagyon jó reviewkat láttam és olvastam. 
A Darth Vader maszk egy impulzus vásárlás volt, mert megláttam a webshopban egy új márkát a Mad Beauty-t, és az ők kínálatukban fedeztem fel. Persze imádva mindent, ami Star Wars-os, a kosaramban landolt. Egyébként nagyon cuki termékeim vannak, többek között unikornisos fürdőbomba, Disney mesés arcmaszkok és paletták.


Szintén kívánságlistás volt, a DW Home Hyacinth Bloom gyertyája, amiből négy méret érhető el, én a legkisebbet választottam, mivel nem ismertem ezt az illatot. Bár az a tapasztalatom, hogy a DW Home gyertyák intenzitása miatt a legkisebb méretű is több hétre elegendő, mert nagyon kevés ideig kell égetni ahhoz, hogy intenzív illattal árassza el a szobát. 

A Yankee Candle tartot egy nyereményjátékhoz vásároltam, figyeljétek az Instagram oldalam, hiszen hamarosan többek között ezt is megnyerhetitek egy kis tavaszi csomagban.


Szerettem volna egy mom jeans fazonú farmert és mivel online rendeltem, így a H&M kínálatából választottam, mivel ennek a méretezését ismerem a legjobban. Egyébként tökéletes volt a méret, még egy picit nagyobb is a kelleténél, de ezt nem is bánom, hoszen fő a kényelem.


Szintén kívánságlistás volt egy púder színű dzseki, mait végül a Sinsay oldalról rendeltem. Még nem volt tapasztalatom a márkával, de elsőre nagyon pozitívak az élményeim. Érdemes náluk körülnézni, mert nagy leárazás van a webshopjukban és mindig van valamilyen kedvezmény is.


Szintén Sinsay szerzemény ez a nagyon kényelmes apacipő (ahogy én hívom) sportcipő.


Illetve megérkezett a csoda virágos Vans OldSkoolom is, amit már többször is hordtam és imádom. 

Ti vásároltatok valamit az elmúlt hetekben? Inkább online vagy üzletben szerettek vásárolni?

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik a maszk, kibontva vajon milyen lehet?
    A farmerednek is jó színe van, csak tényleg kár, hogy idén nem igazán fogjuk tudni kihasználni a szépségeinket.
    A Notino-tól én holnapra várok egy csomagot, olyan dolgokat rendeltem, amik hiányoztak itthonról és gyorsan fogynak (pl. arckrém és kézkrémek). Amit lehet, én most online szerzem be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én otthonra is felöltözöm szépen, home office ide vagy oda. Így mentálisan is jobban fókuszálok a munkára és nem kap el az inger, hogy pl. takarítani kezdjek, mert csini szettben vagyok. :D

      Törlés
    2. Persze én is felöltözöm csinosan a home office-hoz (minden nap vannak videokonferenciáink és online meetingjeink is), de azért ez mégsem olyan, mintha el tudnánk menni kirándulni, sétálni, kávézni, vásárolni, és még hosszan sorolhatnám, hogy hová.
      Itthonra én például nem vettem még fel szoknyát, vagy egyrészes ruhát, pedig azért ilyenkor egy vastag harisnyával már szoktam hordani őket. Nálam sok minden nem lesz sajnos kihasználva idén...

      Törlés
    3. Reménykedjünk, hogy mielőbb véget ér ez az őrület és minden visszatér a rendes kerékvágásba.

      Törlés
  2. Nagyon szuper dolgokat vettél, a cipők nagyon tetszenek! Az a maszk pedig nem is felkeltette az érdeklődésemet! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira cukik ezek a maszkok, biztosan fogok még rendelni. :D

      Törlés
  3. Szuper termékek :) A fehér sportcipő nagyon jól nézz ki :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)