Tavaszi Kedvencek 2020


Legutoljára januárban volt a kedvenceimet bemutató poszt a blogon, így gondoltam ismét időszerű egy ilyen bejegyzés, ezért összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiket szívesen használtam az elmúlt hónapokban, idén tavasszal. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést és remélem a kommentárok között ti is megosztjátok Velem, hogy milyen kozmetikumokat kedveltetek meg mostanában.  


Idén tavasszal a Balea mandulavirágos-magnóliás tusfürdőjét használtam a legszívesebben, ha jól emlékszem három flakonnal is vásároltam belőle. Nagyon kellemes, finoman mandulás, virágos illata van, ami sokáig megmarad a bőrön. 

A kedvenc testápolóm a Nivea Wild Raspberry&White Tea hab állagú testápoló volt, aminek nagyon finom, púderes, de mégis friss illata van, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, mégis kellően ápolja azt. A használata is roppant egyszerű, mert nem folyos-csepegős és mivel egy kinyomós habról van szó, így az utolsó cseppig ki lehet nyerni a flakonból.


A karantén és a home office miatt alaposan leredukálódott a sminkes rutinom is, de még az otthonról dolgozós időszak alatt is minden reggel rászántam öt percet arra, hogy feldobjak egy minimális sminket, ami általában a szemöldököm és a szempilláim kiemeléséből és egy szép rúzsból állt. Ez a hangulatomat is feldobta és segített "munka-üzemmódba" kapcsolni az agyamat. 
A NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara rövid időn belül a kedvenc szempillaspirálom lett. Amellett, hogy nagyon szépen hosszítja a pillákat, meg is emeli és szét is választja őket és még nagyon tartós is. 

Nem gondoltam volna, hogy valaha találok tökéletes dupeot az Anastasia Beverly Hills Dip Browhoz, de a Maybelline Tattoo Brow Taupe árnyalata tökéletesen helyettesíti az ABH-t, én pedig hiszek benne, hogy ha egy olcsóbb termék ugyanazt tudja, mint a drágább társa, akkor felesleges pénzkidobás a drágábbat választani. Ha a nyári forróság próbáját is kiállja majd, akkor biztosan le fogok horgonyozni mellette.


A Colourpop Scorpio Moon rúzsa egy limitált kollekciós darab volt, amit Kathleen Lights álmodott meg a márka számára. Egy gyönyörű mályvás árnyalatról van szó, ami nagyon pigmentált, krémes, és hipertartós. Sajnos már nem lehet kapni, amit nagyon sajnálok. Ezt használtam a legtöbbet idén tavasszal. 


A legtöbbet használt parfümöm idén tavasszal az Avon "Herstory" illata volt, ami számomra a tökéletes parfüm az átmeneti időszakra. Gyümölcsös-virágos és egy egészen picit fűszeres, de mégis könnyed, így tudom hogy nem csak tavasszal de ősszel is szívesen fogom használni majd. Emellett nagyon tetszik az üveg légies egyszerűsége is. 

Ezek voltak tehát az elmúlt hónapok kedvencei. 

Ti milyen termékeket használtatok legszívesebben idén tavasszal?

Megjegyzések