Maybelline The Colossal Big Shot Szempillaspirál Teszt/Vélemény


Nagyon szeretem a Maybelline szempillaspirálokat, szinte kivétel nélkül mindegyik jól teljesített, pedig az évek alatt nagyon sokat kipróbáltam, ezek közül több kedvencem is lett. A Maybelline The Colossal Big Shot nem számít újdonságnak  és korábban is használtam már, de akkor nem írtam róla külön posztot, most viszont újra felfedeztem magamnak és az utóbbi hetekben szinte csak ezt használtam, így gondoltam ideje megosztanom Veletek, a gondolataimat róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem róla, akkor olvassátok el a teljes posztot. 


A tubus a klasszikus Colossal tubus, ezúttal arany-lila színekben. Szerintem ez már szinte ikonikusnak mondható, a korombeliekben biztosan emlékeznek még, amikor a sárga tubusos Colossal volt "A szempillaspirál". A kefe kialakítása nagyon jó, a vége fele elvékonyodik, így a belső és külső pillákat is könnyű vele elérni. A sörték jól "belekapaszkodnak" a pillákba, ezáltal mér egy rétegben nagyon szép eredmény lehet vele elérni. A festék állaga tökéletes, nem túl folyosó, nem is sűrű és nem csomósodik. A színe intenzív fekete.


Pillák csupaszon és egy rétegben kifestve. Nagyon szépen megemeli a pillákat és hosszabbítja is őket, nekem általában ez az elsődleges szempont. Az eredmény rajtam nem drámai, de nyilván, ha valakinek szép, hosszú pillái vannak, akkor biztosan látványosabban mutat. Számomra egy tökéletes hétköznapi spirál, mert a legnagyobb melegben sem kenődik el, de mégis könnyű lemosni. Szerintem az egyik legjobb darab a Colossal-családból.


Összegzés: Szerintem szuper szempillaspirál. Nagyon tartós és szépen kiemeli a pillákat, nem tapasztja össze őket, nem csomósodik és könnyű lemosni. Az ára is igazán baráti, sőt, most a Notino
 Black Friday akciójának keretein belül -20% kedvezménnyel tudjátok beszerezni, a többi Maybelline termékkel egyetemben.

Értékelés: 5/5 

Nagyon jó kis szempillaspirál, nekem nagyon bevált a hétköznapokra, mert szépen hosszabbít és íveltté is teszi a pilláimat, mindemellett a nap végére sem kenődik el, még a legnagyobb hőségben sem.

Nektek melyik szempillaspirál vált be legjobban a nyári melegben?

Megjegyzések

  1. Szia! Szép napot!
    Nekem a Maybelline the Colossal Volum Express waterproof illetve a Catrice Glam & Doll waterproof meg a L'Oreal Mega Volume Miss Baby Roll vált be eddig.
    De még keresem az igazit.

    Mindig nagyon igényesek a posztjaid!
    Köszönöm,Júlia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A Catrice spirálok tényleg nagyon jók, és a L'Oréalban sem csalódtam még sosem.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)