L'Oréal Paris Elséve Color-Vive Purple hajmaszk Teszt/Vélemény


A szőkített haj különleges ápolást igényel, ha sokáig szeretnénk megőrizni a hamvasságát és ápoltságát. Tavaly már írtam Nektek a L'Oréal Paris hamvasító samponjáról amit azóta is használok. Pár hónapja a márka piacra dobta  a samponhoz tartozó hajmaszkot is. Erről olvashattok most részletes véleményt ebben a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a posztot.

A L'Oréal Paris Elséve Color-Vive Purple hajmaszk a samponhoz hasonló lila csomagolást kapott. A flakonos hajmaszkok nem a kedvenceim, hiszem nehezebb kinyerni belőlük a krémet, mint mondjuk egy tégelyes maszkból. A flakon jól záródik egyébként. Kecses, hosszúkás alakú, mindösszesen 150ml terméket tartalmaz, így akár utazáshoz is ideális, hiszen tényleg nem foglal sok helyet egy neszesszerben sem. 

A színe nem olyan intenzív lila, mint a samponé, így én mindenképp a samponnal együtt használnám, mert önmagában szerintem kevés a benne található lila pigment, a sárga szín semlegesítésére. Maga a maszk sűrű és krémes. Az illata a samponéval megegyező. Nagyon puhává teszi a hajat, de nem nehezíti el. Az ápoló hatása tényleg érezhető, ami szintén nagyon fontos a szőkített haj esetében. 

Nekem nagyon sok és hosszú hajam van, így ez a 150 ml mennyiség meglehetősen gyorsan elfogy, én egy hónap alatt el is használtam. Az ára viszont igazán kedvező, 1650 Forintba kerül a Notino webshopban és viszonylag gyakran van rá valamilyen akció is, ezt érdemes figyelni. 

A samponnal együtt használva nagyon szépen ápolja a hajamat és valóban segít a szép, hamvas szín megőrzésében.

Ti milyen termékeket használtok szőke hajra? Próbáltátok már a L'Oréal Paris hamvasító sampont vagy maszkot?

Megjegyzések