Autumn Haul - Őszi Szerzemények


Pár hete megosztottam Veletek az őszi kívánságlistámat, amiről időközben több dolgot is sikerült beszereznem. Ezeket gyűjtöttem össze ebben a posztban, hiszen a statisztikákból látom, hogy továbbra is a szerzeményes és kívánságlistás posztok a kedvenceitek. Most főleg ruhákat vásároltam, de néhány kozmetikumot és illatos gyertyát is beszereztem őszre, ezeket is megmutatom a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok végig s posztot és ne felejtsétek el megosztani velem és a többi olvasóval, hogy ti mit vásároltatok mostanában.

Vásároltam a H&M-ben egy sima fekete magas derekú jeggingset, mivel hétköznap általában ilyet hordok, és egyet most le kellett selejteznem, mivel már meglehetősen kinyúlt. Erről nem is készítettem külön képet, hiszen csak egy basic fekete jeggings. 

 Szintén H&M szerzemény a kockás nadrág, amiről már áradoztam Nektek a kívánságlistás posztban is. Nagyon kényelmes darab és szerintem szuper mód arra, hogy feldobjuk a hétköznapi szetteket. 

Én most tornacipővel és egy fekete basic pulcsival viseltem eddig, de most, hogy bejött a hűvösebb idő, bakanccsal és kötött pulcsival fogom viselni.

Ezt a H&M szoknyát is láthattátok a kívánságlistás bejegyzésben. Nagyon örülök, hogy meg mertem rendelni látatlanban, mert az üzletben nem volt belőle, de így is sikerült eltalálnom a méretet, bár derákban egy picit bő. Igaz ezt nem is bánom, hiszen úgy is harsinyával fogom hordani és a pólót is be szoktam tűrni, így plusz két réteg kerül még alá, tehát kell is az az extra 1-2 centiméter.

Ezt a ruhát még nyár végén rendeltem a Sinsay webshopból. Ősszel is szívesen hordok hosszabb ruhákat bokacsizmával vagy tornacipővel, harisnyával és dzsekivel. Szerintem a húsz fok körüli kora őszies időjáráshoz nagyon jól passzol, akár egy kardigánnal viselve.


Egyébként nagyon tetszik ez a pöttyös minta és örülök, hogy egy mérettel nagyobbat rendeltem, mert az M-es rövid lett volna. 
 

Nagyon-nagyon szeretem a kötött pulcsikat, minden ősszel és télen veszek pár új darabot, hiszen októbertől-márciusig ezekben élem az életemet.

Mivel szinte csak magad derekú nadrágokat és szoknyákat hordok, így egy sima basic fekete, magas derekú H&M pulcsi mellett tettem le a voksomat, ami ezekhez jól illik.

Szintén H&M szerzemény ez a piros oversize pulcsi, amit a leárazott darabok közt találtam. Rég vágytam már egy piros pulcsira, amitől nekem általában valamilyen okból kifolyólag azonnal karácsonyi hangulatom lesz. Ne kérdezzétek miért, nem tudom megmondani. 😁

Ha basic kardigánról van szó, akkor szerintem a H&M verhetetlen. Ez a pihe-puha oversize darab máris az egyik kedvenc őszi darabom lett. Több színben is kapható, most gondolkodom, hogy beszerzem a szürkét is.

Szintén még a nyár végi leárazásokon csaptam le erre a vékony Sinsay kardigánra és szeptember elején rengeteget hordtam, amikor a reggelek és esték már picit csípősebbek voltam, de napközben még vígan 25-28 fok volt. Szintén egy olyan darab ami szerintem egy sima basic fehér felső és farmer szettet is nagyon jól fel tud dobni.

 
Tavaly már nagyon tetszett ez a bakancs a H&M-ben de mivel megvártam vele az őszies időt, így természetesen nem maradt a méretemben. Idén viszont már augusztusban megrendeltem, így most már csak ki kell várnom a hűvösebb napokat, hogy felavathassam.

Egyébként kis fun fact, hogy nagyjából tizenhárom éves koromban volt egy nagyon hasonló bakancsom, amit imádtam.

 
 Ez a H&M tornacipő szerelem volt első látásra. Egyébként nem tudom hány darab fehér tornacipő birtoklása számít még normálisnak, nekem ez a negyedik. 😀Mentségemre legyen szólva ez piha-puha prémmel van bélelve és így télen is tudom majd viselni. Nagyon tetszik hogy nem hófehér, hanem inkább tört fehér, a cipőfűző pedig mintás és a fűző része valamiért gyerekkorom bundás csizmácskáira emlékeztet.

 
Éveken át nem viseltem fehér tornacipőt, mert valamiért úgy gondoltam, hogy nagyon kényes, de idén tavasszal valahogy jött egy kattanásom, hogy nekem fehér tornacipő kell és attól kezdve nem volt megállás.

 
A Balea kínálatából két újdonságot is beszereztem, az egyik egy gyümölcsös pillecukor illatú borotvagél, aminek elsősorban a cuki pasztell csomagolása fogott meg. Azt hiszem sosem leszek túl idős a cuki csomagolású termékekhez, nincs mit tenni. 

Az bogyós gyümis-vanillás tusi telitalálat volt, olyan illata van, mint egy nagyon finom őszi teának. Ha a DM-ben jártok, nézzétek meg, szerintem igazi must have őszi darab. 

A szárazsampont pedig már több mint egy éve használom, ez a kedvencem a cseresznyés Batiste mellett.

 
Nem tudom úgy rendelni a Notinoról, hogy ne kerüljön a kosaramba legalább egy fátyolmaszk. Nekem igazi me time, amikor egy hosszú nap végén feldobhatok egy ilyen maszkot egy sorozatnézés mellé. Egyébként a Garnier Skin Naturals Nutri Bomb maszkok viszonylag újdonságnak számítanak. Én a mandulatejes változatot szereztem be. Ha kíváncsiak vagytok rá, szívesen írok róla egy külön posztot. Kapható még belőle egy kókusztejes és egy hialuronos-aloe verás verzió is. 
 
Szerettem volna egy olyan szemöldökformázó terméket, ami a sietős reggeleken segítségemre lehet. A Maybelline Brow Fast Sculpt egy új termék. Kicsit tartottam tőle, hiszen még sohasem használtam kefés szemöldökformázót. Még ismerkedünk, próbálom megszokni, hamarosan lesz majd róla külön poszt is. Egyébként öt árnyalatban kapható, köztük egy színtelen verzió is elérhető.

 
Habár egész évben szívesen használok illatos gyertyákat, mert szerintem egyszerűen otthonossá, hangulatossá teszik a lakást, azért az ősz és a télen az igazi szezonjuk. A Bath & Body Works Leaves gyertyának nem csak az illata, de a csomagolása is fantasztikus, igazi őszi darab. Most épp sold out de fel lehet iratkozni rá, így emailben értesítést kaphattok, ha újra kapható lesz. 

A Yankee Candle új őszi kollekciójából két gyertyát szereztem be, mivel sajnos a megszokott formájú illatviaszokat lassan kivonják a forgalomból, így az új illatokból itthonra már nem is érkezett viasz, csak üveggyertya és mintagyerta. A Warm and cozy és a Crisp campfire apples illatokat szereztem be.

Néhány régebbi kollekciós illatviaszt is rendeltem, a régi kedvencek közül. A gyertyák mellett ezeket szeretem a legjobban a lakásillatósítók közül. 


Polly egyébként ezt a fotózást is végigasszisztálta, miután szinte minden fotóba belesétált, megfáradva a nagy munkában, leheveredett mellém és a legcukibb cicagombóc pózban dorombolva aludt. 

Ti miket vásároltatok mostanában?

Megjegyzések