Nivea Hydrating Cleansing Oil Teszt/Vélemény

Korábban már írtam Nektek a Nivea ézékeny bőrre készült arctisztító olajáról, ami nagy kedvencem lett. Pár hete pedig beszereztem a normál bőrre készült, hidratáló hatésú verziót, amiben kókuszolaj van. Gondoltam megosztom veletek a véleményemet erről is, ha esetleg valaki nem tud választani közöttük, akkor talán ez a két poszt segítségére lesz. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy melyik vált be jobban, akkor olvassátok el ezt a posztot is.

Ennél a verziónál is ugyanazt a pumpást kiszerelést kapjuk, csupán a színe különbözik, a Nivea Cleansing Oil Hydrating Coconut egy kék flakont kapott. Normál bőrre készült és természetes kókuszolajat tartalmaz. Az érzékeny bőrre készült változattal ellentétben, ennek van egy nagyon halvány, friss illata, ami egyáltalán nem tolakodó és öblítés után már nem is érezni.

Az állaga a másikkal megegyező, ezt is ugyanolyan könnyű leöblíteni és nem hagy a bőrön olajos érzetet, ugyanakkor egyáltalán nem szárítja a bőrt, de nem érzem azt, hogy különösebben hidratálná, erről talán egy szárazabb bőrű tesztalany jobban be tudna számolni. Amit észrevettem, hogy ez a termék sokkal hatékonyabban hozza le a szempillaspirált és szemhéjtust, ami számomra nagy pozitívum. 

Összességében, ha választanom kell a kettő között, jelenleg úgy érzem, hogy emellett tenném le a voksomat, pont az utóbb említett hatékonyabb tisztító hatása miatt. Habár ez normál bőrre készült, mégsem okozott semmilyen irritációt eddig, pedig az elmúlt napokban minden este használtam.


 Összegzés: Ez a változat is nagyon bevált, sőt egyelőre a kedvencem is lett. Ha valakinek elsősorban a sminkeltávolítás a cél, akkor szerintem vele érdemes próbálkozni, de ha érzékenyebb bőrre kerestek hatékony tisztító készítményt, akkor a lila flakonos verziót választanám a helyetekben. Egyébként még hatalmas nagy érv a beszerzése mellett, hogy nagyon-nagyon sokáig elég egy flakon, nekem nagyjából fél év alatt fogyott el az előző. Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy mennyibe kerül, akkor igazán megéri beszerezni. 

Értékelés: 5/5

Nekem mindkét verzió bevált, de jelenleg a kókuszolajos, normál bőrre készült változat felé húz a szívem. Nekem igazi alapdarabja lett az esti arctisztításomnak. Kapható belőle egy száraz bőrre készült verzió is, télre lehet, hogy azt is beszerzem majd. 


Ti próbáltátok már valamelyiket a Nivea arctisztító olajok közül?

Megjegyzések