Yankee Candle Singing Carols Illatgyertya Teszt/Vélemény

Minden évben a téli-karácsonyi illatgyertya kollekciókat várom a legjobban. Az utóbbi években a Yankee Candle karácsonyi illatai annyira nem vettek le a lábamról, de az idei kollekciójuk számomra igazi telitalálat volt. Korábban már itt írtam róla
Már a mintagyertyák kipróbálásakor eldöntöttem, hogy a Singing Carols illatot bizony be fogom szerezni üveggyertya formájában is. Mivel így egészen más illatélményt nyújt, mint mintagyertyaként, ezért gondoltam megérdemel egy külön posztot. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább.

Az üvege, a klasszikus Yankee Candle üveggyertya design, amit én nagyon szeretek. Tetszik, hogy zöld színt adtak a viaszhoz és a címke is nagyon hangulatos a fényekkel és a kottával. 

Illatjegyek:
 Fejillat: mandarin, eukaliptusz
Szívillat: fenyőlevél, boróka, szegfűszeg
Alapillat: szeder, cédrusfa, fenyő
 
Ez a gyertya olyan, mintha a karácsony összes illatát és aromáját összegyúrták volna egyetlen tökéletes esszenciává. Érződik benne a friss, igazi fenyő aroma, az édes, lédús mandarin és a karcos szegfűszeg. A fás illatjegyeket nagyon szépen kiegészíti az eukaliptusz ami fel-felsejlik a háttérben. 
Ez az illat egyszerre édes és friss, fűszeres és egyben az egyik legszebb fenyő-illat amihez valaha szerencsém volt. Számomra bekerült a top három Yankee Candle karácsonyi illat közé.  

Az intenzitása a közepesnél egy picit erősebb egy nagyobb helységet is nagyjából tíz perc alatt megtölt az illata, fél óra elteltével pedig az egész házban érezni lehet, de mégsem tolakodóan, csak finoman, épp hangulat-teremtésként.

Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a gyertyát, hiszen egy új kedvencre bukkantam így.

 Van kedvenc karácsonyi illatos gyertyátok? Milyen illatokat kedveltek ebben az időszakban?

Megjegyzések