Clinique Moisture Surge Arckrém Teszt/Vélemény

Az elmúlt hetek hideg időjárása nagyon megviselte a bőrömet és észrevettem, hogy az eddig használt arcápolási termékeim már kevésnek bizonyulnak, ezért úgy döntöttem, hogy ideje beszerezni valamilyen gazdagabb arckrémet. A választásom végül a Clinique Moisture Surge 72-Hour géles krémre esett, amit már néhány évvel ezelőtt használtam és akkor nagyon szerette a bőröm, így gondoltam ismét teszek vele egy próbát. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem róla, akkor olvassátok végig a posztot.

Szeretem a Clinique termékeit, még sohasem okoztak csalódást, legyen szó dekorkozmetikumról, vagy bőrápolási termékről. Azt is szuper dolognak tartom, hogy nagyon sok termékükből vannak kisebb kiszerelések is, amik egyrészt szuperek kipróbálásra, másrészt utazáskor is praktikusabb. A Moisture Surge krémből összesen három méret érhető, el, egy 15ml, 30ml és egy nagyobb, 50ml-es kiszerelés közül lehet választani. Én az első, legkisebb méretet választottam. Annak ellenére is, hogy egy kicsi, mondhatni travel-size termékről van szó, a csomagolása nagyon igényes és szép. Egy kartondobozban érkezik, maga a tégely nehéz és minőségi műanyag. A teteje jól zár, így tényleg biztonsággal utaztatható.

Nekem érzékeny, kombinált bőröm van, ami a hidegebb időben kiszáradásra hajlamos és nem igazán kedveli az illatanyaggal ellátott krémeket. A Moisture Surge ezért is szuper, hiszen nincs benne parfüm vagy olaj, viszont tartalmaz hialuronsavat és aloe verát, valamint az úgynevezett Auto-Replenishing Technology koffein segít megújítani a bőr sajt vízkészletét.

A pici méret ne tévesszen meg senkit, mert nekem ez a kis tégely, mindennapi, esti használat mellett nagyjából egy hónapra elegendő, hiszen nagyon kevés elég belőle. Természetesen, ha valakinek szárazabb a bőre, akkor lehetséges, hogy többet kell használnia belőle, de nekem a kisebb mennyiség is elegendő volt. Az állaga valóban géles és könnyed, viszont már felvitelkor érezhető a gazdag ápoló hatása. Ugyanakkor nem nehéz és könnyen beszívódik, nem hagyva maga után ragacsos érzetet. 
Már néhány nap használat után észrevettem, hogy a bőröm sokkal puhább és rugalmasabb. Nem okozott semmilyen irritációt vagy bőrproblémát. Nekem abszolút bevált ez az arckrém, nem is értem miért cseréltem le anno, talán inkább kísérletezés miatt, de örülök, hogy visszataláltam hozzá és biztosan meg fogom venni belőle a nagyobb kiszerelést is.

Ismeritek a Clinique termékeit? Milyen arckrémet használtok a téli időszakban?

 

Megjegyzések