Maybelline Last Sensational Sky High Szempillaspirál Teszt/Vélemény

Ha a Maybelline új szempillaspirált dob piacra, akkor annak általában nagy visszhangja van. A Maybelline Lash Sensatinal Sky High megjelenését is hatalmas várakozás előzte meg, hiszen a márka egy meglehetősen erős influencer kampánnyal vezette be, ami miatt gyorsan hatalmas hype alakult ki a termék körül. Az az igazság, hogy ezeket a kampányokat én mindig meglehetősen szkeptikusan figyelem, mert egyrészt sokszor olyan lányokkal mutatják be a terméket, akiknek alapjáraton hosszú szempillái vannak, vagy épp a termékbemutató videó közben van egy apró vágás, így nem lehet pontosan tudni, hogy a felkenés után nem került e fel néhány szál tincses pilla is, ami nem lenne meglepő, hiszen csak pár éve volt, amikor a szempillaspirálokat még hatalmas műszempillákkal reklámozták. 
Szóval, voltak fenntartásaim, pláne, hogy a legutóbbi Maybelline spirál nem lett a kedvencem. Most már több mint egy hete használom a Sky High-t, így azt hiszem ezalatt kellően kitapasztaltam, hogy részletes véleményt tudjak írni Nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a posztot.

A csomagolás szerintem gyönyörű. A rózsaszín tubus a 3d betűkkel, nagyon csajos és mutatós, igazán minőségi hatást kelt. A tubus jól záródik, bátran lehet szállítani.

Nem vagyok nagy rajongója a szilikonkeféknek, pláne nem a pici sörtéseknek, így ettől a spiráltól is féltem egy kicsit. Ha valakinek rövid szempillái vannak, mint nekem, akkor nehéz ezzel kefével elérni őket a tövükig, ráadásul a rövid sörték valahogy nem is tudják olyan szépen szétválasztani a pillákat és sokkal több festéket is vesznek fel.

A Sky High keféje nagyon rugalmas, már attól is elhajlik, ha a pillákhoz ér, ezért kellett pár használat, mire rá tudtam érezni. Ahogy mondtam, a rövid sörték sok festéket vesznek fel, ezért már egy réteg is nagyon látványos. Ma a festék még folyósabb, de tapasztalatom a Maybelline spirálokkal kapcsolatban, hogy pár hét után egy picit besűrűsödik a festék és kezelhetőbb lesz.
Szintén kellett egy kis trükközés, hogy megtanuljam kezelni ezt az apró sörtés spirált, ezért az első pár alkalommal nem voltam tőle elragadtatva, aztán sikerült ráéreznem.


Pillák csupaszon és pillák egy rétegben kifestve. 
Na most. Ha valaki a nagyon szépen szétválasztott pillákat kedveli, akkor ez a spirál nem lesz a kedvence, ugyanis, ahogy mondtam, a rövid szilikonsörték erre alkalmatlanok, emiatt a a pillák ugyan hosszúak, de egyáltalán nem dúsak, hiszen a kefe összetapasztja őket. A hosszabbító hatása tagadhatatlan, azt a kép alapján is láthatjátok, de ha valakinek nincsenek alapból hosszú pillái, akkor azért ne várjon tőle homloksimogató pillákat, mert csalódni fog. 
A tartósságát tekintve szuper, egész nap tart, nem potyog és nem kenődik, viszont talán ezért is, nehéz lemosni, mindenképpen kétfázisú lemosó kell hozzá. 

Azt kell, hogy mondjam a Maybelline ismét csinált egy nagyon jó szempillaspirált, de úgy érzem nem lett jobb, mint mondjuk a klasszikus Last Sensational vagy a Total Temptation, inkább csak azokkal egyenértékű, amit tud. Ennek ellenére én szívesen használom és ha valakinek kedve támad kipróbálni, akkor nem beszélném le róla, de ha valaki lecserélné rá a fent említett két másik spirált, akkor ne tegye, mert nem fog többet kapni.


Ti Próbáltátok már a Sky High szempillaspirált? Van kedvenc Maybelline szempillaspirálotok?

Megjegyzések

  1. Egy barátnőm vásárolta meg és kölcsön adta, hogy próbáljam ki. Ahogy írtad, sokszor hosszú szempillájú lányok reklámozzák a termékeket. Nekem is viszonylag dús, és hosszú szempilláim vannak. Az én szempillámon borzalmasan festett. Csomós lett és úgy éreztem, mintha egy kiló festék lett volna rajta. Nekem csalódás volt. Az egyik bevált szempillaspirál, - évek óta nagy kedvenc- a Supershock. Másik kettő, még igazán bevált termék, szépen egyenként festi a pillákat, nem csomós, miss spoty pump up extra lash, illetve szintén Supershock-max. ✨s.maja08

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)