L'Oréal Paris True Match Korrektor Teszt/Vélemény


A L'Oréal Paris True Match termékeit szerintem senkinek sem kell bemutatni, hiszen évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Én is használtam és szerettem az alapozót és a púdert a kollekcióból, de a korrektor eddig valahogy kimaradt, viszont idén év elején gondoltam, hogy teszek vele egy próbát. Mivel már több hete használom, ezért azt hiszem sikerült kellőképpen kitapasztalnom és most ebben a bejegyzésben leírom Nektek, hogy mi a véleményem róla. 

A L'Oréal Paris True Match The One csomagolása egyszerű, elegáns, letisztult. Szeretem az applikátoros korrektorokat, mivel egyszerű az adagolásuk és higiénikusabbak mint például a tégelyes társaik. 

A Notino webshopban hat árnyalat érhető el, mindegyik inkább világosabb bőrszínekre, de a tónusok között van rózsaszínes, sárgás és semlegesebb is. Ennek ellenére néhány sötétebb színt is jó lenne látni a kínálatban, példát véve más márkákról. (Makeup Revolution, NYX)

A korrektor ára most akciósan 3100 Forint, amiért 8ml-t kapunk. Drogériás viszonylatban ez magasabb ár. De vajon annyival jobb is, mint az olcsóbb darabok?


Az applikátor lapos és átlagos méretű, ezáltal viszonylag precízen lehet felvinni a célzott bőrhibákra is. Nem vesz fel túlzóan sok festéket. 
Én az egyik legvilágosabb, 1R/C Rose Ivory színt választottam belőle.


Az állaga folyósabb, mint mondjuk a Revolution Makeup Conceal&Define korrektoráé, és nagyon apró, szinte láthatatlan csillámok vannak benne, amik eldolgozás után szinte észrevétlenek. 


Elsőre azt gondoltam, hogy még ez a szín is túl sárga a bőrömhöz, de eldolgozás után teljesen egybeolvad a bőrtónussal. A fedése erős közepes. A bőrpírt és kisebb bőrhibákat szépen elfedi, viszont építve kevésbé tartós. A szem körüli karikák tekintetében nem tudok véleményt alkotni, mert nekem szerencsére nincsenek, de szerintem a visszafogottabb elszíneződésekkel el tud bánni. 

A finishe nagyon szép, természetes mondhatni ragyogó, ezt a lenti képen is láthatjátok és nem oxidálódik, ahogy sok drogériás márka terméke. Amire nekem legjobban bevált, az az orr körüli pirosság elfedése. Nagyon szépen el lehet dolgozni a bőrön, szinte észrevétlen tud lenni egy kis púderrel fixálva és egész nap kitart, 8-10 órán át viselve, bár a nyári kánikula alatt még nem teszteltem. Nem bántam meg, hogy megvettem, de nem lesz a legnagyobb kedvencem, mert szerintem vannak nála olcsóbb és jobb darabok is a drogériás kínálatban. Ha valaki természetes finisű korrektort keres kisebb bőrhibákra, elszíneződésekre, akkor érdemes tenni vele egy próbát.


Ismeritek a L'Oréal Paris True Match termékeket? Milyen korrektort használtok?

 

Megjegyzések