Ziaja Anti-Puff Szemkörnyékápoló Teszt/Vélemény

Évek óta használom a Ziaja Marine Algae szemkörnyékápolóját amit nagyon szeretek, de gondoltam teszek egy próbát a márka többi termékével is. Így esett a választásom a Ziaja Eye Creams & Gels duzzanatok elleni szemkörnyékápolóra, amit tavasz elején kezdtem használni. Gondoltam megosztom Veletek a tapasztalataimat róla, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok végig a bejegyzést.

Alapjáraton nincsenek problémáim a szemkörnyékemmel. Sötét karikáim sincsenek és a szarkalábak is elkerülnek egyelőre, így inkább csak megelőzésként használok szemkörnyékápolót. Viszont idén tavasszal volt pár hét, amikor nagyon rosszul aludtam és ennek a nyoma már észrevehető volt, ezért esett a választásom egy kifejezetten duzzanatok elleni szemkörnyékápolóra. 

A Ziaja terméke egy szép, letisztult és praktikus csomagolást kapott. Dobozban érkezik és maga a kis tubus 15ml-es. Ez elsőre nagyon kevésnek tűnhet, de nekem általában fél évre elegendő egy-egy tubus. A hegyes kis csőre miatt roppant egyszerű az adagolása. 

Az illata visszafogott, az állaga épp tökéletes és nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Kellemesen hűsít és valóban észrevehetően enyhíti a szem alatti duzzanatot. Én reggel és este is használtam.

Ha azt nézem, hogy az ára mindössze 920 Forint és valóban észrevehető a különbség a használatával akkor szerintem nagyon megéri. Ha valaki kifejezetten ilyen problémára keres terméket, akkor nagyon tudom ajánlani, nem kell azonnal többezer Forintos kencéket vásárolni, ez a termék a legjobb bizonyíték rá, hogy pénztárcabarát márkák kínálatában is találhatunk valóban hatásos darabokat.

Használtok szemkörnyékápolót? Ismeritek a Ziaja termékeket?

 

Megjegyzések