Holika Holika Daily Fresh Green Tea Arctisztító Hab Teszt/Vélemény

A Holika Holika termékeit már évek óta használom és szeretem. Nagyon örülök neki, hogy itthon is egyre bővül a kapható termékeik kínálata. Az elmúlt év egyik nagy felfedezése a Daily Fresh arctisztító termékcsalád volt számomra, amiből a Daily Fresh Rice-ot már használtam és szerettem, de mivel az kifejezetten száraz bőrre ajánlott, így nyárra inkább egy másik verziót választottam. A Holika Holika Daily Fresh Green Tea kifejezetten a bőr faggyútermelésének szabályozására készült, ezért olajos és kevert bőrre ajánlott. A csomagolásról nem beszélnék részletesen, ugyanazt tudom elmondani, mint a Rice esetében, ha valaki kíváncsi rá, a másik posztban mindent leírtam ezzel kapcsolatban. 

A zöld teás arctisztító hab állaga sűrű és nagyjából egy borsónyi mennyiség elegendő belőle, így több hónapra elegendő ez a 150ml. Az illata nagyon kellemes, frissítő, egyáltalán nem tolakodó. Vizes arcbőrbe masszírozva habossá válik és nagyon alaposan tisztít. Érezhetően mattítja a bőrt, de nem szárítja ki, nem alakul ki húzódó érzés a használata utána. 

Nagyjából tíz nap használat után úgy tapasztaltam, hogy a bőröm kevésbé hajlamos a kifényesedésre, különösen a homlokomon és az orromon, ami régebben problémás rész volt. Tehát nekem valóban bevált ez a termék, de hozzá kell tennem, hogy a bőröm inkább kevert-érzékeny, tehát nem extrém módon olajos. 

Ha azt nézzük hogy az ára csupán 1500 Forint körül mozog, akkor szerintem ez egy olyan termék, amit érdemes beszerezni és kipróbálni. A száraz bőrre készült változatot is nagyon szerette a bőröm, a téli hónapokban végig azt használtam. Kapható még egy kifejezetten mattító hatású, egy hidratáló és egy hámlasztó kombinált bőrre készült változat is belőlük, tehát tényleg mindenkire gondoltak a márkánál.


 Nektek milyen a bőrtípusotok? Ugyanazokat a termékeket használjátok minden évszakban? Próbáltatok már a Holika Holika márkától valamit?

Megjegyzések