Avon Parfümajánló

Ebben a bejegyzésben két olyan új Avon illatról olvashattok, amik idén ősszel jelentek meg. Egy női és egy férfi illatról van szó, amik akár klassz karácsonyi ajándékok is lehetnek a család tinédzserkorú vagy húszas éveiben járó tagjai számára, hiszen mindkét illat igazán dinamikus, fiatalos és modern. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassatok tovább. 


A Passion Dance illatokkal korábban csak futólag találkoztam, de egy igazán dögös parfümként élt a fejemben. A Passion Dance Dark doboza és üvege is valamiért egy sötét hangulatú mesevilágot idéz meg számomra. Maga az üveg is olyan, mintha egy bájitalt rejtene.

A kupak jól zár, az üveg masszív és kecses, így akár egy kisebb táskába is belefér, bátran magunkkal vihetjük hétköznapokon vagy egy utazásra is. A szórófej egyenletes, erős permetet bocsát ki, két-három fújás bőven elegendő belőle. 


Illatjegyek: narancsvirág, kávévirág, szantálfa 

Fújás után közvetlenül egy nagyon kellemes, füstös bogyós gyümölcs aroma burkol körül, amiben finoman érződik a kesernyés narancs. Pár pillanattal később egy fanyar, mégis édes irányba kezd áthajlani az illat, meg-megvillantva a szantál fűszerességét és a háttérben érezhető a kávé karcossága is. Egy nagyon dögös, egyedi illatot szagolhatunk, ami tökéletes egy buliba ősszel és télen. Gyümölcsös, de nem túlzóan, édes és fűszeres de nem töményen. Mindenképpen a fiatalabb korosztálynak ajánlanám elsősorban. A tartósságát tekintve, átlagosnak nevezhető. Ruhán egész nap megmarad az illata, de bőrön érdemes felfrissíteni 5-6 óra elteltével.

Az Individual Blue Strong üvege és doboza is modern és letisztult. Egyértelműen azoknak készült, akik a praktikusság helyezik előtérbe. A kupak jól zár, bátran bedobható akár egy edzőtáskába is. A szórófej szépen működik, egyenletes permetet bocsát ki.


 Illatjegyek: mandarin, levendula, cédrusfa
 
Fújás után közvetlenül a mandarin gyümölcsössége köszönt minket, ami nagyon jól ellensúlyozza a cédrus karakteres, friss aromáját, ami egyébként személyes kedvenc illatjegyem lett mostanában a férfi illatokban. Egy igazán friss, sportos, karakteres illatot tarthatunk a kezünkben, ami tökéletes nappali illat lehet egy fiatal fiúnak, férfinek. Akár első parfümnek is tökéletes.  Nem mellbevágó, vagy tömény, de van benne karakteresség, emiatt egész évre tökéletes lehet. 

Ti szoktatok parfümöt vásárolni ajándékba? Mi volt az első parfümötök?

Megjegyzések