Physicians Formula Butter Bronzer Teszt/Vélemény

A Physicians Formula Murumuru Butter Bronzert szerintem senkinek sem kell bemutatnom, hiszen az egyik legikonikusabb és legszeretettebb bronzosító a piacon. Én is évek óta szemezgettem vele és kíváncsi voltam, hogy tényleg megérdemli e a hatalmas hypot ami körülötte van. Mivel egyébként is szerettem volna tavaszra egy új bronzosítót, ezért úgy döntöttem, hogy teszek vele egy próbát. Az elmúlt két hétben pedig alapos tesztelésnek vetettem alá. Ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassátok tovább a posztot.

A csomagolás egyszerű, de nagyon mutatós és igazán nyárias hangulatú a zöld színekkel és a pálmalevelekkel. A tok jól záródik, így utazásra is alkalmas lehet. Az ikonikussá vált trópusi illatot azonnal érezni, de szerencsére felvitel után nem marad meg.

Az alsó részében van egy kis tükör és egy szivacsos applikátor is amit én biztosan nem fogok használni, mivel jobb szeretem ecsettel felvinni a bronzosítót.

Én a legvilágosabb színt, A "Light Bronzer" árnyalatot választottam és első pillantásra tudtam, hogy nekem valószínűleg túl sárgás lesz ez a szín, hiszen a bőröm inkább rózsaszínes tónus. 
Az állaga egyénként valóban olyan mint a vaj, nagyon lágy és gyönyörűen belesimul a bőrbe. Kellően pigmentált, de nagyon könnyen el lehet dolgozni. A tartósságára sincs panaszom, nyolc-tíz órát simán kibír. Nagyon szépen működik púder felett, és alapozó-púder kombinációval is. 
A finishe nem teljesen matt, ad egy kis egészséges, természetes ragyogást a bőrnek, de nem csillámos vagy fényes.

A színmintát egyetlen húzással készítettem. Ahogy látjátok az én alapszínemhez sajnos túl sárga, de ha nyáron önbarnítózok, akkor szerintem fogom tudni majd használni.

Összességében nagyon tetszik ez a bronzosító és kicsit sajnálom, hogy nem passzol a bőrszínemhez, inkább a sárgás tónusú bőrhöz igazodik. A textúrája, az eldolgozhatósága és a tartóssága tényleg álom, és szerintem valóban megéri az árát. Még két sötétebb árnyalat kapható belőle. 

Ismeritek a Physicians Formula márkát?

 

Megjegyzések

  1. Szia, ugyan ebben a cipőben járok én is. Hideg tél a színtipusom, ez a brozer enyhén narancsos, mégis jobban szeretem, mint a Marc Jacobs Tantastic bronzerét (ez piszkos/szürkés barna). A butter bronzerért szívesebben nyúlok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)