Nyári Avon Kedvencek


A naptár szerint ma van a nyár utolsó napja és ha most kinézek az ablakon, szürke felhők vonulnak az égen és nyoma sincs a tegnapi forróságnak, valóban közeleg az ősz, ideije búcsút venni a nyártól. Ebben a posztban három olyan Avon termékről szeretnék mesélni Nektek, amik az idei nyár során a kedvenceim lettek. Egy parfümről, egy testpermetről és egy szempillaspirálról olvashattok bővebben, ha tovább görgetitek a posztot. A bejegyzés végén, pedig remélem ti is megosztjátok velem és a többi olvasóval, hogy mik voltak a kedvenc kozmetikumaitok ezen a nyáron.

A Legendary Lenghts szempillaspirál nagy kedvencem lett. Itt olvashattok róla egy részletes tesztet, ebben a posztban nem is sorolnám hosszasan, hogy miért szerettem meg, legyen elég annyi, hogy szinte minden nap ezt használom és biztosan újra fogom venni, ha elfogy.

Az Artistique Rose Somptueuse parfümnek már a csomagolása is gyönyörű, elegáns és nőies. A halvány rózsaszín dobozka egy niche érzetű üveget rejt, ami jól záródik, így utazáshoz is tökéletes. A szórófej remekül működik, finom egyenletes permetet biztosít. 

Fejillat: Fekete gránátalma

Szívillat: Százlevelű rózsa

Alapillat: Vanília

Fújás után közvetlenül a kecses és nőies rózsa érződik határozottan, ami leszáradás után kellemesen púderessé, kicsit fűszeressé alakul át. A vanília épp hogy csak felsejlik a kompozícióban, ami ami egy tökéletes tavaszi-nyári illat. Szerintem inkább az idősebb korosztályt célozza meg, de ha valaki kedveli a rózsa autentikus illatát. akkor bármely korban kedvence lehet. A tartóssága nagyon jó, én egész nap érzem magamon, ruhán pedig másnap is megmarad az illata. 

 

A Flamingo Sunset testpermet egy igazi friss, gyümölcsös koktél, ami tökéletes volt a forró nyári napokra. Sokszor magammal vittem és nagyon jól esett vele napközben felfrissíteni magam. Az illatában a rózsaszín ananász és a frangipáni dominál.

Ezek voltak tehát az idei nyári Avon kedvenceim.

Ti próbáltátok valamelyiket? Mik voltak a ti kedvenceitek?


Megjegyzések

  1. A testpermet nekem is nagy kedvencem volt, éppenhogy van az alján néhány fújásnyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most fogyott el, remélem jövőre is visszahozzák.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)