Januári Szerzemények


Szinte hihetetlen, hogy eltelt az év első hónapja és már a februárban is jócskán benne vagyunk. Az ünnepek utáni leárazásokat én is kihasználtam és sikerült néhány igazán klassz dolgot beszereznem, amik már a téli kívánságlistámon is szerepeltek. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok végig a posztot és a végén ti is osszátok meg, hogy mit szereztetek be az év első hónapjában és mi az amiről szívesen olvasnátok részletes posztot az én szerzeményeim közül.


Kozmetikumból ritkán vásárolok újdonságokat, általában a jól bevált termékeket veszem újra, de a The Body Shop karácsonyi illatokat mindig ki szoktam próbálni. Az újdonságok közül karácsonyi ajándékként került hozzám az Anastasia Beverly Hills Rose Metals paletta. A Viktor&Rolf Flowerbomb parfüm pedig már ősz óta kívánságlistás illat volt.


A palettáról és a parfümről hamarosan érkezik majd külön poszt is.

Nagyon szeretem a The Body Shop testápoló termékeit, különösen az utazó kiszereléseket, amik nagyon praktikusak pár napos kiruccanásokra. Általában mindig akkor vásárolok tőlük, ha valamilyen akció van.Az idei új téli illatok közül nekem mindkettő nagyon tetszik, a kedvencem a fűszeres narancs, de a fenyő illatú is kellemes meglepetés volt. Igazi télies, friss illat, de egyáltalán nem túl férfias. 

A Shea illatot nagyon szeretem télen, a tavaszi kedvenceim pedig a British Rose és a Moringa illatok.

Nagyon ritkán vásárolok már szemhéjfesték palettát, mert az évek alatt rengeteget felhalmoztam és próbálom ezeket elhasználni. A mások ok pedig, hogy egyre ritkábban jelenik meg olyan darab a piacon, ami úgy igazán tetszene és amiről azt érezném, hogy még hiányzik a gyűjteményemből. Az Anastasia Beverly Hills Rose Metals palettája még ősz elején jelent meg és azonnal megtetszett, de nagyon sokáig gondolkodtam rajta, hogy vajon érdemes e megvennem és ki tudom e használni. 

Végül karácsonyra megleptem magam vele és nem bántam meg. Ez a második ABH palettám és mióta megvan, szinte csak ezzel sminkelek. Hamarosan hozok majd róla részletes tesztet is.


A Viktor&Rolf Flowerbomb illata egyáltalán nem újdonság és jópár éve már ki is próbáltam, de akkor nem vett le a lábamról, viszont idén nyár végén kaptam belőle egy kis mintát és azonnal szerelem lett, így el is határoztam, hogy meg fogom vásárolni.


A Rituals termékeket is több éve ismerem és szeretem. A neroli és szantál illatú kollekcióból egy testvaj és egy gyertya került hozzám. Utóbbi nagy kedvencem lett, szerintem tökéletes a téli hónapokra, amikor már egy kicsit megcsömörlöttünk a tél fűszeres és édes illatoktól.


A Country Candle illatviaszait nagyon megszerettem, így nem is volt kérdés, hogy a téli hónapokra is vásárolok belőlük. A választásom a Cozy Cabin illatra esett, ami valóban olyan hangulatot ad, mintha egy otthonos kis kunyhóban lennénk egy havas erdőben. Kicsit édeskés és füstös, nem túl fűszeres, de igazi melengető illat.


Hosszú ideje szerettem volna egy teddy kabátot, de nem igazán találtam olyat, ami tetszett volna. A Pull&Bear kínálatában bukkantam rá erre a hosszabb darabra és le is csaptam rá. Extra kényelmes, puha és meleg.


A leárazásokon csaptam le egy erre a Housebrand bomber dzsekire, ami szerintem szuper lesz majd tavaszra és kora őszre.


Szintén a Housebrand kínálatából lőttem ezt a basic pólót.


Még nyáron néztem ki magamnak a Housebrand oldalán ezt a maxiruhát, de sosem volt a méretemben, aztán le is mondtam róla. Viszont a leárazott termékek között most szembejött velem, így meg is rendeltem. Szuper lesz majd nyárra.


A képen az iménti pólót láthatjátok, ez a fotó jobban visszaadja a színét. A bőr rövidnacit a Gate webshopban lőttem, a szürkésbarna bőr leggings pedig a H&M-ből van.


Ezt a pihe-puha rozsdabarna kardigánt a C&A-ban találtam, mindösszesen 1800 Forintért, ami kihagyhatatlan ár volt.


A H&M kínálatából van ez a kötött ruha. Már rég kerestem egy ilyen darabot. Meleg és kényelmes, egy vastag harisnyával és leggingsel tökéletes télre.


A Born2Be webshopból rendeltem ezt a prémes bakancsot és egyszerűen imádom. Nagyon meleg és szuper kényelmes, még hosszabb gyaloglásra is.


Ezt a cuki egyujjas kesztyűt a Gate webhsopból rendeltem és végül a karácsonyi-téli dekoráció része lett, mivel eddig nem volt olyan hideg, hogy tudtam volna viselni.


Szintén a Gate webshopból van ez a fejpánt-fülmelegítő is. 

Ezek voltak tehát a januári szerzeményeim. A téli listámról szinte mindent ki tudtam pipálni, aminek nagyon örülök. Tavaszig már nem igazán tervezek ruhát vásárolni és kozmetikumból is csak azokat szeretném újra venni, amik elfogytak, illetve néhány apróságot kell majd vásárolnom egy február végi utazásra. 

Ti vásároltatok valamit a leárazásokon? Miről olvasnátok szívesen egy részletes posztot?


Megjegyzések

  1. A sminkpalettákkal kapcsolatban nagyon hasonlóan érzek, viszont az az ABH felkerült a listámra, nagyon várom vele a posztot! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)