A nap szettje:Polka dot fun


Sziasztok! :)
Mára egy vidám, kényelmes, hétköznapi szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes moziba, kiállításra, csajos délutánra, állatkertbe, vagy akár shoppingoláshoz is. :)

spring in love



Én egy világos, koptatott farmert választottam a szetthez, mert ezek most nagyon divatosak. Különösen jól állnak a nagyon vékony, magas lányokon. Ha teltebb az alakod, akkor válassz sima, sötétkék, koptatás nélküli farmert.
Az apró pöttyös póló minden alakhoz szuperül mutat. Én egy menta színű blézerrel egészítettem ki a szettet, mert mostanában szeszélyes az időjárás és gondolom senki sem szeretne pont nyárra megfázni. :) Szerintem ehhez a szetthez nagyon jól mutat a tornacipő. Én most egy fehéret választottam. A sárga, kis táska pedig ennyire vidám és jópofa, szerintem nagyon mutat ezzel a szettel. :)
Kiegészítőnek egy virágos nyakláncot és egy cuki órát néztem ki.
Én valami friss, nyárias parfümöt választanék ehhez az összeállításhoz és egy menta színű lakkot.

A szetthez én egy különleges, két tincses fonatot választanék, amit nagyon egyszerű elkészíteni. Mostanában gyakran hordom így a hajam. Ebből a videóból megtanulhatjátok elkészíteni. :)



Smink tekintetében én egy sima nude szemsminket képzelek el, feldobva az alsók szempillák tövében egy kis menta szemhéjpúderrel. Halványrózsaszín pirosítóval és korall színű szájfénnyel kiegészítve. :) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon csinos szettet válogattál össze :) Az az óra nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez nem tetszik. Nekem ez túl világos. A blézetnek főleg a szabása nem jön be.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, kérném szépen a címemre postázni az összes darabot, köszönöm! *.*

    VálaszTörlés
  4. Szép szett. Szeretem a pöttyöket, van is egy ehhez hasonló pólóm.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csini. :) Kedvencem az óra. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)