Blog karácsony 2015


Iluss idén is megszervezte nekünk a karácsonyi ajándékozást és izgatottan vártam, hogy kik lesznek a párjaim. Az élet néha nagyon szívmelengető véletleneket tud produkálni, mert az én ajándékozóm Andi lett, akit tavaly én ajándékoztam meg. Én pedig Krisztinát leptem meg egy kis csomaggal, ami remélem tetszett neki. 
Azt, hogy az én meglepetés csomagomban mi lapult, a folytatásból tudhatjátok meg! :) 




A borítékban egy igazán ünnepi csomag lapult. Azt hozzá kell tennem, hogy a csomagban még lapult két isteni finom almáspités (én arra tippelek) szaloncukor és egy Milka csokis keksz, amiket persze azonnal felfaltam. :P 


És ha már itt tartunk a csokinak már csak a papírját fotóztam le, mert azt is megettem. :D 


Andi meglepett egy csodás Essence lakkal, amivel már régóta szemezgettem. 


És egy gyönyörű gyűrű is lapult a csomagban. Igaz ez sajnos nagy rám, amit nagyon sajnálok. 


Kaptam még egy cuki üdvözlőlapot, Egy mézeskalács ízű nyalókát és egy szépséges díszt, amit Andi saját kezűleg készített. 


Körömdíszítő kellékek is lapultak a csomagban, aminek külön örülök, mert eddig elég bátortalan voltam a körmöd dolgokban, de most már igyekszem fejlődni. Az ilyen szépségek pedig nagyon jó motivációt adnak. :) 


Szépségápolási termékekből sem volt hiány. Kaptam egy Balea arcpakolást, ami jól fog jönni ebben a stresszes időszakban. Illetve egy pezsgőfürdő süti is lapult a csomagban és egy mini tusfürdő, ami abszolút jól jött, mert hamarosan ismét elkezdek konditerembe járni (hidegben nem visz rá a lélek, hogy fussak) és ilyenkor ilyen mini tusfürdőket szoktam magammal vinni. .) 


De a legnagyobb kedvencem a csomagból ez a tündéri kis dísz. Nagy becsben fogom tartani. :) 

Még egyszer köszönöm Andinak a csodás meglepetést, nagyon tetszett minden és érződött, hogy milyen odafigyeléssel és kedvességgel állította össze nekem ezt a csomagot. :) 

Nézzétek meg, hogy a többiek mit kaptak! ;) 

Megjegyzések

  1. Nagyon szuper dolgokat kaptál! :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy a gyűrű nem lett jó :( Annak viszont örülök, ha a többi dolog tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper kis csomag, én is imádnám! :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyire klassz csomagot kaptál! Remélem a lakkról majd írsz, csodásan néz ki az üvegben! :)

    VálaszTörlés
  5. A csillogó fenyőfás dísz egyszerűen tökéletes! :3 Maga a csomag pedig tényleg imádni való! A csokipapíros mondatodon jót nevettem :D Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)