Manikűrvadász - Szülinapi Forduló


Sajnos, mivel a technika ördöge kiszúrt velem, csak most volt alkalmam posztolni ezt a bejegyzést. Nem akarok hosszasan panaszkodni, de mivel eddig egy fordulóban sem csúsztam, meg úgy érzem egy kis magyarázatra szorul a dolog. Szóval, Hétfőn elég nehezen indult a napom, nagyon kómás voltam reggel. Két pendriveot használok, ugyanolyanok. Az egyiken a munka-dolgok vannak, a másikon a bloggal kapcsolatos és személyes dolgok. Le akartam törölni a munkahelyi adathordozót. mivel tele volt olyan fotókkal és tervekkel, amikre már nem volt szükségem. 
Nem akarom bő lére ereszteni a dolgot, de rossz pendrive-ot sikerült letörölnöm. Rajta volt körülbelül 4 bejegyzésnyi fotó, amikből sajnos nem volt másolatom. 
Épp ezért írtam Bellának, hogy csúszni fogok a posztolással és csak tegnap volt alkalmam újra elkészíteni az erre a fordulóra szánt manikűrt. Íme! :)


Ezt a csodaszép manikűrt választottam SharingVu-tól, akitől vadásznom kellett ebben a fordulóban.


A manikűrhöz a Born Pretty Store-tól kapott transzfer fóliát használtam fel. Itt tudjátok megrendelni.
Alapnak a Maybelline egyik régebbi fekete lakkját használtam és egy ősrégi Essence toppert. 


Ezzel a kóddal 10% kedvezményt kaphattok a Born Pretty Store-nál. 


Sosem próbáltam korábban a transzfer fóliát mint díszítő elemet. Az első próbálkozással meglepően jól sikerült és gyönyörűen "átment" a minta a lakkra. Sajnos a fedőlakk felvitele után a holografikus csillogás eltűnt és csak egy sima ezüst minta maradt a körmeimen, de szerintem ez is nagyon szép. 


Ez az egyik kedvenc manikűröm a blog történetében, még ha nem is tökéletes (sőt) akkor is. Sajnos a héten sikerült elvágnom a kezemet a hüvelykujjamnál és a körmömnél is alaposan belevágtam, ezért van ilyen furcsa alakra reszelve, mert nem akartam tövig vágni, hiszen akkor a többit is le kellett volna vágnom. 


Szerintem ez egy szuper bulis téli manikűr a jövő héten is ezt szeretném majd viselni egy szülinapi buliba. :) 


Nézzétek meg SharingVu többi munkáját is, mert csodaszép manikűröket készít. :) 

Valamint a többiek munkáit is nézzétek meg! 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)