Teszt/Vélemény: Miss Sporty Újdonságok


Nemrég a Coty Hungary jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni néhány új Miss Sporty kozmetikumot. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kellemes meglepetés fog érni, de a termékek között még egy új kedvencre is bukkantam. Azt, hogy melyik darabról van szó és mi a véleményem a többi újdonságról, megtudhatjátok a teljes bejegyzésben. ;) 




Tinikoromban előszeretettel használtam a Miss Sporty púdereit, rúzsait és a fekete szemceruzájuk a mai napig nagy kedvencem. Ritkán vásárolok tőlük, de az utóbbi időben sok olyan újdonságot is piacra dobtak, amik miatt elkezdtem jobban figyelni a márkára. Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam pár új terméket. 


Kezdjük a Studio Lash Dark Lasher szempillaspirállal. A csomagolás egyszerű, semmi cicoma. 


A kefe ívelt szilikon, a kis tüskékkel könnyedén el lehet érni minden szempillát. A festék állaga és mennyisége szerintem tökéletes, nagyon könnyű vele dolgozni. Az illata nem túl kellemes, de szerencsére nem is bántó. 


Pillák csupaszon és egy réteg spirállal. Sokszor panaszkodtam már nektek a satnya kis szempilláimról. Szerintem ez a spirál egy rétegben is nagyon széppé teszi őket. Ráadásul nagyon tartós és egyáltalán nem potyog. Nagy kedvencem lett, az utóbbi időben minden hétköznap ezt használtam, sőt Szilveszterkor is ezt vettem elő. Szerintem simán felveszi a versenyt mondjuk a Rimmel, Essence vagy Catrice szempillaspirálokkal. 


A My BFF rúzsok már a drogériák polcain is felkeltették az érdeklődésemet. Nagyon sok színben kaphatóak. Hozzám a "202 My Pretty Rose" árnyalat került, ami egy pinkes bogyószín. 


A csomagolás nekem nagyon tetszik, vidám és fiatalos. Negatívumként meg kell említenem azonban, hogy a rúzs nem tekerhető vissza teljesen és mivel ívelt a tubus és a rúzs is, így könnye belenyúlni a kupakkal. Az illata nagyon kellemes gyümölcsös, habár egy kicsit erős. 


A pigmentáltsága közepes, a szín szép élénk és egyenletesen kenhető. Nem szárít és egyenletesen kopik. A rúzs maga egy kissé tömör, de emiatt precízebben is lehet vele dolgozni. A tartósságát tekintve átlagosnak tudnám mondani. Az ivást még jól bírja, habár kissé kopik, de evés után már újra kellett kennem. Ennek ellenére szerintem egy 4 órát azért kibír. Az árát tekintve szerintem ez teljesen korrekt. 


A Perfect Stay korrektorra nagyon kíváncsi voltam, de sajnos a "002 Medium" árnyalatot kaptam meg, ami nekem túl sötét és sárga. 


Tartós korrektor, ami tíz órán át kitart. Legalábbis ezt ígéri a termék. 


Klasszikus szivacsos applikátort kapott, ami szerintem épp megfelelő mennyiségű anyagot vesz fel. 


Van egy kis szúrós festék illata, ami felkenés után elillan. A textúrája krémes, kellemes, mondhatni selymes. 


Sajnos a színe miatt én nem tudom használni, így csak otthonra tettem fel. 


Elkenve. Nagyon szépen eloszlatható, gyorsan beszívódik, nem lesz foltos. A fedése közepes. Kisebb bőrhibákat elfed és az enyhe szem alatti karikákra is használható szerintem. 


Beszívódva, eldolgozva. A tartósságát tekintve ha 10 órát nem is, de szerintem 6-8 órát kitart és a helyén marad. Nem kopik és nem szárít ami szerintem nagy plusz ilyenkor télen. Ha valaki nem extrém problémára keres korrektort, akkor szerintem érdemes tenni vele egy próbát és akár táskába dobós sos terméknek is jó lehet, mert nem foglal sok helyet. 


A szemöldökformázónak nagyon örültem, mert teljesen rá vagyok kattanva a szemöldökformázási termékekre. Ez a kis kompakt nagyon ígéretesnek tűnt, habár azt rögtön láttam, hogy a wax nekem túl sötét lesz. A "001 Medium Brown" árnyalatot kaptam. Nagy pozitívum, hogy a waxot egy kis tapadós fólia védte.


A kompaktban helyet kapott egy dupla végű ferde ecsetke és egy szemöldökfésű is. Ezekkel próbáltam meg hangsúlyozni a szemöldökömet. ami nem volt egyszerű. Sos-terméknek elmennek, de egy sietős, álmos reggelen nekem nem lenne türelmem hozzájuk. 


A két festék. A wax és a púder a fixáláshoz. 


A púder sajnos nagyon nagyon nagyon porzik és a pigmentáltsága sem a legjobb. 


Ezt itt is láthatjátok. A waxnak van egy vöröses árnyalata, ami az én hófehér bőröm mellett nem túl előnyös. 


A feelesleget eltakarítva így mutatnak a színminták. A wax szuperül pigmentált és szép egyenletes vonalat lehet vele húzni. 


Élesben. Azt ki kell, hogy hangsúlyozzam, hogy a pici, parányi segédeszközökkel készült a szemöldököm és normál esetben nem így formázom. Egyáltalán nem tudtam precíz vonalat húzni a kis ecsetkével és a fixáló púder sem könnyítette meg a dolgomat. 
Láthatjátok, hogy az eredmény eléggé vöröses lett. Ha valaki erre a színre vágyik, illetve nem akar különösebben precíz formázást, csak mondjuk egy kis extra színt vagy kitöltést, akkor beválhat neki ez a termék, mert egyébként eléggé tartós. Rajtam hat órát simán kibírt. 

Összegzés: Összességében azt kell hogy mondjam a Miss Sporty igencsak belehúzott. A rúzs és a spirál belopták magukat a szívembe és a másik két terméket is csak azért nem használom, azóta is, mert színben sajnos nem passzolnak. A szemöldökformázó por állagú festéke eléggé porol, de ezt ellensúlyozza a remek wax. A rúzsnál ismét megemlíteném, hogy a kupakkal könnyen bele lehet ütközni, mivel nem teljesen visszatekerhető, de más hibát nem tudnék találni a termékekben. 

Értékelés: 5/4

A korábban említett dolgok miatt vontam le egy pontot. A spirál azóta is nagyon kedvencem lett és a rúzst is egészen biztosan gyakran előveszem majd. 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Megjegyzések

  1. Ez a spirál kísértetiesen hasonlít a régebbi sárga csomagolásos Studio Lash 3D-re...azt szerettem, lehet ennek is adok egy esélyt! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép színe van a rúzsnak, szívesen megnéztem volna rajtad is, miközben viseled :)
    A spirál pedig tényleg ígéretes, de jelenleg hármat is használok, szóval egyelőre várat magára. Viszont ha kifogyok lehet próbát teszek vele :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)